NikolasNG Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα εδώ και ένα μήνα το pc μου κάνει restart κάθε μία ώρα περίπου όταν παίζω κάποιο παιχνίδι το θέμα είναι ότι πριν 4μηνες άλλαξα κάρτα γραφικών και τροφοδοτικό όταν έψαξα τα σφάλματα στα Windows βρήκα ένα error AppHangB1. Μετά από αυτό έβαλα την παλιά μου κάρτα γραφικών και τέλος τα restart θεώρησα ότι κάτι δεν πάει καλά στην κάρτα και την επέστρεψα αλλά μετά από 4 μέρες έλεγχο μου είπαν ότι δουλεύει κανονικά μήπως κάποιος ξέρει κάτι το pc μου είναι Cpu i7 2600 3.4 GPu r9 380 4g και η παλιά μια r7 200 Mother Foxconn H61MX 2x4 hyperx 1600 Και ένα coolmaster seidon 120m αν και είμαι σίγουρος ότι τα σηκώνει το τροφοδοτικό 600w Thermaltake
madnifestah Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 τι θερμοκρασία έχει η gpu σε full load (games) ?
GPOWERR Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 99% τροφοδοτικο...το αντιμετωπισα κι εγω....κατεβασε το occt και επελεξε το τεστ για το τροφοδοτικο που εχει...H νεα καρτα σου τραβαει πιο πολυ ρευμα απο την παλια και φαινεται η αδυναμια του τροφοδοτικου γι αυτο στο κανει μονο με την νεα....εμενα μου το αλλαξαν εντος εγγυησης. http://www.ocbase.com/index.php/download
Mikeasdf Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Αν δεν ειναι το τροφοδοτικο, τοτε ειναι θερμοκρασιες.
NikolasNG Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 τι θερμοκρασία έχει η gpu σε full load (games) ? Δεν την είδα ποτέ στα κόκκινα 64-67
NikolasNG Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 99% τροφοδοτικο...το αντιμετωπισα κι εγω....κατεβασε το occt και επελεξε το τεστ για το τροφοδοτικο που εχει...H νεα καρτα σου τραβαει πιο πολυ ρευμα απο την παλια και φαινεται η αδυναμια του τροφοδοτικου γι αυτο στο κανει μονο με την νεα....εμενα μου το αλλαξαν εντος εγγυησης. http://www.ocbase.com/index.php/download Για 3 μήνες ήταν όλα οκ όμως δεν έδειξε αδυναμία τώρα άμα εννοείς ότι κάηκε κάτι οκ θα το δουλέψω το τεστ μόλις πάρω την κάρτα στα χέρια μου η δεν έχει σημασία;;; θα δείξει πρόβλημα ανεξάρτητα από το αν είναι πάνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα