Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διδακτρα δεν υπαρχουν, ειναι τζαμπε.Κατ αλλα Σουηδια, ειναι ολα ακριβα σε γενικες γραμμες, ειδικα στη διασκεδαση αν και λογω φορτου δε προλαβαινω να το ευχαριστηθω. Πανω κατω υπολογισε για σπιτι μεσω του γραφειου της σχολης 390-450 εουρος, καρτα για μετρο-λεωφ 60. Φαγητο καθημερινα τρωω στη σχολη, δεν προλαβαινω καν να μαγειρεψω, 8 9 ευρω. Πανω κατω αυτα ειναι τα στανταρ που σπαταλαω εγω. Α, και αν καπνιζεις κοψτο  :P

Για υποτροφιες δεν το κατεχω το θεμα αλλα μπορεις να διαβασεις εδω Link.png Site: τιτλος

• Like 2
Δημοσ.

αν ερθεις στα μερη μας ψαξου το νωριτερο. Εγω το αφησα τελευταια στιγμη και εφαγα την παπαρα. Μετα το πρωτο εξαμηνο πρεπει να παρουμε κατευθυνσεις κ πρεπει να ψιλοξερεις με τι θες να ασχοληθεις πχ προγραμματισμο, θεωρια αλγοριθμων, αι , ρομποτ προτυπα κτλ. Το καλο ειναι οτι η σχολη μας δινει ελευθερια να διαλεξουμε οτι μας αρεσει χωρις περιορισμους. Εγω πχ πηρα μαθημα modern databases and applications + cryptography, για ηθελα να εμβαθυνω και στα 2. Καποιοι γνωστοι εμειναν σε ενα τρακ, κατι π δεν με εψηνε ιδιαιτερα, γτ μετα εισαι κολλημενος σε αυτο και δε μπορεις να διαλεξεις κατι αλλο εξισου ενδιαφερον με τα μαθηματα του τρακ σου. Αυτη ειναι γενικα η συμβουλη μου με το ΚΤΗ k CS. 

Δημοσ.

αν ερθεις στα μερη μας ψαξου το νωριτερο. Εγω το αφησα τελευταια στιγμη και εφαγα την παπαρα. Μετα το πρωτο εξαμηνο πρεπει να παρουμε κατευθυνσεις κ πρεπει να ψιλοξερεις με τι θες να ασχοληθεις πχ προγραμματισμο, θεωρια αλγοριθμων, αι , ρομποτ προτυπα κτλ. Το καλο ειναι οτι η σχολη μας δινει ελευθερια να διαλεξουμε οτι μας αρεσει χωρις περιορισμους. Εγω πχ πηρα μαθημα modern databases and applications + cryptography, για ηθελα να εμβαθυνω και στα 2. Καποιοι γνωστοι εμειναν σε ενα τρακ, κατι π δεν με εψηνε ιδιαιτερα, γτ μετα εισαι κολλημενος σε αυτο και δε μπορεις να διαλεξεις κατι αλλο εξισου ενδιαφερον με τα μαθηματα του τρακ σου. Αυτη ειναι γενικα η συμβουλη μου με το ΚΤΗ k CS. 

Εγώ λογικά θα επιλέξω το master στο Software Engineering of Distributed systems. 

Δημοσ.

πολυ καλη επιλογη, ξεκινα διαβασμα Link.png Site: κτη

επισης να ξες οτι το συγκεκριμενο ειναι σε αλλο καμπους, στο Κιστα. Εκει ασ πουμε ποιο πολυ σε συνεργασια με εταιρειες και πιο πρακτικη δουλεια, οι μεγαλυτερες επιχειρησεις στεγαζονται ακριβως διπλα απ τη σχολη, Ερικσον, αντομπ, χπ, συντομα και google.

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Σε 9 μήνες τελειώνω τη σχολή μου εδώ στην Ελλάδα και θέλω να συνεχίσω για το μεταπτυχιακό μου στο εξωτερικό. Έχετε να προτείνετε κάτι αξιόλογο; Έχω ακούσει για πολύ δυνατά μεταπτυχιακά σε Σουηδία και Αγγλία.

Ευχαριστώ! 

αν κοιτάς για το Νησί πολύ καλά μεταπτυχιακά με πολύ καλο αντίκρυσμα και διασυνδέσεις με την αγορά εχει το University of Glasgow.

Ενδεικτικά:

Tα τελευταία τρία αρκετά hands-on. Επίσης Σκωτία πολύ καλο technology hub και ΠΟΛΥ φθηνότερο κόστος ζωής σε σύγκριση με Λονδίνο

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...