Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. Υπάρχει τρόπος να συνδυάσω το δικό μου σταθερό ίντερνετ με το δωρεάν ασύρματο ίντερνετ που μου δίνει ο σπιτονοικοκύρης στον ιδιο υπολογιστή ταυτόχρονα ωστε να εχω διπλάσια ταχύτητα??? Το κατάφερα εν μερη με το speedify αλλα ειναι trial και εχει τρελό ping... Υπάρχει μήπως άλλος τρόπος?

Δημοσ.

Δεν μπορείς να τα συνδυάσεις (δηλαδή μπορείς αλλα είναι άλλη ιστορία) αλλα μπορείς να κάνεις ενα load balance μεταξύ των δύο. Οχι οτι θα δείς θεαματικά αποτελέσματα αλλα τουλάχιστον θα μπορείς να "πήζεις" την μια γραμμή με downloads (πχ torrents) και να σερφάρεις άνετα απο την δευτερη. Ουστιαστικά μπορείς να "σπάσεις" κίνηση ανάμεσα σε 2 γραμμές.

Δημοσ.

Γεια σας. Υπάρχει τρόπος να συνδυάσω το δικό μου σταθερό ίντερνετ με το δωρεάν ασύρματο ίντερνετ που μου δίνει ο σπιτονοικοκύρης στον ιδιο υπολογιστή ταυτόχρονα ωστε να εχω διπλάσια ταχύτητα??? Το κατάφερα εν μερη με το speedify αλλα ειναι trial και εχει τρελό ping... Υπάρχει μήπως άλλος τρόπος?

στην ουσια αυτο που θα γινει θα ειναι να πιταρει η μια γραμμη και μετα να πηγαινει στην αλλη.να κανεις balancing Μεταξυ των δυο δεν θα παιξει ετσι ευκολα.αλλιως μετα ειναι πχ μια λυση να βαλεις τα τορρεντς να βγαινουν απο την μια γραμμη και ολα τα αλλα απο την αλλη.

Δημοσ.

Βάλε τον υπολογιστή σου με τα τορεντς στην μια γραμμή και στην άλλη κάνε gaming κλπ άνετα με άλλον υπολογιστή όμως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδη το εχω κανει αυτο μεταξυ ενσυρματου και ασυρματου, δεν ειναι οτι καλυτερο. Πολλες φορες τυχαινε να κατεβαζω τορρεντς με αθροιστικο bandwidth και αλλες φορες δυσκολευομουν ακομη και να σερφαρω, οταν ειχα υψηλο latency απο το ασυρματο.

Επεξ/σία από rfc
Δημοσ.

δεν ξερω αν μπορει να χωρισει τις γραμμες με καποιο τροπο.οτι πχ torrents μονο απο αυτην την γραμμη με το ταδε gateway ενω το surfing απο την αλλη.ετσι ισως παιζει πιο σωστα απο οτι να προσπαθει να της ενωσει αφου ειναι αλλες ταχυτητες και η μια wireless και η αλλη ethernet.

ή εκτος αν εχει πολλες συσκευες και τις μοιρασει μισες μισες στα 2 δικτυα.

Δημοσ.

Ολα μπορουν να γινουν και δεν εχει σχεση που εχει αλλη ταχυτητα απο wireless και αλλη απο ενσυρματο.

Δημοσ.

Ολα μπορουν να γινουν και δεν εχει σχεση που εχει αλλη ταχυτητα απο wireless και αλλη απο ενσυρματο.

αν προσθεσει τις γραμμες οταν πιταρει η μια να συνεχιζει στην αλλη τοτε δεν θα εχει θεμα.αν ομως θελει να παιζουν και οι 2 γραμμες ταυτοχρονα(line bonding) τοτε θα εχει θεμα.

Δημοσ.

Αυτο εξαρταται εν μερη και απο τους servers ως προς το ποσα sockets ανοιγουν. Σε ενα μονο socket ανοιχτο δε γινεται. Υπαρχουν και servers που ανοιγουν πολλαπλα sockets ομως και εκει εχεις τυχη. Αν δεν εχεις mlppp πρωτοκολλο απο παροχο παιζεις στη τυχη και οτι σου κατσει.

Δημοσ.

Αυτο εξαρταται εν μερη και απο τους servers ως προς το ποσα sockets ανοιγουν. Σε ενα μονο socket ανοιχτο δε γινεται. Υπαρχουν και servers που ανοιγουν πολλαπλα sockets ομως και εκει εχεις τυχη. Αν δεν εχεις mlppp πρωτοκολλο απο παροχο παιζεις στη τυχη και οτι σου κατσει.

αυτο που ειχα δει ηταν απο παροχο που σε cisco εβαζε δυο γραμμες πανω το ιδιο Username και μια wan ip .multilink μεσα απο cisco.Και αν οι γραμμες δεν ηταν πολυ κοντα στο bandwidth ειχες λιγο θεματακι.

Δημοσ.

Με cisco δε γνωριζω πως παιζει. Παντως εγω δεν ειχα θεμα με mikrotik οσες φορες και αν εχω συνδυασει διαφορετικες γραμμες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...