Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, ένας σκληρός μου δίσκος μετά απο βλακεία που έκανα έγινε raw και κατάφερα να ανακτήσω με το minitool power data recovery όλα μου τα αρχεία εκτός από κάτι text αρχεία, τα οποία μου είναι πολύ σημαντικά. Επίσης χρησιμοποίησα και άλλα recovery tools μετά από αυτό αλλά κανένα δε μου βρίσκει ούτε καν τυχαία .txt αρχεία για να μπορώ να πω πλέον ότι τα έχασα οριστικά. Ελπίζω να μπορεί κάποιος να με βοηθήσει, ευχαριστώ προκαταβολικά για οποιαδήποτε βοήθεια  :-)  

Δημοσ.

Πάρε όλο το δίσκο raw backup,

Ψάξε για το περιεχόμενο των txt με κάποιο keyword

Λ.χ. μια περίεργη λέξη που θυμάσαι ότι υπάρχει μόνο σε αυτά τα txt

Λ.χ. με ένα αριθμό που υπάρχει μόνο στα .txt

Εφόσον μιλάς για μικρά αρχεία θα τα βρεις ατόφια και όχι σε κομμάτια, και θα είναι πιο εύκολο

• Like 1
Δημοσ.

Πάρε όλο το δίσκο raw backup,

Ψάξε για το περιεχόμενο των txt με κάποιο keyword

Λ.χ. μια περίεργη λέξη που θυμάσαι ότι υπάρχει μόνο σε αυτά τα txt

Λ.χ. με ένα αριθμό που υπάρχει μόνο στα .txt

Εφόσον μιλάς για μικρά αρχεία θα τα βρεις ατόφια και όχι σε κομμάτια, και θα είναι πιο εύκολο

Με ποιο πρόγραμμα όμως θα το κάνω αυτό??

Δημοσ.

Δε ξέρω τι έχεις δοκιμάσει και πόσο βαθιά σε ενδιαφέρει να ψάξεις και να καταναλώσεις χρόνο

Με το classic get data back παλιότερα είχα σώσει αρκετά, σαν να θυμάμαι ότι έχει search for string, και HEX editor για ολόκληρο το δίσκο

Άλλα γενικά κάθε recovery tool θα έπρεπε να το επιτρέπει

Σε linux, θα βρεις ακόμα και εύκολες γραμμές εντολών (ένα grep αρκεί)

http://blog.nullspace.io/recovering-deleted-files-using-only-grep.html

Αλλά όπως σου είπα , πάρε πρώτα ένα ακριβές αντίγραφο, να το έχεις πριν συνεχίσεις όποιο ψάξιμο.

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε είσαι θεός, δοκίμασα τόσα και τόσα tools που έβρισκαν τα πάντα εκτός από txt αρχεία και με το που δοκίμασα το getdataback μου βρήκε τα πάντα και με τα ονόματα τους κιόλας. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ να είσαι πάντα καλα  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D

Δημοσ.

Φίλε είσαι θεός, δοκίμασα τόσα και τόσα tools που έβρισκαν τα πάντα εκτός από txt αρχεία και με το που δοκίμασα το getdataback μου βρήκε τα πάντα και με τα ονόματα τους κιόλας. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ να είσαι πάντα καλα  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D

Μπράβο για την επιμονη σου!

• Like 1

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...