Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

μια φίλη μου έχει το oneplus one. Μετά απο πτώση, έχει σπάσει όλη η οθόνη μπροστά.

Έχει βρει ανταλλακτικό, αλλά δεν μπορεί να βρει κανέναν να την αλλάξει, υπεύθυνα δηλαδή.

Σε ένα κατάστημα αντίστοιχο, που δεν θυμάμαι τώρα ποιο, στην αρχή δέχτηκαν την αλλαγή με 15€ αλλά μετά της είπαν οτι δεν το αναλαμβάνουν.

Έχετε κάτι υπεύθυνο και φθηνό να προτείνετε;

Edit: οτι είναι εκτός εγγύησης κτλ, εννοούνται όλα αυτά. Ψάχνουμε ανεπίσημη φθηνή λύση και όχι να το στείλει στην oneplus.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα,

μια φίλη μου έχει το oneplus one. Μετά απο πτώση, έχει σπάσει όλη η οθόνη μπροστά.

Έχει βρει ανταλλακτικό, αλλά δεν μπορεί να βρει κανέναν να την αλλάξει, υπεύθυνα δηλαδή.

Σε ένα κατάστημα αντίστοιχο, που δεν θυμάμαι τώρα ποιο, στην αρχή δέχτηκαν την αλλαγή με 15€ αλλά μετά της είπαν οτι δεν το αναλαμβάνουν.

Έχετε κάτι υπεύθυνο και φθηνό να προτείνετε;

Edit: οτι είναι εκτός εγγύησης κτλ, εννοούνται όλα αυτά. Ψάχνουμε ανεπίσημη φθηνή λύση και όχι να το στείλει στην oneplus.

έχει σπάσει το digitizer , ή όχι;

Αν όχι,και είναι μια απλή οθόνη που θέλει αλλαγή ,το κάνω εγώ και μου κερνάτε τον καφέ.Σιγά την υπόθεση.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Η αλλαγή είναι εύκολη το θέμα είναι ότι κανένα κατάστημα δεν θα αναλάβει υποστήριξη σε κινητό που θα επισκευασει όταν του πας εσύ ανταλλακτικό, ειδικά στην oneplus που δεν πουλάει ανταλλακτικά (σου λέει ότι θέλεις να το στείλεις σε αυτους) οπότε ότι παίζει στην αγορά από οθόνες μπαταρίες κτλ είναι απλά συμβατό

Η αλλαγή σαν αλλαγή είναι εύκολη πάντως τι έχω κάνει 2 φορές σε κινητά γνωστών ακολουθώντας τα βίντεο του ifixit αν δεν κάνω λάθος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...