Προς το περιεχόμενο

Digoo BB-M1 - wireless camera&baby monitor @ banggood @ 17.10 euros [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βρήκε κανένας κανά αξιοπρεπές πρόγραμμα για το κινητό? Γιατί το μανίσιο είναι τέρμα αργό και η ανάλυση χάλια..

Δημοσ.

το ιδιο παντως μοντελο παιζει στην Ινδια με την ονομασια Exilient SMART CAMERA και παιζει κοντα στα 40ευρω

ολα δειχνουν ιδια στα βιντεο (και το προγραμμα)

https://www.google.gr/search?q=Exilient+SMART+CAMERA&oq=Exilient+SMART+CAMERA&aqs=chrome..69i57j69i61&sourceid=chrome&ie=UTF-8

οποτε να το εχετε στο νου σας αν εχετε καποιο προβλημα σε φορουμ να κοιτατε και με αυτη την ονομασια

Δημοσ.

Παρέλαβα σήμερα παίδες .. πρώτες εντυπώσεις πολύ καλή εικόνα εύκολο σεταρισμα .έσω της εφαρμογής απλά θέλει στο πρώτο σεταρισμα να έχεις σχετικά κοντά κάμερα κινητό και ρουτερ .. ή εφαρμογή φωνής λειτουργεί αψογα ήδη ψαρωσα την γυναίκα αρκετές φορές όταν ήμουν στη δουλειά ο ήχος ψιλοκοβεται όταν μετακινεις την κάμερα αλλά οκ .. για 18 ευρώ πιστεύω vfm

Δημοσ.

Εμενα παγωνει η εικονα μετα απο 5-10 δευτερολεπτα συνδεσης, τοσο στο pc οσο και στο κινητο. Μπορει να μην παιζει καλα με το κ@λορουτερ της forthnet...

Δημοσ.

Εμενα παγωνει η εικονα μετα απο 5-10 δευτερολεπτα συνδεσης, τοσο στο pc οσο και στο κινητο. Μπορει να μην παιζει καλα με το κ@λορουτερ της forthnet...

εμένα στην αρχή δείχνει ασπρόμαυρο το live feed αλλά μετά από λίγο στρώνει επίσης προσοχή που θα την στερεωσετε την είχα βάλει πανω στην tv(την έχω στον τοίχο) κόπηκε το ρεύμα και όταν ξαναηρθε κάνει self test αυτόματα και καθώς έκανε περιστροφή έπεσε από ύψος 1.80 περίπου ξεκόλλησε το μπροστά μέρος που έχει τις υπέρυθρες το ξανακουμπωσα και ευτυχώς δουλεύει κομπλε ...
Δημοσ.

ποια ports εχεις κανει port forward?

Κανένα το μόνο που είχα ρυθμίσει το ρουτερ πριν κάνα μήνα στις ασύρματες ρυθμίσεις γιατί μου έκανε κάτι τρελά πάντως είδα τον φακό από μέσα της κάμερας έγραφε 1080p ...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ηρθε σημερις...

πρωτες εντυπωσεις εξαιρετικες, 

εικονα αρκετα καλη περιμενω να δω και βραδυνες ληψεις.

δεν ξερω για το  ποσο θα ζησει ο μηχανισμος, αλλα προς το παρον δουλευει πολυ καλα (αξιζει να εχετε γατι αν παρετε ρομποτικη καμερα)

το app 360eye ανταποκρινεται μια χαρα...

overall αξιζε ισως και παραπανω απο τα 17,10 (το ποσο θα ζησει ειναι η ερωτηση)

Δημοσ.

εχει SQ και HQ προσωπικα δεν καταλαβα διαφορα.... αλλα ειναι ικανοποιητικοτατη (βραδινα πλανα δεν εχω δει ακομη )

σαν κατασκευη ειναι κλασικο πλαστικο φαση... δεν νομιζω οτι αντεχει κακουχιες αλλα για μεσα στο σπιτι θα ειναι οκ για καποια χρονια

Δημοσ.

Μου φαίνεται ότι ο server τους είναι φορτωμένος .... Πρέπει να το σεταρω με dDNS το θέμα είναι πως θα δουλέψει ή εφαρμογή που είναι fixed με τους server τους . Επίσης στη εφαρμογή PC δεν έχω καταφέρει να το σεταρω να την βρει ..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...