Agathoklis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 την εχω παραγγηλει δεν την εχουν στειλει ακομη... ηρθε mail οτι θα μας πιστωσουν 100 Bg Points για την αργοπορια οποτε πηγε και μειον ενα ευρω επιπλεον. αντε να δουμε ποτε θα ξεκινησει
Moderators matrixxx Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Για την αργοπορια (20-9 εδιναν) αυτης 100 ποιντς, για την ιδια σε χρονο μεχρι στιγμης αργοπορια της escam που δεν ηταν και preorder μαλιστα, τιποτα;;; Εκτος αν ξερουν οτι θα παραλαβουν κατα τα Χριστουγεννα αυτη και θελουν να σας καλμαρουν. Αλλιως ειναι 2 μετρα και 2 σταθμα η συμπεριφορα τους.
Agathoklis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) δεν ξερω αν παιζει ρολο το V4 ή αν το κανουν για ολους... ή αν ειναι brand του bangood και εχουν μεγαλυτερο περιθωριο κερδους βγαλανε και βιντεακι τι και πως....η πισω πλευρα παντως δεν φαινεται Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2016 από Agathoklis
xDante Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Έγινε shipped χθες εμένα .... Αναμενουμε 1
stelios18120 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Τωρα που ανεβηκε θα την παρεις; Ασ'την να τεσταριστει, να διαβασεις προβληματα πιθανα κλπ και βλεπεις.Ή αλήθεια είναι ότι ήμουν ένα βήμα πριν την αγορά στα 17€ όταν είχε,αλλά σκέφτομουν αυτό π έγραψες.Να δω πρώτα πιθανά προβλήματα που μπορεί να βγάλει και μετά θα προχώρησω σε αγορά. Να δοκιμαστεί λίγο για αρχή και βλεπουμε.(αυτό το κόλλημα να μην δειχνουν την πίσω μεριά τι παίζει;; Και στις φώτο το ίδιο κανουν ) Όσο για την αργοπορία εμείς τι έγινε που ήμασταν σε back order ολόκληρες μέρες; Τίποτα; (Γενικά ρωταω όχι μόνο εσένα matrixxx )
Agathoklis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Καλά μην σκας για το back order... Είχα αγοράσει δύο cubotακια σε σούπερ τιμή από το banggood με βαλανε σε backorder για ενάμιση μηνα και μετά απλά μου ακυρωσαν την παραγγελία χωρίς αποζημίωση και χωρίς τίποτα... Απλα πιθανόν ή έκπτωση να έρχεται και από την ίδια την εταιρεία παραγωγής που δεν θελει να χάσει τις προπωλησεις αν ήταν όντως 4000 που ελεγε
teosard Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 εμενα παντως θα αργησει οπως βλεπω στα στοιχεια παραγγελιας Order PlacedDate:2016-09-19 06:52:54 Ship From:CN Expected Shipping Date: 2016-10-19 06:52:54
stelios18120 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Κανένα νέο από την συγκεκριμένη; Πως σ φάνηκε; Ξαναπαιζει banggood σε προσφορά.
Moderators matrixxx Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δεν θα εχει παραλαβει ακομα. Οπου να'ναι ισως. Μεσα στην βδομαδα πιστευω. (17€ ειχε οταν ανοιξε το θεμα, μετα πηγε 20, τωρα εχει 18+.) 1
Agathoklis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Ούτε σε μένα εχει έρθει, λογικά μετά στην εβδομάδα θα έχουμε περισσότερα
teosard Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Ήρθε σε έμενα την Παρασκευή. Ως τώρα την δουλεύω σαν baby monitor δουλεύει μια χαρά. Καθαρή εικόνα ακόμα και στο σκοτάδι πολύ καλη. Το μικρόφωνο που έχει δεν με ενθουσίασε γιατί θα ήθελα να ακούγετε ψίθυρος αλλά μάλλον ζητάω πολλά. Το ηχείο που έχει η κάμερα πάνω είναι τραγικο. Πραγματικά δεν καταλαβαίνεις τι λέει και δεν υπάρχει και η επιλογή να χαμηλώσεις την ένταση.Το app σε android κινητό μου έβγαλε λιγο την πιστη μέχρι να συνδεθεί. Ενα αρνητικό του app ειναι οτι δεν έχεις την επιλογή να συνδεθεί μόνο στο τοπικό δίκτυο . Στην αρχή συνδέεται στο τοπικό (lan online)και μετά αυτόματα σε συνδέει στο διαδίκτυο (wan online)που σημαίνει ότι εκει που είχες εικόνα χωρίς καθυστέρηση ξαφνικά έχεις καθυστέρηση 2-3 δευτερόλεπτα. Δοκίμασα και το tinyCam Monitor αλλα μονο εικονα κατάφερα να πάρω χωρίς ήχο και χωρίς χειριστήρια.
kostastnt Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Ηρθε και σε μενα απο χθες.. Αργη, εικονα σε καμια περιπτωση 720p, η εφαρμογη μετρια.. Ολα αυτα σε γραμμη με upload 2,5mbps καθαρο.. Για 20€ ηταν οκ.. Για παραπανω με τιποτα..
Agathoklis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Ηρθε και σε μενα απο χθες.. Αργη, εικονα σε καμια περιπτωση 720p, η εφαρμογη μετρια.. Ολα αυτα σε γραμμη με upload 2,5mbps καθαρο.. Για 20€ ηταν οκ.. Για παραπανω με τιποτα.. δεν ξερω αν βοηθα αυτο... στην small ants παντως εχει επιλογη σε τι ποιοτητα θες να βλεπεις το βιντεο
xDante Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Εγώ στην αναμονή ακόμα.... Ποτέ έγινε shipped σε εσάς που παραλαβατε? 23/9 shipped μου γράφει ... Είναι άλλος που αναμένει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις