nek4d Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Παρτε τωρα τα δωρεαν dlc (μενουν στον λογαριασμο σας) και παρτε το BF4 αργοτερα, οταν το ξαναβαλει στα 5€ Το εχει ηδη βαλει 2 φορες, θεμα χρονου ειναι. 1
jimakos234 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Update. Τα legacy - night operations δεν φαινονται στο on the house, αν πατε στις πληροφοριες του παιχνιδιου, μπορειτε να τα παρετε Δωρεαν απο εκει.
ReaperX Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Μπορούμε και για το bf1 exclusive edition? Use promo code 'ORIGIN50' to save on new releases, DLC & more. Excludes pre-orders and partner titles.*
vste Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Φαντάζομαι δε μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο κωδικός για να αγοράσεις PS4 game, ε; Πριν απο λιγο καιρο το ειχε μεσω PS Plus προσφορας στα 4.95 και το ειχα τσιμπησει.
petran91 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Update. Τα legacy - night operations δεν φαινονται στο on the house, αν πατε στις πληροφοριες του παιχνιδιου, μπορειτε να τα παρετε Δωρεαν απο εκει. Το ίδιο και το community operations 1
sintalkas Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 να ρωτήσω τελικά αν δεν έχω το παιχνίδι μπορώ να κατεβάσω τα dlc που είναι δωρεάν και που φαίνονται μιας και στο λιμπραρι φαίνονται μονο τα παιχνίδια ?
jimakos234 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 να ρωτήσω τελικά αν δεν έχω το παιχνίδι μπορώ να κατεβάσω τα dlc που είναι δωρεάν και που φαίνονται μιας και στο λιμπραρι φαίνονται μονο τα παιχνίδια ? Μπορεις να τα καταχηρωσεις, και οταν παρεις το παιχνιδι θα μπουν αυτοματα, λογικα. μπορει να κανω και λαθος ομως
saxos55 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 να ρωτήσω τελικά αν δεν έχω το παιχνίδι μπορώ να κατεβάσω τα dlc που είναι δωρεάν και που φαίνονται μιας και στο λιμπραρι φαίνονται μονο τα παιχνίδια ? Κάνε login όχι στον client αλλά στο site του Origin και κάνε claim τα DLC από εκεί. Αν σε αφήσει, θα γράφει Owned με πράσινα γράμματα δίπλα.
sintalkas Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 δυστυχώς δεν με αφήνει αν και λέει πως μπηκε στο λογαριασμό μου μετα συνεχίζει να λέει free
Pa0ki Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Ωραίος! Τσίμπησα τα expansions, το game το είχα πάρει 5€ πριν κάνα μήνα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα