Προς το περιεχόμενο

Digoo BB-M1 - wireless camera&baby monitor @ banggood @ 17.10 euros [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το εχω κανει και αυτο πολλες φορες.δεν γινεται τπτ.οτι και να κανω το αποτελεσμα ειναι να μην την βρισκει στο scan.επισης στο βιντεο στο banggood δειχνει να παταει scan απο το κινητο και μετα να κραταει το reset στην καμερα και μετα δειχνει να τη βρισκει.εμενα ουτε ετσι δουλευει

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το εχω κανει και αυτο πολλες φορες.δεν γινεται τπτ.οτι και να κανω το αποτελεσμα ειναι να μην την βρισκει στο scan.επισης στο βιντεο στο banggood δειχνει να παταει scan απο το κινητο και μετα να κραταει το reset στην καμερα και μετα δειχνει να τη βρισκει.εμενα ουτε ετσι δουλευει

Αυτα μου τα εκανε και μενα με το δικο μου κινητο. με της γυναικας συνδεθηκε αμεσως(Android 6 και τα δυο)

Και επειδή το θεωρησα τρελο την ξαναεκανα reset  να δοκιμάσω στο δικο μου και παλι δεν συνδεόταν. :mad: Οποτε δοκιμαζεις σε  αλλο κινητο να δεις αν δουλεψει. Αν δεν εχεις κανεις reset την καμερα μπαινεις απο το κινητο σου στις ρυθμίσεις wifi την βρίσκεις και συνδέεσαι. Μετα πας στο 360Eye και πατας scan.Aν παλι δεν στην εμφανισει πατας στο + επανω δεξια device linked και την κανεις add η με τον αριθμο της η με scan Qr. Οποτε συνδεεται η καμερα και λειτουργει απευθειας με το κινητο.

Μετα για να την ρυθμίσεις να συνδεεται με το router σου πας στο Configure device->Network settings και επελεξε Station mode και βαζεις το ονομα και κωδικο του ρουτερ σου και την επανεκκινείς 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...