Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερά παιδια. Εχω παρατηρήσει οτι σε κάποια σχετικά παλιά, αλλά αρκετά ακριβά και επώνυμα (logitech, microsoft), ποντίκια που έχω εχει φθαρεί το μαλακό πλαστικό τους και κολάνε στο χέρι οταν τα πιάνεις με αποτελέσμα ενώ λειτουργούν και δεν εχουν παθει τιποτα αλλο να ειναι αδύνατο να τα χρησιμοποιήσω. Με μια σχετική αναζήτηση online διάβασα οτι η φθορα του πλαστικού μπορει να προκλήθηκε είτε απλως με την πάροδο του χρόνου ή απο κάποια ακατάλληλο καθαριστικό. Εχει αντιμετωπίσει κανείς τέτοιο πρόβλημα ; Υπάρχει κάποια λύση;  

Δημοσ.

Εννοεις το τυπου "ματ" που ειναι σαν ζελατινα και εχει αρχισει να κολλαει-μαδαει ή ειναι τυπου soft pad και εχει χαλασει?

Αν λεμε για την 1η περιπτωση.. καθαρη βενζινη και βαμβακι και βγαζεις την επιστρωση.. αλλιως ενα καθαριστικο καρμπυρατερ-φρενων κανει τη δουλεια.. ισως και επαφων χωρις λαδι.. ιδιωτητες degreasing να χει και το βγαζει.. Θα ελεγα ασετον αλλα δεν ειναι καιτοσο friendly με τα πλαστικα αφου τα ασπριζει με το καλημερα 9/10

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή αυτό το υλικό έχει πάμπολλες εφαρμογές ενώ δεν έχει λύσει ακόμα βασικά θέματα ποιότητας, θα σου πώ τι έκανα εγώ σε κάποιες επιφάνειες του αυτοκινήτου μου.

Αφαίρεση της επίστρωσης, καλό στέγνωμα, στη συνέχεια υδροβαφή (HYDRO DIPPING) σε όποια απόχρωση σου αρέσει και τέλος βερνίκι . Για ενα ποντίκι το κόστος θα είναι αστείο.

Google it.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...