Προς το περιεχόμενο

Digoo BB-M1 - wireless camera&baby monitor @ banggood @ 17.10 euros [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γενικα δεν την βρηκα αλλου  για να κανω συγκριση τιμων, αλλα για αυτα που λεει οτι προσφερει η τιμη ειναι σουπερ. Αν ο Mod δεν το θεωρει προσφορα , παρακαλω να διαγραφει.

fc219d43230f481391307bff766120ef.png

καμερα-baby monitior με νυχτερινη ληψη, ειδοποιηση και alarm (αναβοσβηνει φαρος???+ ενσωματωμενη σειρινα???)

δεν εχει τροφοδοσια προσοχη

http://www.banggood.com/Digoo-BB-M1-Wireless-WiFi-USB-Baby-Monitor-Alarm-Home-Security-IP-Camera-HD-720P-Two-Way-Audio-p-1083520.html

d6602aa0e5d2499d89a71be06a637266.png

εγω θα παρω μια παντως για την περιεργια...

• Like 1
  • Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ξέρεις αν παίζει με εφαρμογη σε IOS APPLE? δεν εβγαλα ακρη .. ευχαριστω

γενικα και γω πρωτη φορα την βλεπω την εταιρεια παντως... αλλα λεει στο banggood για app να μπουμε στην ιστοσελιδα της μαμας

εκει εχει για android , ios + pc  απο οτι λεει...

682e568d39d1433b9e42badaa5c1b91c.png

Δημοσ.

Κι εγώ το είχα δει, όταν είχε το anniversary, αλλά φοβήθηκα να το χτυπήσω, μιας και δεν έχω ιδέα για την εταιρία. Αν κάποιος, ξέρει ή έχει ακούσει κάτι, ας μας πει, γιατί η τιμή είναι χώμα γι'αυτά που λέει ότι κάνει...

• Moderators
Δημοσ.

Εχει αναφερθει η παρουσα τιμη και προιον, πριν καμια βδομαδα μεσα στο θεμα της αλλης IP καμερας στα 18.10.

Συμφωνα με αυτο που εχω δει στην περιγραφη: Προσεξτε, δεν εχει ουτε μια φωτογραφια της πισω πλευρας της παρα τις καμια ντουζινα φωτογραφιες. Ο βασικος λογος ειναι οτι δεν εχει lan για ενσυρματη συνδεση, εχει μονο ασυρματη η οποια αν εχει προβληματα, τελος, "πιασ' τ' αυγο και κουρευ'το".

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ παντός χτύπησα μία ... Αναμένουμε βασικά απ ότι διάβασα κάνει και για home surveillance 2way chat κλπ κλπ λεει όντως wifi μόνο είναι να δούμε τώρα τι σόι δίκτυο εχει

Δημοσ.

Πως γίνεται να έχει πουλήσει 4300 κόμματια περίπου και να έχει 0 review ;

Μία χαρά φαίνεται πάντως για τα 20€ που ζητάει.

Ηταν σε preorder μεχρι χθες-προχθες στα 17 ευρω και εγινε χαμος με προπαραγγελιες.Η digoo δειχνει αρκετα ποιοτικη εταιρια.

• Moderators
Δημοσ.

Τσεκαρετε και την συγκεκριμενη για οσους δεν θελουν να περιμενουν μεχρι 10 Οκτωβριου:

http://m.banggood.com/Digoo-BB-M1-Wireless-WiFi-USB-Baby-Monitor-Alarm-Home-Security-IP-Camera-HD-720P-Two-Way-Audio-p-1083520.html

Πως γίνεται να έχει πουλήσει 4300 κόμματια περίπου και να έχει 0 review ;

Μία χαρά φαίνεται πάντως για τα 20€ που ζητάει.

Ηταν σε preorder μεχρι χθες-προχθες στα 17 ευρω και εγινε χαμος με προπαραγγελιες.Η digoo δειχνει αρκετα ποιοτικη εταιρια.

Ναι ωραία φαίνεται

Στο μέλλον θα ρίξω μία παραγγελία και από αυτήν να την τσεκαρω

Ειναι οφτοπικ τα παραπανω ποστς. Υπαρχει θεμα για εκεινη. 17 ευρω ειχε επι 10 μερες. ΔΕΝ εχει LAN οπως εχω γραψει στο θεμα της.

• Moderators
Δημοσ.

Τωρα που ανεβηκε θα την παρεις; Ασ'την να τεσταριστει, να διαβασεις προβληματα πιθανα κλπ και βλεπεις.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...