7nisiotis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Έτοιμος....... έφτασε ..... + 30 ευρώ μεταφορικά στην πόρτα σου. Από mindfactory.de . Καλές αγορές! Και σου μένουν και ρέστα για περιφερειακά ή να κεράσεις την παρέα πίτσα. ( κλικ στην εικόνα γιατί for some reason φαίνεται σαν να την πάτησαν )
x_revenge Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Ο λογος ειναι αυτος που ειπα, οτι θελω το συστημα να ειναι οσο καλο γινεται οχι μονο τωρα αλλα και σε 5-6 χρονια απο τωρα με λιγοστα η καθολου upgrades, στην ουσια μονο καμια μνημη η τιποτα φτηνο. Να φερω ενα παραδειγμα αν με το setup α εχεις 100 fps σε ενα παιχνιδι και με το setup β εχεις 80, σε καποια χρονια οταν το α παιζει τα καινουρια παιχνιδια σε 60, το β θα τα παιζει σε 40. Σε αυτη την περιπτωση αν ειχες το β θα εκανες upgrade αλλα εγω θελω να το φτιαξω και να το ξεχασω, οχι να το ξαναφτιαχνω καθε 2-3 χρονια και επισης αυτη τη στιγμη εχω καποια παραπανω χρηματα και δεν ξερω αν θα ειμαι στην ιδια θεση σε 3-4 χρονια απο τωρα. Μπορει για τωρα να ειναι υπερβολικα για τη χρηση που θελω να κανω αλλα καποια στιγμη θα φτασουν το "ceiling" τους και με καλυτερο εξοπλισμο αυτο θα γινει πιο αργα και οσο πιο αργα γινεται τοσο καλυτερα. Vegas, photoshop και τετοια ειναι για ψυχαγωγια, δε βασιζω το build σε αυτα, ειναι απλα εξτρα, αλλα μεσω του ιντερνετ εχω εναν τροπο που μπορω να βγαλω καποια χρηματα, οχι οσο μια δουλεια αλλα αρκετα για ενα εξτρα χαρτζιλικι. Αυτο που ειπα πριν να μπορω να εχω το firefox με καμια 15αρια addons και 200 καρτελες ανοιχτες και προγραμματα οπως foobar, rainmeter, steam, qbitorrent, antivirus και καποια αλλα που χρησιμοποιω στο παρασκηνιο και να μπορω να κανω alt-tab σε παιχνιδια χωρις να εχω θεμα δεν ειναι υπερβολη, ειναι το "νορμαλ". Αυτο ειναι το πιο βασικο και το pc που εχω τωρα δε με ικανοποιει ουτε απο πλευρα επεξεργαστη ουτε απο γραφικων τα οποια ειναι core i7 920 και radeon hd 5870, και οντως ηταν too much οταν τα πηρα αλλα αν ειχα παρει κατι πιο φτηνο αυτη συζητηση θα την καναμε πριν 2 χρονια αντι για τωρα οποτε νομιζω στην τελικη it paid off. Μπορει να μην εχω επαγγελματικη χρηση του στυλ γραφιστας η streamer αλλα και παλι η χρηση που κανω δεν ειναι "νορμαλ" και ειναι ιδιαιτερα βαρια, και εχω στο νου οπως ειπα πιο μετα να παρω κανα 144hz monitor, αλλα η αληθεια ειναι θελω και καρεκλα και ποντικι/πληκτρολογιο και να κανω δουλειες στο σπιτι και αλλα δε ξερω ποτε θα τα κανω ολα αυτα αλλα ενα-ενα θα τα βρουμε. Φιλε 7nisiotis, καποια απο αυτα δε μου κανουν (1ΤΒ σκληρος, μητρικη προτιμω GB/asus) αλλα οσων αφορα το mindfactory.de, εχεις παρει απο εκει προσωπικα; Αν και εχω καποιες επιφυλαξεις για παραγγελειες απο ξενη χωρα δε θα το ξεγραφα τελειως, αρκει να μπορω να πληρωσω με λογαριασμο τραπεζης γιατι δεν εχω καρτα. Το ΦΠΑ που γραφει απο κατω ειναι προστεθημενο στην τιμη που δειχνει;
dimoskoutr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Απλά μια μικρή παρατήρηση για την κάρτα γραφικών αν μου επιτρέπεται. Ήδη έχουν αρχίσει να βγαίνουν βιντεάκια στο youtube για παιχνίδια με dx12 και σύγκριση RX480 με GTX1060 και GTX1070, παράδειγμα το νεότατο deus ex mankind devided. Σε αυτές τις δοκιμές φαίνεται ότι αυτή την στιγμή η amd ευνοείται περισσότερο από dx12 σε σημείο μάλιστα που πλησιάζει αρκετά την ακριβότερη 1070...αν λάβουμε υπόψη ότι η rx480 είναι η middle κάρτα της amd και ότι όλο και περισσότερα παιχνίδια θα κάνουν χρήση dx12 ίσως βιαζόμαστε να προτείνουμε gtx 1070 και 1060...Πιστεύω καλύτερα είναι να περιμένεις προς άνοιξη μεριά που μάλλον θα βγουν οι πιο high end κάρτες της amd και που θα φανεί καλύτερα αν όντως τα παιχνίδια κάνουν στροφή προς dx12 και asynchronous computing...τότε ίσως τα πράγματα να είναι αρκετά υπέρ της amd...υπομονή λοιπόν συνιστώ.
7nisiotis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Ο λογος ειναι αυτος που ειπα, οτι θελω το συστημα να ειναι οσο καλο γινεται οχι μονο τωρα αλλα και σε 5-6 χρονια απο τωρα με λιγοστα η καθολου upgrades, στην ουσια μονο καμια μνημη η τιποτα φτηνο. Να φερω ενα παραδειγμα αν με το setup α εχεις 100 fps σε ενα παιχνιδι και με το setup β εχεις 80, σε καποια χρονια οταν το α παιζει τα καινουρια παιχνιδια σε 60, το β θα τα παιζει σε 40. Σε αυτη την περιπτωση αν ειχες το β θα εκανες upgrade αλλα εγω θελω να το φτιαξω και να το ξεχασω, οχι να το ξαναφτιαχνω καθε 2-3 χρονια και επισης αυτη τη στιγμη εχω καποια παραπανω χρηματα και δεν ξερω αν θα ειμαι στην ιδια θεση σε 3-4 χρονια απο τωρα. Μπορει για τωρα να ειναι υπερβολικα για τη χρηση που θελω να κανω αλλα καποια στιγμη θα φτασουν το "ceiling" τους και με καλυτερο εξοπλισμο αυτο θα γινει πιο αργα και οσο πιο αργα γινεται τοσο καλυτερα. Vegas, photoshop και τετοια ειναι για ψυχαγωγια, δε βασιζω το build σε αυτα, ειναι απλα εξτρα, αλλα μεσω του ιντερνετ εχω εναν τροπο που μπορω να βγαλω καποια χρηματα, οχι οσο μια δουλεια αλλα αρκετα για ενα εξτρα χαρτζιλικι. Αυτο που ειπα πριν να μπορω να εχω το firefox με καμια 15αρια addons και 200 καρτελες ανοιχτες και προγραμματα οπως foobar, rainmeter, steam, qbitorrent, antivirus και καποια αλλα που χρησιμοποιω στο παρασκηνιο και να μπορω να κανω alt-tab σε παιχνιδια χωρις να εχω θεμα δεν ειναι υπερβολη, ειναι το "νορμαλ". Αυτο ειναι το πιο βασικο και το pc που εχω τωρα δε με ικανοποιει ουτε απο πλευρα επεξεργαστη ουτε απο γραφικων τα οποια ειναι core i7 920 και radeon hd 5870, και οντως ηταν too much οταν τα πηρα αλλα αν ειχα παρει κατι πιο φτηνο αυτη συζητηση θα την καναμε πριν 2 χρονια αντι για τωρα οποτε νομιζω στην τελικη it paid off. Μπορει να μην εχω επαγγελματικη χρηση του στυλ γραφιστας η streamer αλλα και παλι η χρηση που κανω δεν ειναι "νορμαλ" και ειναι ιδιαιτερα βαρια, και εχω στο νου οπως ειπα πιο μετα να παρω κανα 144hz monitor, αλλα η αληθεια ειναι θελω και καρεκλα και ποντικι/πληκτρολογιο και να κανω δουλειες στο σπιτι και αλλα δε ξερω ποτε θα τα κανω ολα αυτα αλλα ενα-ενα θα τα βρουμε. Φιλε 7nisiotis, καποια απο αυτα δε μου κανουν (1ΤΒ σκληρος, μητρικη προτιμω GB/asus) αλλα οσων αφορα το mindfactory.de, εχεις παρει απο εκει προσωπικα; Αν και εχω καποιες επιφυλαξεις για παραγγελειες απο ξενη χωρα δε θα το ξεγραφα τελειως, αρκει να μπορω να πληρωσω με λογαριασμο τραπεζης γιατι δεν εχω καρτα. Το ΦΠΑ που γραφει απο κατω ειναι προστεθημενο στην τιμη που δειχνει; Δεν υπάρχει πρόβλημα, σκληρό διάλεξε όποιον θέλεις, έχει μεγάλη γκάμα επιλογών, το ίδιο και σε μητρική. Η τιμή που βλέπεις ειναι τελική με όλους τους φόρους μέσα. Δεν έχω πάρει από mindfactory, έχω πάρει από computeruniverse, πάνω κάτω τα ίδια είναι. Γερμανία 3 καταστήματα προτείνω mindfactory caseking computeruniverse αμαζον γερμανίας
x_revenge Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτο με το dx12 δε το ηξερα και σε ευχαριστω που μου το ειπες, με ενδιαφερουν πολυ οι προοπτικες για το μελλον οπως ειπα οποτε αυτο αλλαζει λιγο τα πραγματα, βεβαια η 480 δεν ειναι στο επιπεδο της 1070 και δεν μπορω να περιμενω μεχρι να βγουν οι καλυτερες καρτες της ΑΤΙ, το μονο που μπορω να κανω ειναι να παρω το pc χωρις καρτα γραφικων, με integrated graphics απο τη μητρικη για λιγο καιρο με την ελπιδα οτι δε θα αργησουν παρα πολυ η αν βγαλεi καινουρια drivers η nvidia που το αυξανει τις επιδοσεις σε vulkan και dx12.
dimoskoutr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν έχεις κάποια παλιά κάρτα να χρησιμοποιήσεις; Αυτό που λες να περιμένεις είναι το πιο σοφό τώρα νομίζω. Θεωρητικά ναι η rx480 δεν είναι στο επίπεδο της 1070 όμως ούτε η υποστήριξη των drivers σε dx12 είναι ώριμη ακόμη...κανείς δεν ξέρει, μπορεί αργότερα να μην είναι η 1070 στο επίπεδο της 480 σε dx12...όσο για τον υπόλοιπο υπολογιστή εννοείται να τον πάρεις αφού το έχεις αποφασίσει. Μείνε με τα γραφικά της cpu ή βάλε καμιά λίγο παλιότερη κάρτα αν έχεις. Εγώ ας πούμε που έχω μια αναβάθμιση στο μυαλό σίγουρα θα μείνω με την 750ti μου μέχρι άνοιξη μεριά...και οι τιμές των υπαρχόντων καρτών θα καθίσουν πιο σωστά και παίζει να βγουν και οι vega από amd...ακόμη ακόμη κάποια παιδιά εδώ προτείνουν αναμονή μέχρι άνοιξη για ολόκληρο το σύστημα...δεν είναι απίθανο να έχουν και δίκιο.
7nisiotis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτο με το dx12 δε το ηξερα και σε ευχαριστω που μου το ειπες, με ενδιαφερουν πολυ οι προοπτικες για το μελλον οπως ειπα οποτε αυτο αλλαζει λιγο τα πραγματα, βεβαια η 480 δεν ειναι στο επιπεδο της 1070 και δεν μπορω να περιμενω μεχρι να βγουν οι καλυτερες καρτες της ΑΤΙ, το μονο που μπορω να κανω ειναι να παρω το pc χωρις καρτα γραφικων, με integrated graphics απο τη μητρικη για λιγο καιρο με την ελπιδα οτι δε θα αργησουν παρα πολυ η αν βγαλεi καινουρια drivers η nvidia που το αυξανει τις επιδοσεις σε vulkan και dx12. Ενα μικρό παραθυράκι, η "μεγάλες" της amd θα έρθουν μέσα του 17 ( νομίζω Μάιο - δε θυμάμαι - googleαρε το μια )
x_revenge Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Ah shit, απο τη μια το σκεφτομαι να περιμενω μεχρι να βγουν και εκεινες γιατι ειναι η καλυτερη επιλογη και απο την αλλη εφαγα μεγαλη ξενερα γιατι υπολογιζα μεχρι τελως του μηνα να ειμαι ετοιμος. Κοιταξα διαφορα τεστ σε dx12 και η amd εχει ενα καλο boost στις καρτες της ενω η nvidia τιποτα και πολλες φορες εχει λιγοτερα fps σε dx12 απο 11 κιολας. Το μισω που το λεω αλλα μαλλον θα πρεπει να περιμενω smh οσο για release date: "first half of 2017" :/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα