Προς το περιεχόμενο

Στο Android και στα Galaxy smartphones καλεί η Samsung τους κατόχους Windows Phone συσκευών

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

@kostasff ένας χρήστης επιπέδου note 7 δεν πρόκειται ποτέ να πάει σε Lumia ;)

Συνήθως πάνε στο νοσοκομείο με εγκαύματα 3ου βαθμού.

• Like 6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ικαρε, αν θεωρείς την συσκευή σου λάθος τότε φύγε τρέχοντας. Τι κάθεσαι? Μόνο μακριά από note 7 γιατί είναι κινητό ναρκοπέδιο.....χαχαχα

Χρονια Χρηστης Windows 920,925,930,640XL και τελευταιο 950XL. Και βεβαια ποτέ ξανα windows mobile 10 γιατι απλα η Microsoft τα ξεγραψε πρωτη. Και αν δεν το εχεις καταλαβει τοσο καιρο μαλλον συμβαινει ναρκοπεδιο οχι μονο στο note 7 αλλα και στο μυαλο. :P :P :P

Τωρα ποια με Oneplus 3 και Nexus 6P μια χαρα ειμαι. Ωραιο το οικοσυστημα της Microsoft αλλα με τοσα προβληματα η mobile εκδοση της σε σημειο που χαρακτηριζεται BETA απο site επισημα υποστηριξης Windows (winbeta, windows central, mspoweruser) και σχεδον ολικη απορριψει απο τους developers απλα τελειωσε η υπομονη ολων και φαινεται τωρα ποια. Εφυγαν ολοι και η Microsoft ονειρευεται Surface κινητο. χααχχαχαχα

• Like 2

Δηλαδη να φύγουμε απο τα WP και να πάμε εκει όπου με update λέει θα φορτίζει την μπαταρία μέχρι 60% ώστε να μην υπαρχει κίνδυνος έκρηξης;

Ευχαριστω, δεν θα πάρω.

δεν νομίζω ότι οι χρήστες WP αν πάνε σε samsung θα πάνε στο πιο ακριβό κινητό της samsung...σε κανένα α3,α5 στην καλύτερη.

για κατοχους symbian σαν εμενα θα προνοησει η samsung;

σου επιβεβαιώνω ότι ήδη έχει ανατεθεί στους αρχαιολόγους της Samsung να βρουν λύση! :P

• Like 6

Πάλι μεγαλούργησε αυτή η εταιρία, όχι να έχουμε μόνο το μήλο να μας τρολλάρει με τις εφαρμογές του στο Android για να αλλάξουμε σε iPhone. Όταν εδώ έχουμε εργαλεία τι να τους κάνουμε τους περιορισμούς? Να ανοίξουμε τον λάκκο μας μόνοι μας; 

Παντως εγω θα την πω την κακια μου. Εχω android εδω και 3 μηνες, δεν το ειχα φορτωσει πολλες εφαρμογες και γενικα δεν ασχολιομουν πολυ και ημουν οκ. Τις 2 τελευταιεσ μερες εβαλα καμια 15 εφαρμογες και αρχιζουν τα παρατραγουδα. Μικροlag στο scrolling, ψιλοκολληματα στην ολοκληρωση εγκαταστασης εφαρμογων και κατι νεο πλεον οταν δεχομαι κληση το κινητο χτυπαει για 1/2 sec και μετα μονο ανοιγει η οθονη για να απαντησω. Μικροπραγματα θα πειτε αλλα αν συνεχισει ετσι δεν με βλεπω καλα. Εκανα επανεκκινηση αλλα δεν αλλαξε κατι.

Εχω το lenovo 7010 me 2gb ram /32gb.

Τρια χρονια με samsung ativ s και τετοια δεν ειχα ποτε

• Like 2

Παντως εγω θα την πω την κακια μου. Εχω android εδω και 3 μηνες, δεν το ειχα φορτωσει πολλες εφαρμογες και γενικα δεν ασχολιομουν πολυ και ημουν οκ. Τις 2 τελευταιεσ μερες εβαλα καμια 15 εφαρμογες και αρχιζουν τα παρατραγουδα. Μικροlag στο scrolling, ψιλοκολληματα στην ολοκληρωση εγκαταστασης εφαρμογων και κατι νεο πλεον οταν δεχομαι κληση το κινητο χτυπαει για 1/2 sec και μετα μονο ανοιγει η οθονη για να απαντησω. Μικροπραγματα θα πειτε αλλα αν συνεχισει ετσι δεν με βλεπω καλα. Εκανα επανεκκινηση αλλα δεν αλλαξε κατι.

Εχω το lenovo 7010 me 2gb ram /32gb.

Τρια χρονια με samsung ativ s και τετοια δεν ειχα ποτε

Αφού η Samsung βγάζει ποιοτικά κινητά και ανέκαθεν έδειχνε τον δρόμο στον ανταγωνισμό. Όσα χρόνια και να έχεις ένα Samsung δεν σταματάει να δουλεύει όπως πρώτα. 

Windows 10 mobile και ξερό ψωμί. Μάλλον είμαι ο μόνος που τα γουστάρει εδώ μέσα.

Άντε να σε "προσγειώσω" και στα αξιοπρεπέστατα 8.1.

Μια χαρά τα βρίσκω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...