Προς το περιεχόμενο

Digoo BB-M1 - wireless camera&baby monitor @ banggood @ 17.10 euros [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας. Αγόρασα και εγώ μια από Banggood. Shipped από 15/10 και ακόμα άφαντη (unregistered mail). Δεν εχει αργησει υπερβολικά? Μέχρι τοτε παραλάμβανα στις 2 βδομάδες. Εσεις σε πόσες μέρες παραλάβατε?

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κοίτα όσο πλησιάζουν οι γιορτές οι παραγγελίες αυξάνονται.

Και γενικά το banggood είναι λίγο αργό..

Οπότε είσαι μέσα στα ορια.

Κάνε υπομονή ακόμα μία βδομάδα ή μέσα στην βδομάδα στείλε μαιλ και πες του τίποτα,αν και έκανες λάθος που πήρες αντικείμενο 15€ χωρίς tracking number

Δημοσ.

Γενικά μια χαρά είναι φίλε μου.

Προσωπικά δεν κόλλησε ποτέ το μενού, μια χαρά ποιότητα εικόνας έχει και έπαιξα με τον μηχανισμό χωρίς πρόβλημα. Αυτο που δεν ξέρω είναι πόσο καιρό θα ζήσει ο μηχανισμός που το κινει

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.παρελαβα σήμερα και δεν μπορεί μς τπτ να συνδεθεί στο κινητό.δεν την βρίσκει μεσω της εφαρμογής 360eye.κ ανει scan αλλα τπτ.χειροτερη εφαρμογή δεν υπάρχει.κανεις καμμια ιδσα;

Δημοσ.

Μέχρι τρία μέτρα λέει από το ρουτερ αμφότερα.

Πειραματικό λίγο, κάνε reset την κάμερα... Είναι λίγο ψυχοβγαλτης στην αρχή αλλά μετά είναι οκ

Δημοσ.

Τι να σου πω εγώ την σεταρα σε δύο διαφορετικά δίκτυα, δύο τρεις φορές στην κάθε περίπτωση και έπιασε.

Ξηλωσε το ρουτερ και έλα να στο σεταρω :P

• Like 1
Δημοσ.

Κάνε ένα ρεσετ την κάμερα από το κουμπάκια που έχει πίσω κρατά το πατημένο 2-3 δευτερόλεπτα και ξανά δοκίμασε

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...