russianpa50 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 καλησπέρα σας παιδια ...με το tp-link tl-wn722n γνωρίζει κανείς με σιγουριά αν θα εχω ιντερνέτ ; και αν θα το δει μονο του το λειτουργικο οταν ανοιξει .... ειμαι αρχαριος πολυ στο θεμα λινουξ... ξερω καθαρή εγκατάσταση στικακι κ ρουφους αλλα δεν κανει πχ μονο του εγκατασταση απο οτι ειδα γραφικη πχ σαν το μιντ17 κλπ θελει σκαλισμα κ δεν εχω χρόνο και ειμαι κ νεος σε αυτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Αφού είσαι νέος και δεν έχεις χρόνο για σκάλισμα τότε για ποιο λόγο πήγες στο Arch; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
russianpa50 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 ελα ντε μου αρεσε σαν εμφανιση κ λεω οκ αλλα υποστήριξη για στικακι ασυρμάτου ; αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Ένα comment εδώ λέει ότι δεν το υποστηρίζει αμέσως. https://www.reddit.com/r/linuxmasterrace/comments/2ie24w/arch_linux_wireless/ Εδώ θα δεις πώς να βάλεις εσύ τους drivers. https://wireless.wiki.kernel.org/en/users/Drivers/ath9k_htc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Λιγα θεματα παρακατω υπαρχει το ιδιο ερωτημα για την ιδια καρτα, οποτε για να μην κανω copy paste ολο το μηνυμα μου για quote, θα παραθεσω απλα το λινκ. Τα ιδια ισχυουν και για σενα που θα βαλεις arch http://www.insomnia.gr/topic/536119-usb-wifi-adaptor-που-να-δουλεύει-σε-linux/?p=55114879 Επισης, οπως ειπε και ο Grim Ripper, αν ξεκινας τωρα, μην ξεκινας με arch. Και μην επιλεγεις την διανομη με βαση την εμφανιση. Ολες οι διανομες μπορουν να παραμετροποιηθουν (σχεδον) στον ιδιο βαθμο. Εκει που διαφερουν ειναι σε αυτο που δεν βλεπεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
realizer Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Θα το αναγνωρισει κανονικα στην εγκατασταση. Θα τρεξεις πρωτα την εντολη $ iwconfig ωστε να δεις τι ονομα του εχει δωθει και μετα θα τρεξεις την εντολη $ wifi-menu [ονομα] Εναλακτικα, για να δεις το ονομα του wifi interface, μπορεις να κανεις και χρηση της εντολης ip. $ ip link Σε μενα του εχει δωσει το ονομα wlp0s20u2, οποτε... $ wifi-menu wlp0s20u2 Θα διαλεξεις το router σου (το SSID), και θα συνδεθεις σε αυτο με τον κωδικο σου. Μετα συνεχιζεις την εγκατασταση οπως προβλεπεται. That's all. edited - typo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N.A.S.A. Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Θα το αναγνωρισει κανονικα στην εγκατασταση. Θα τρεξεις πρωτα την εντολη $ iwconfig ωστε να δεις τι ονομα του εχει δωθει και μετα θα τρεξεις την εντολη $ wifi-menu [ονομα] Εναλακτικα, για να δεις το ονομα του wifi interface, μπορεις να κανεις και χρηση της εντολης ip. $ ip link Σε μενα του εχει δωσει το ονομα wlp0s20u2, οποτε... $ wifi-menu wlp0s20u2 Θα διαλεξεις το router σου (το SSID), και θα συνδεθεις σε αυτο με τον κωδικο σου. Μετα συνεχιζεις την εγκατασταση οπως προβλεπεται. That's all. edited - typo Eπιβεβαιωνω. Το συγκεκριμενο adapter λειτουργει απροσκοπτα σε Λινουξ. Το εχω κοντα 1 χρονο τωρα σε Αrch. Εγω δινω κατευθειαν την εντολη: wifi-menu -o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα