Προς το περιεχόμενο

s6 ή g5

mason

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πολύ καλά έκανες για να χεις το κεφάλι σου ήσυχο είναι και ακριβή συσκευή ενώ με το lg από σκρουτζ θα ήσουν στον αέρα

Για ποιον ακριβως λογο θα ηταν στον αεραα;;. Ευρωπαικη εγγυηση λεγεται... Και εγω οταν παρηγγειλα το δικο μου η πρωτη κουβεντα τους ηταν "εγγυηση επισημης αντιπροσωπειας". Πως εξηγεις τον..."αερα"

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Στον αέρα θα ήταν αλλά θα πετούσε στα σύννεφα!τώρα με S6 του χρόνου θα παραπονιέται γτ δν έχει update και σέρνεται το κινητό!

ενω το g5 θα πεταει, θα βγαλει και φτερα,  μια χαρα επιλογη εχει κανει ο ts 

• Like 1
Δημοσ.

Στον αέρα θα ήταν αλλά θα πετούσε στα σύννεφα!τώρα με S6 του χρόνου θα παραπονιέται γτ δν έχει update και σέρνεται το κινητό!

Και μην αρχίσεις μα μου τα είχα και τα 2 τα τηλέφωνα μέρα με νύχτα μακράν το g5 κλτρο σε όλα κ μέχρι τώρα εκτός από το πορτακι του δν αναφέρθηκε πουθενά κανέναν άλλο πρόβλημα

Συμφωνω... Αν λεγοντας πορτακι εννοεις την αφαιρεση μπαταριας,εγω σε εναν μηνα την αφαιρεσα μονο μια φορα μονο και μονο απο περιεργεια. Δεν θα μπω στην διαδικασια "στα ποσα ανοιγματα αποκτα τζογο"
Δημοσ.

Για ποιον ακριβως λογο θα ηταν στον αεραα;;. Ευρωπαικη εγγυηση λεγεται... Και εγω οταν παρηγγειλα το δικο μου η πρωτη κουβεντα τους ηταν "εγγυηση επισημης αντιπροσωπειας". Πως εξηγεις τον..."αερα"

η ελληνική είναι καλύτερή γιατί σε περίπτωσή που δεν διορθώνεται κάποιο πρόβλημά θα γίνει αντικατάστασή της συσκευής

Δημοσ.

Μα αυτο εννοω επισημης αντιπροσωπειας. Και εστω κανω λαθος... Τι γινεται σε περιπτωση που δεν διορθωνεται καποιο προβλημα της δικης μου συσκευης;;;.(ισως ειναι και ελληνικο, δεν το εψαξα)

Δημοσ.

Και μην αρχίσεις μα μου τα είχα και τα 2 τα τηλέφωνα μέρα με νύχτα μακράν το g5 κλτρο σε όλα κ μέχρι τώρα εκτός από το πορτακι του δν αναφέρθηκε πουθενά κανέναν άλλο πρόβλημα

που λες για updates με ποιας ημ/νιας κωδικά ασφάλειάς android είναι το g5 τώρα?

Μα αυτο εννοω επισημης αντιπροσωπειας. Και εστω κανω λαθος... Τι γινεται σε περιπτωση που δεν διορθωνεται καποιο προβλημα της δικης μου συσκευης;;;.(ισως ειναι και ελληνικο, δεν το εψαξα)

μπες στο νήμα με τα bootloops του g4 και ρωτά κει κλτρα

Δημοσ.

όπως και να το κάνουμε δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το LG g5 είναι μακράν καλύτερο σε όλα τα σημεία τώρα αυτά γούστα είναι αυτά.

Δημοσ.

Θα σου πω εγω...2016 06 01. Αν υπαρχει νεοτερος(ειλικρινα δεν γνωριζω) ποσταρε τον εδω. Και δωσε και του σ6... Και για να μην διαβαζω ολες αυτες τις σελιδες με τα bootloops του g4 ,αν θες πες μια περιληψη...

Δημοσ.

Μια χαρά αγορά είναι το s6 στα 350 από το Public. Βασικά ίσως και η καλύτερη που μπορούσε να κάνει σε σοβαρή συσκευή με δόσεις από μεγάλο κατάστημα σε τέτοια τιμή.

Καλορίζικο.

• Like 1
Δημοσ.

όπως και να το κάνουμε δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το LG g5 είναι μακράν καλύτερο σε όλα τα σημεία τώρα αυτά γούστα είναι αυτά.

δεν είπε κανένας οτι το g5 είναι χειρότερο ... αλλά και το s6 είναι μία καλή επιλογή στα 350 ευρώ από τα public λόγω ότι είναι ελληνικής αντιπροσωπείας + το g5 είναι κατά 35 ευρώ ακριβότερο σε νορμαλ χρώμα με αυτά τα χρήματα περνεις επιπλέον ένα tempered και καλή θήκη

Θα σου πω εγω...2016 06 01. Αν υπαρχει νεοτερος(ειλικρινα δεν γνωριζω) ποσταρε τον εδω. Και δωσε και του σ6... Και για να μην διαβαζω ολες αυτες τις σελιδες με τα bootloops του g4 ,αν θες πες μια περιληψη...

το s6 έχει patch Αυγούστου δηλ 2016/08/01

με το g4 υπάρχει θέμα όσα είναι πάραεισαγωγής (όχι ελληνικής αντιπροσωπείας) δεν τους επιστρέφουν τα χρήματα ούτε διορθώνεται το πρόβλημα bootloop ούτε τους κάνουν αντικατάσταση με κάποια άλλη συσκευή ίδια κατηγορίας

Δημοσ.

Το πρόβλημα με το G5 δεν είναι το σύνολο της σαν συσκευή, αλλά με την ίδια την LG που οι τελευταίες της συσκευές έχουν παρουσιάσει σοβαρά τεχνικά προβλήματα, κάτι που απωθεί τους αγοραστές. Όταν έψαχνα εγώ συσκευή ούτε καν τα κοίταξα όχι γιατί δεν έχουν καλά σπεκς, αλλά για να χω το κεφάλι μου ήσυχο από αυτά ακριβώς τα προβλήματα

Δημοσ.

δεν είπε κανένας οτι το g5 είναι χειρότερο ... αλλά και το s6 είναι μία καλή επιλογή στα 350 ευρώ από τα public λόγω ότι είναι ελληνικής αντιπροσωπείας + το g5 είναι κατά 35 ευρώ ακριβότερο σε νορμαλ χρώμα με αυτά τα χρήματα περνεις επιπλέον ένα tempered και καλή θήκη

το s6 έχει patch Αυγούστου δηλ 2016/08/01

με το g4 υπάρχει θέμα όσα είναι πάραεισαγωγής (όχι ελληνικής αντιπροσωπείας) δεν τους επιστρέφουν τα χρήματα ούτε διορθώνεται το πρόβλημα bootloop ούτε τους κάνουν αντικατάσταση με κάποια άλλη συσκευή ίδια κατηγορίας

Ό φίλος μου που είχε χαλάσει η μητρική και νομίζω κάμερα του έκαναν αντικατάσταση και ηταν αγορασμένο από σκρουρζομαγαζο..

τώρα οποίο κινητό και αν πάθει κάτι ή Ελληνικό η άλλο την ίδια διαδικασία εχουν

Δημοσ.

Ό φίλος μου που είχε χαλάσει η μητρική και νομίζω κάμερα του έκαναν αντικατάσταση και ηταν αγορασμένο από σκρουρζομαγαζο..

τώρα οποίο κινητό και αν πάθει κάτι ή Ελληνικό η άλλο την ίδια διαδικασία εχουν

μπορεί να ταν  ελληνικής αντιπροσωπίας από σκρουρζομαγαζο .... δεν είναι ίδια διαδικασία για όλα στα προεισαγωγής δεν γίνετε αντικατάστασή συσκευής ούτε επιστροφή χρημάτων σου το φτιάχνουν (αν είσαι τυχερός) μονό τπτ άλλο το χουμε πει χιλιάδες φορές

Δημοσ.

μπορεί να ταν  ελληνικής αντιπροσωπίας από σκρουρζομαγαζο .... δεν είναι ίδια διαδικασία για όλα στα προεισαγωγής δεν γίνετε αντικατάστασή συσκευής ούτε επιστροφή χρημάτων σου το φτιάχνουν (αν είσαι τυχερός) μονό τπτ άλλο το χουμε πει χιλιάδες φορές

Επισης το εχουμε ξαναπει οτι σε περιπτωση προβληματος ο καταναλωτης απευθυνεται στο καταστημα αγορας και το καταστημα μετα οφειλει να αναλαβει τα υπολοιπα(μεσα στο οποιο αν χρειαστει ειναι και η επιστροφη χρηματων).Στο εχω ξαναπει οτι ριχνεις χωρις λογο λασπη για ολα τα σκρουτζομαγαζα. Σου το φτιαχνουν αν εισαι τυχερος?ΕΛεος δηλαδη.

Δημοσ.

Επισης το εχουμε ξαναπει οτι σε περιπτωση προβληματος ο καταναλωτης απευθυνεται στο καταστημα αγορας και το καταστημα μετα οφειλει να αναλαβει τα υπολοιπα(μεσα στο οποιο αν χρειαστει ειναι και η επιστροφη χρηματων).Στο εχω ξαναπει οτι ριχνεις χωρις λογο λασπη για ολα τα σκρουτζομαγαζα. Σου το φτιαχνουν αν εισαι τυχερος?ΕΛεος δηλαδη.

ποιο σκρουτζομαγαζο επιστρέφει τα χρήματά? αν είναι απ αυτό θα ψωνίζω από δω και πέρα .... τόσα g4 έπαθαν επανειλημμένα bootloops κανένας δεν πήρε τα χρήματά του πίσω από μη ελληνική συσκευή

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...