Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε Online UPS της Powerwalker το ανεμιστηρακι ειναι παραλογα και εξωφρενικα θορυβωδες, η μετρηση που εκανα (με app του iPhone) μου εδειξε 62-64 dB !!

Και επειδη ειναι online δουλευει 24/7.

Όμως το UPS είναι εξαιρετικό και θελω να το κρατησω οποτε σκεφτομαι την αλλαγη του ανεμιστηρα.

Με μια αναζητηση που εκανα για το στοκ ειναι ενα πολυστροφο (πανω απο 3500 rpm) ADDA 80 mm με 40 dB και airflow γυρω στα 40 CFM.

Το load ομως του UPS δεν ξεπερναει ποτε το 30% αρα νομιζω μπορω να κοιταξω για καποιο σε χαμηλοτερες στροφες και μικροτερο airflow χωρις να εχω προβλημα.

1) Σκεφτομαι καποιο απο Noctua, εχετε κατι να προτεινετε;

2) Ειδα καποια tunnel για να βαλεις μεγαλυτερο ή μικροτερο fan, στην περιπτωση μου θα το προτεινατε και αν ναι μικροτερο η μεγαλυτερο των 80mm που εχει τωρα; Παντα με κριτηριο τον θορυβο.

3) Προβλημα συνδεσιμοτητας υπαρχει περιπτωση να εχω ή ολα πλεον ειναι 3 pin? Δεν εχω ανοιξει ακομα το UPS φυσικα.

:-)

Δημοσ.

Κολλήσεις πάνω στη πλακετουλα συνηθως ειναι δε ξερω ποιο εχεις και αν εχει τυχει να το δω μην βαλεις μικροτερο ανεμιστηρακι εαν βρεις και στην εταιρεια που ψαχνεις θα βρεις και σε αλλες ποιο ησυχο με αλλες δυνατοτητες... παιζει πολλες ωρες αυτο.

Δημοσ.

Με ενημερωσε η εταιρια οτι το firmware ειναι κλειδωμενο για 3500 rpm, αρα δεν μπορω να βαλω κατι με λιγοτερες στροφες.

Αναγκαστικα οι επιλογες μου θα ειναι σε 3500 rpm.

Μετα απο πολυ ψαξιμο βλεπω να υπαρχουν μονο 50 mm που να ειναι σε αυτες τις στροφες και να ειναι πιο αθορυβα απο το υπαρχον, ακομα και μεγαλυτερης διαστασης ειναι το ιδιο ή πιο θορυβωδη(!).

Πρεπει να βρω ανταπτορα ή αλλη πατεντα να προσαρμοσω 50 mm ανεμιστηρα σε 80 mm γριλια...ουφ...

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

και εγώ το ίδιο έπαθα με το powerwalker vfi 1000 tg...τρομερός θόρυβος...το ανεμιστηράκι είναι 80x80x25 mm...βρίσκω διάφορα σε αθόρυβα...αλλά οι στροφές δεν ταιριάζουν...ισχύει οτι πρέπει ναναι 3500??? όλα στα 12 volt είναι με 3 ή 4 pin...λίγη βοήθεια παρακαλώ! τι να αγοράσω για αντικατάσταση...δεν αντέχεται η φασαρία!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...