Προς το περιεχόμενο

[EA/ORIGIN/BF4]Battlefield 4 - 9.99€ +ολα τα expansions Δωρεαν

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρτε τωρα τα δωρεαν dlc (μενουν στον λογαριασμο σας) και παρτε το BF4 αργοτερα, οταν το ξαναβαλει στα 5€

Το εχει ηδη βαλει 2 φορες, θεμα χρονου ειναι.

• Like 1
Δημοσ.

Update. Τα legacy - night operations δεν φαινονται στο on the house, αν πατε στις πληροφοριες του παιχνιδιου, μπορειτε να τα παρετε Δωρεαν απο εκει.

Δημοσ.

Φαντάζομαι δε μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο κωδικός για να αγοράσεις PS4 game, ε;

Πριν απο λιγο καιρο το ειχε μεσω PS Plus προσφορας στα 4.95 και το ειχα τσιμπησει.

Δημοσ.

Update. Τα legacy - night operations δεν φαινονται στο on the house, αν πατε στις πληροφοριες του παιχνιδιου, μπορειτε να τα παρετε Δωρεαν απο εκει.

Το ίδιο και το community operations

• Like 1
Δημοσ.

να ρωτήσω τελικά αν δεν έχω το παιχνίδι μπορώ να κατεβάσω τα dlc που είναι  δωρεάν και που φαίνονται μιας και στο λιμπραρι φαίνονται μονο τα παιχνίδια ?

Δημοσ.

να ρωτήσω τελικά αν δεν έχω το παιχνίδι μπορώ να κατεβάσω τα dlc που είναι  δωρεάν και που φαίνονται μιας και στο λιμπραρι φαίνονται μονο τα παιχνίδια ?

Μπορεις να τα καταχηρωσεις, και οταν παρεις το παιχνιδι θα μπουν αυτοματα, λογικα. μπορει να κανω και λαθος ομως :P

Δημοσ.

Κάνε login όχι στον client αλλά στο site του Origin και κάνε claim τα DLC από εκεί.

Αν σε αφήσει, θα γράφει Owned με πράσινα γράμματα δίπλα.

post-175401-0-98972600-1474376338_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...