Προς το περιεχόμενο

Στο Android και στα Galaxy smartphones καλεί η Samsung τους κατόχους Windows Phone συσκευών

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αφού η Samsung βγάζει ποιοτικά κινητά και ανέκαθεν έδειχνε τον δρόμο στον ανταγωνισμό. Όσα χρόνια και να έχεις ένα Samsung δεν σταματάει να δουλεύει όπως πρώτα. 

θέμα λειτουργικού είναι φίλε. είχα το ativ s, έχω τώρα το 950, τα σκαλώματα που τρώνε τα android δεν υπάρχουν στα παράθυρα. δυστυχώς η ms τα κόβει πλέον. ίσως περίμενε να πιάσει το 50% της αγοράς μόνο επειδή θα πουλάει παράθυρα αλλά ήθελε παραπάνω προσπάθεια. πραγματικά σου μιλάω, όσα κινητά με παράθυρα έχω δει λειτουργούν πολύ καλά και ας είναι χαμηλών δυνατοτήτων. όσα android έχω δει, τρώνε σκαλώματα γενικώς, το καθένα βγάζει το δικό του κουσούρι

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Windows 10 mobile και ξερό ψωμί. Μάλλον είμαι ο μόνος που τα γουστάρει εδώ μέσα.

τέτοια γράφετε ορισμένοι και τα παίρνει στο κρανίο ο satya nadella.... :P

Μεχρι και εγω που ημουν στην αρχη android με samsung,nexus 4 και 5 πηγα στα Windows phone,δυο χρονια κολημενος περιμενοντας την αναπτυξη των εφαρμογων και αισθανομουν σαν να βρισκομου πισω απο τον κόσμο,αποφασισα να παω παλι στα android αγοραζοντας ενα mls που εχει stock android ,του εκανα και ενα root αφαιροντας ολες της προεγκαταστημενες εφαρμογες και παει μπαλα.Το μονο προβλημα που αντιμετωπιζω δεν μπορω να μεταφερω της εφαρμογες μου στην sd card και ειμαι περιορισμενος

Παιδια εγώ έχω το NOKIA Lumia 930 με Windows 10και δεν βρισκω λόγο να το αλλάξω!με καλύπτει σε αυτά που ζητάω!να ναι καλα η Samsung δεν θα παρω

Παιδια εγώ έχω το NOKIA Lumia 930 με Windows 10και δεν βρισκω λόγο να το αλλάξω!με καλύπτει σε αυτά που ζητάω!να ναι καλα η Samsung δεν θα παρω

Βασικά κι εγώ το 930 είχα και την ίδια άποψη μ εσένα είχα αλλά πήγα στο 950 και θα γυρίσω το συντομότερο δυνατό. Έχει πιο πολλά bug το κινητό της Microsoft από το κινητό της Nokia.

Πραγματικά τώρα, θα αφήσει ο χρήστης του Windows Phone το κινητό του και πες το άφησε και αποφασίζει να κάνει την μετάβαση σε Android. Θα πάει οπωσδήποτε στις χειροβομβίδες, δεν θα κοιτάξει κάτι καλύτερο.

• Like 2

Windows x86 Apps in Store

Σε περίπτωση που κάποιος δεν το πρόσεξε.

Επίσης πρώην κάτοχος Lumia 930. Άκουγα για τις εφαρμογές. Πήρα το HTC one M8 (παρόμοια specs με το Lumia) και ξεκινάω να βάζω εφαρμογές. Εκτός απο την δεδομένη εμπειρία στα κοινωνικά δίκτυα (περισσότεροι χρήστες -> μεγαλύτερη αγορά -> πιο πλούσια εφαρμογή) είπα να βάλω την εφαρμογή της Πειραιώς. Αφού είχα "σκάσει" να μπαίνω απο τον browser με το Lumia. Αποτέλεσμα, πάλι μπαίνω απο τον browser αφού η Πειραιώς είναι για τα μπάζα. Βέβαια είναι η εξαίρεση στον κανόνα. Ωστόσο, εκτός της τεράστιας διαφοράς στην μπαταρία (κάτι που οφείλεται και στο Sense) δεν νομίζω πως χρησιμοποιώ κάτι παραπάνω απο ότι στο Lumia. Το μόνο υπερ είναι ότι μπορώ αν χρειαστώ κάτι να το βρω πιο εύκολα στο HTC αφού οι πιθανότητες να υπάρχει στο Play Store είναι πολλάπλάσιες.

Βέβαια περιμένω με αγωνία το Surface Phone αφού φαίνεται πως την ερχόμενη Άνοιξη όχι η Samsung θα παίρνει πελάτες απο τα Windows, αλλά θα γίνει το αντίθετο (x86 εφαρμογές, καλύτερο πενάκι σε στυλ Surface, Windows Ink κλπ).

• Like 2

Windows x86 Apps in Store

Σε περίπτωση που κάποιος δεν το πρόσεξε.

Επίσης πρώην κάτοχος Lumia 930. Άκουγα για τις εφαρμογές. Πήρα το HTC one M8 (παρόμοια specs με το Lumia) και ξεκινάω να βάζω εφαρμογές. Εκτός απο την δεδομένη εμπειρία στα κοινωνικά δίκτυα (περισσότεροι χρήστες -> μεγαλύτερη αγορά -> πιο πλούσια εφαρμογή) είπα να βάλω την εφαρμογή της Πειραιώς. Αφού είχα "σκάσει" να μπαίνω απο τον browser με το Lumia. Αποτέλεσμα, πάλι μπαίνω απο τον browser αφού η Πειραιώς είναι για τα μπάζα. Βέβαια είναι η εξαίρεση στον κανόνα. Ωστόσο, εκτός της τεράστιας διαφοράς στην μπαταρία (κάτι που οφείλεται και στο Sense) δεν νομίζω πως χρησιμοποιώ κάτι παραπάνω απο ότι στο Lumia. Το μόνο υπερ είναι ότι μπορώ αν χρειαστώ κάτι να το βρω πιο εύκολα στο HTC αφού οι πιθανότητες να υπάρχει στο Play Store είναι πολλάπλάσιες.

Βέβαια περιμένω με αγωνία το Surface Phone αφού φαίνεται πως την ερχόμενη Άνοιξη όχι η Samsung θα παίρνει πελάτες απο τα Windows, αλλά θα γίνει το αντίθετο (x86 εφαρμογές, καλύτερο πενάκι σε στυλ Surface, Windows Ink κλπ).

Καλά μην τα μεγαλοποιείς κιόλας. Πιο γρήγορα έβγαλαν οι γνωστοί/άγνωστοι Developers εφαρμογές για το iMessage Store από ότι έβγαλαν για Windows Phone συνολικά. :P 

Και εγώ με ένα 730 διετίας και wp10 μια χαρά κάνω τη δουλειά μου .Τρέχω βέβαια απλά πράγματα .

Για x86 εφαρμογές σε κινητό , μετά την εγκατάλειψη της intel , χλωμό το βλέπω. Οι universal εφαρμογές είναι μια λύση , αλλά και εκεί  πάει αργά το πράγμα.

Αφού η Samsung βγάζει ποιοτικά κινητά και ανέκαθεν έδειχνε τον δρόμο στον ανταγωνισμό. Όσα χρόνια και να έχεις ένα Samsung δεν σταματάει να δουλεύει όπως πρώτα. 

Κάθε φορά που μιλάς για τη Samsung, κάνεις το μαύρο άσπρο.

Εγώ τα γουστάρω πολύ τα κινητά της Samsung, είναι φουλ αξιόπιστα.

Καλή κίνηση η συγκεκριμένη.

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το εξής:

Εμένα για παράδειγμα δεν με συγκινούν καθόλου κάτι Huewei, zte κτλ οπότε δεν μπαίνω καν σε ότι άρθρα αφορά αυτά τα κινητά, δεν με νοιαζουν βρε παιδί μου. Θα ήταν τελείως αρρωστημένο να μπαίνω και να κράζω, είναι ανώμαλο!

Αφού δεν θέλετε να αγοράσετε κινητό από την Samsung ,δεν σας αρέσουν γιατί μπαίνετε καιβγαζετε καρκίνο με πικρόχολα σχόλια?

• Like 1

Καλά μην τα μεγαλοποιείς κιόλας. Πιο γρήγορα έβγαλαν οι γνωστοί/άγνωστοι Developers εφαρμογές για το iMessage Store από ότι έβγαλαν για Windows Phone συνολικά. :P

Εντάξει ναι, ισχύει. Ωστόσο, όπως γράφει στο άρθρο, θα υπάρχει δυνατότητα μέσω του προγράμματος εγκατάστασης η επιλογή για εγκατάσταση x86  εφαρμογής ή μετατροπής της σε UWP. Όχι εξ ολοκληρού, αλλά τουλάχιστον είναι μια αρχή ώστε ο developer να μπορεί μετά να την μεταφέρει στο Store. Προς τα εκεί πάει το πράγμα, και ένα credit πρέπει να δώσουμε στην MS που το κατάλαβε νωρίς και το αναπτύσσει ταχύτερα και γρηγορότερα απο όλους τους υπόλοιπους (Η Google πάει να μπεί στο παιχνίδι, Η Apple κοιμάται όρθια)΄. ήδη υπάρχουν εφαρμογές που είναι έτοιμες, μεταξύ των οποίων το Evernote. Σκέψου συνδυασμό Evernote - κορυφαίο πενάκι - δυνατότητες x86 εφαρμογής στο κινητό.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...