naughtys Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Γελαω, μεχρι χθες πινατε κρασι στο ονομα του ABP και σημερα "τι ειναι το ABP ?? Εγω ποτε δεν το χρησιμοποιησα, ειχα παντα το αντιδιαφημιστικΕΞ" Οκ ειστε ολοι διαφορετικοι στο insomnia. 2
παπι Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 δεν έχω βάλει ποτέ adblock κτλ δεν μπορώ να καταλάβω την ψύχωση του να μην δείς διαφημίσεις σε μια σελίδα . Σε περιπτωση που κρίνω οτι οι διαφημίσεις είναι "ενοχλητικές" πολύ απλά δεν επισκέπτομαι το σαιτ ,μέχρι να αλλάξει πολιτική (βλέπε κατι εξυπνάδες των κάποιων αθλητικών που σου πέταγαν ντε και καλα ολοσέλιδη που έπρεπε να κλείσεις μόνος σου) Ακουγα μουσικη ενα φεγγαρι, μπαινω ινσομνια και μαζι με την μουσικη ακουσα κατι κλανιδια. Η εκφραση στο προσωπο μου => τι στο πουτσο; Απο τοτε εβαλα adblock. 1
james01gr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 να έχεις το βάζο με το μέλι, με έτοιμους όλους τους πελάτες και να μην βάλεις το χέρι μέσα; αλλά αυτοί θα χάσουν έτσι και αλλιώς.
Dracus Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Ρε παιδες, δεν υπαρχει κανα addon για να κανεις τα δικα σου black lists? Δλδ clickbait sites κτλ να μη σου εμφανιζονται πουθενα αφου τα κανεις adds. Τοσο απο add, οσο και απο links αλλα και σε περιπτωση που εν τελη πατησεις πανω τους να σε κανει block. Δεν τα γουσταρω με την καμια και δε θελω να τους δινω ουτε το +1 στην επισκεψιμοτητα για τα 2 δευτερα που ειμαι εκει κατα λαθος. Τόσο το Adblock Plus όσο και το uBlock Origin σου επιτρέπει να ορίζεις τα δικά σου filters. Μπορείς να δοκιμάσεις και το uMatrix για προχωρημένες λειτουργίες. > 2016 > ο κοσμος ασχολειται με το adblock plus Πες τα ρε 4chan, πες τα!
kost90 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Ποιά είναι η επίσημη σελίδα του ublock origin;;
Big Boss Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Ublock Origin + Ghostery Και κάνουν καλύτερη δουλεια και Scriptsafe 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα