Προς το περιεχόμενο

Στο Android και στα Galaxy smartphones καλεί η Samsung τους κατόχους Windows Phone συσκευών

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ελεεινή η Samsung. Ενδιαφέρεται να αρπαξει το 0.7%~1% των χρηστών από Ms?

Να τους κανει τι; να τους προσθέσει για να περάσει την apple;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Βρε παλικάρια κινητά δεν θα παράγει η Microsoft...το λειτουργικό θα συνεχίσει να υφίσταται και να αναπτύσσεται κανονικά! Έλεος πια με την ημιμάθεια και την ασχετοσύνη!

• Like 2

Windows 10 mobile και ξερό ψωμί. Μάλλον είμαι ο μόνος που τα γουστάρει εδώ μέσα.

Και εγω τα βρισκω πολυ καλυτερα κ απο android που ειχα κ απο iphone. 

Εντάξει ναι, ισχύει. Ωστόσο, όπως γράφει στο άρθρο, θα υπάρχει δυνατότητα μέσω του προγράμματος εγκατάστασης η επιλογή για εγκατάσταση x86  εφαρμογής ή μετατροπής της σε UWP. Όχι εξ ολοκληρού, αλλά τουλάχιστον είναι μια αρχή ώστε ο developer να μπορεί μετά να την μεταφέρει στο Store. Προς τα εκεί πάει το πράγμα, και ένα credit πρέπει να δώσουμε στην MS που το κατάλαβε νωρίς και το αναπτύσσει ταχύτερα και γρηγορότερα απο όλους τους υπόλοιπους (Η Google πάει να μπεί στο παιχνίδι, Η Apple κοιμάται όρθια)΄. ήδη υπάρχουν εφαρμογές που είναι έτοιμες, μεταξύ των οποίων το Evernote. Σκέψου συνδυασμό Evernote - κορυφαίο πενάκι - δυνατότητες x86 εφαρμογής στο κινητό.

Με τι Hardware και τι κόστος; Μιλάμε πάντα για Windows, για να τρέξει desktop εφαρμογές πρέπει να έχει αρχιτεκτονική desktop σε χαμηλό κόστος. Επίσης ποια η λογική των x86 εφαρμογών σε κινητό; Σε Tablet το καταλαβαίνω.. Η Apple δεν κοιμάται καθόλου, αν εξαιρέσεις το Flop το iPad Pro, οι δυνατότητες των εφαρμογών σε iOS είναι τεράστιες, μπορείς να γράψεις ότι θέλεις και υποστηρίζουν πλέον όλες τους 64bit επεξεργαστές των συσκευών. Το lightroom στο iOS πλέον προσφέρει σχεδόν το μεγαλύτερο ποσοστό των δυνατοτήτων που προσφέρει στην Desktop έκδοση. 

Βρε παλικάρια κινητά δεν θα παράγει η Microsoft...το λειτουργικό θα συνεχίσει να υφίσταται και να αναπτύσσεται κανονικά! Έλεος πια με την ημιμάθεια και την ασχετοσύνη!

Τα surface ποιος θα τα βγαλει;

Ερωτηση κανω δεν ειναι ειρωνεια

Να προνοησει για τον 1 στους 37850?

+1 ακόμα χρήστης εδώ! Το Νοκια700 μου αν και χωρίς SIM Card πλέον ,είναι ο αχώριστος σύντοφος των παιδιών μου στις διακοπές! Στο αυτοκίνητο - στην εξοχή! WiFi / VoIP / Browsing / Video wathcing κ.λ.π. είναι λίγα από αυτά που ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ! Κερασάκι στην τούρτα ; Είναι η μοναδική μου συσκευή που αναγνωρίζει 100% και εκμεταλλεύεται το 32GB Flash stick με την διπλή υποδοχή USB / microUSB

Τα windows mobile έχει πέσει κάτω από το 1%, είναι εντελώς ψόφια. Πάνε τελείωσαν Μην λέτε υπερβολές να παρασύρεται κανένα να τα πάρει και σας καταριέται μετά. Εντάξει αν έχει κανείς καμία συσκευή και κάνει την δουλειά του,ας την έχει όσο αντέξει. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...