Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά

Έχω μια Msi r9 270x η οποία όταν την βαζω στο pc δεν ανάβει καθολου και σκέφτομαι μήπως φταίει το τροφοδοτικό μου. Να σας πω τα components αναλυτικά:

Cpu: AMD A10-7700K

Mobo: MSI A78M-E45

RAM: 4GB

HDD: WD Caviar Blue 500GB

PSU: Cooler Master 620W

+1 case fan.

Το τροφοδοτικό μου κανονικά έχει δύο pcie 6 pin καλώδια αλλά το 1 δεν ξέρω πού είναι και εναλλακτικά έβαλα ενα molex σε 6 pin για την δεύτερη υποδοχή που απαιτεί η κάρτα γραφικών. Δεν ξέρω τι δημιουργεί το πρόβλημα πραγματικά. Οποιαδήποτε βοήθεια θα την εκτιμούσα πολύ. Ευχαριστώ

Δημοσ.

Παλιότερα δούλευε ?  Τα λαμπάκια ανάβουν , οι ανεμιστήρες παίρνουν μπρος ή είναι τελείως "νεκρή" ?

Δοκίμασε 2 molex σε 6-pin

• Like 1
Δημοσ.

νομιζω το ειχαμε ξανασυζητησει το θεμα και ειχαμε πει να παρεις ενα 6πινο απο eshop...

εκτος αν ηταν αλλος με παρομοιο ζητημα...

αλλιως δοκιμασε και αυτο που γραφει ο θορ...

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια τα εχω δοκιμασει τα μολεξ και τιποτα δεν γινεται. Η καρτα δουλευει σε αλλο συστημα στο δικο μου οχι. Τα εχω ολα συνδεδεμενα και οταν αναβω το pc  βλεπω τα ανεμιστηρακια απο την καρτα και το cpu να κουνιουντε ελαχιστα ουτε εναν ολοκληρο κυκλο και μετα σταματανε και αμα παω να το ξανα αναψω δεν γινετε τιποτα ουτε λαμπακια ουτε αναμιστηρες.  Σημερα παρηγγειλα ενα καινουργιο τροφοδοτικο και ελπιζω να δουλεψει, αυριο λογικα θα ειναι εδω.

Δημοσ.

Παιδια τα εχω δοκιμασει τα μολεξ και τιποτα δεν γινεται. Η καρτα δουλευει σε αλλο συστημα στο δικο μου οχι. Τα εχω ολα συνδεδεμενα και οταν αναβω το pc βλεπω τα ανεμιστηρακια απο την καρτα και το cpu να κουνιουντε ελαχιστα ουτε εναν ολοκληρο κυκλο και μετα σταματανε και αμα παω να το ξανα αναψω δεν γινετε τιποτα ουτε λαμπακια ουτε αναμιστηρες. Σημερα παρηγγειλα ενα καινουργιο τροφοδοτικο και ελπιζω να δουλεψει, αυριο λογικα θα ειναι εδω.

,και όταν μαζεψεις κάποια λεφτα πάρε άλλη μία 4 ara ραμ ,μία ψυκτρα αν δεν έχεις και κανα φανακι!
Δημοσ.

Με άλλη κάρτα δουλεύει?

Γιατι αυτά που λες δείχνουν καραμπινάτη ύπαρξη βραχυκυκλώματος. Ένα γρήγορο τεστ, χωρίς το 4/8πινο στον επεξεργαστή ξανασβήνει στο δευτερόλεπτο? Για δες το λίγο, μην παίρνεις τσάμπα τροφοδοτικό.

Δημοσ.

Ναι θα παρω ραμ και αλλο ενα φανακι τα εχω μαζεψει απλα με εριξε λιγο εκτος αυτο με την καρτα γραφηκων!
Μολις εκανα το τεστακι που μου ειπες. Οχι, το pc δεν εσβισε καθολου.

Δημοσ.

Ναι θα παρω ραμ και αλλο ενα φανακι τα εχω μαζεψει απλα με εριξε λιγο εκτος αυτο με την καρτα γραφηκων!

Μολις εκανα το τεστακι που μου ειπες. Οχι, το pc δεν εσβισε καθολου.

Κάηκαν τα VRM της μητρικής τότε. Δεν φταίει η κάρτα. Σίγουρα χωρίς κάρτα δεν ανάβει? Αν ναι, είναι σίγουρα η μητρική.

Ποτέ μα ποτέ MSI σε amd πλατφόρμα.

• Like 1
Δημοσ.

Άρα δεν είναι μητρική. Σε ρώτησα στο ποστ 10.

Κάηκαν τα VRM της μητρικής τότε. Δεν φταίει η κάρτα. Σίγουρα χωρίς κάρτα δεν ανάβει? Αν ναι, είναι σίγουρα η μητρική.

Ποτέ μα ποτέ MSI σε amd πλατφόρμα.

Οπότε δοκιμάζεις με άλλο τροφοδοτικό, σου κάνει βραχυκύκλωμα στην 12άρα μόλις φορτωθεί. Δανείσου ένα τροφοδοτικό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...