black66.gr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Θήκη backcover 9.7" Krusell Luna για iPad 2 μόνο 1,00 ευρώ στο birdphone.gr Δεν γνωρίζω αν είναι λάθος ή fake η προσφορά και αν θα πέσουν άκυρα: birdphone. Επόμενη τιμή στα 19,00 ευρώ : skroutz. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2016 από black66.gr
Jorvik Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 popcorn - coca cola - καναπε και περιμενω με αγωνια την συνεχεια. 3
dali13gr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Πιθανότατα ξεστοκάρισμα γιατί είναι για το iPad 2, 5ετίας μηχάνημα.
black66.gr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Ή τους είχαν μείνει ένα δυο κομμάτια και θέλανε να τα διώξουνε ή είχε γίνει λάθος,και μόλις έπεσαν οι πρώτες παραγγελίες το βγάλανε μη διαθέσιμο.
Moderators matrixxx Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Ή τους είχαν μείνει ένα δυο κομμάτια και θέλανε να τα διώξουνε ή είχε γίνει λάθος,και μόλις έπεσαν οι πρώτες παραγγελίες το βγάλανε μη διαθέσιμο. Βαζουμε ενα tag [τελος] ή [εξαντληθηκε] αναλογα την περιπτωση για να μην δινουμε τσαμπα κλικς μετα το τελος υπαρξης οποιασδηποτε προσφορας. Εβαλα εγω παντως τωρα μολις.
black66.gr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Βαζουμε ενα tag [τελος] ή [εξαντληθηκε] αναλογα την περιπτωση για να μην δινουμε τσαμπα κλικς μετα το τελος υπαρξης οποιασδηποτε προσφορας. Εβαλα εγω παντως τωρα μολις. Αυτό το έχω απορία.Πως διορθώνουμε ή συμπληρώνουμε τον τίτλο;
Moderators matrixxx Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτό το έχω απορία.Πως διορθώνουμε ή συμπληρώνουμε τον τίτλο; Επεξεργασια -> χρηση πληρους επεξεργαστη κειμενου 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα