Psaris Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Hosts. Δεν υπάρχει λόγος για extensions. το hosts ομως απλα μπλοκαρει τις σελιδες,δλδ αμα εχεις ενα pop-up παραθυρο θα πεταχτει και παλι απλα δεν θα φορτωσει.. το ιδιο μου συμβενει με το hosts app στο android. 1
james01gr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 δεν με χαλαει, αν τα ads ειναι φυσιολογικα και οχι κατι καθυστερημένα popup, δεν εχω προβλημα. αν φυλτραρει και βγαζει μονο τις καλες διαφημησεις ειναι σωστη κινηση. δυστιχως πολοι δεν θα το καταλαβουν αυτο.. αλλα it's ok.. ας αναγκασουμε τα site να βρησκουν νεους τροπους για ads ολη την ωρα, ας αναγκασουμε τους youtubers να βγαζουν μπλουζακια γιατι εμεις δεν μπορουμε να βαλουμε το youtube στο whitelist, πρεπει μια μερα να κανω βιντεο για αυτο το πραγμα.. το κακό είναι πως οι διαφημίσεις γίνονται συνεχώς όλο και πιο επιθετικές στον χρήστη και πάνε όλα αλυσίδα. πάω να διαβάσω κάτι, 150 διαφημίσεις, παράθυρα παντού. να ψάχνω να τα κλείσω, πολλές φορές να μην μπορώ να κλείσω τη διαφήμιση εάν δεν παίξει 10-15 δευτερόλεπτα. ε δεν τα αντέχει αυτά ο χρήστης. καταλαβαίνω πως πρέπει να βγουν χρήματα με κάποιον τρόπο αλλά έχω ήδη κόψει σελίδες που διάβαζα καθημερινά μόνο και μόνο από τις διαφημίσεις. πλέον εάν προσέξεις στις σελίδες με μεγάλη επισκεψιμότητα, σχεδόν το 50% πιάνει ο χώρος των διαφημίσεων συν τις διαφημίσεις που σου πέφτουν όταν ανοίγεις κάποια σελίδα.
krokos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Εμφωλευμένη διαφήμιση... 2 λεπτα να καταλαβω την "Εμφωλευμένη" και αλλα 2 να εντοπισω την διαφορά της απο την "ενθυλάκωση"... Αν τα ελεγες σε απλα αγγλικα (nested) θα το επιανα πιο γρηγορα...
Dracus Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 uBlock Origin και ξερό ψωμί. Το Ghostery ανήκει σε διαφημιστική εταιρία, btw (όχι ότι αυτό απαραίτητα σημαίνει κάτι αλλά λέμε τώρα...) 1
Dracus Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 το κακό είναι πως οι διαφημίσεις γίνονται συνεχώς όλο και πιο επιθετικές στον χρήστη και πάνε όλα αλυσίδα. πάω να διαβάσω κάτι, 150 διαφημίσεις, παράθυρα παντού. να ψάχνω να τα κλείσω, πολλές φορές να μην μπορώ να κλείσω τη διαφήμιση εάν δεν παίξει 10-15 δευτερόλεπτα. ε δεν τα αντέχει αυτά ο χρήστης. καταλαβαίνω πως πρέπει να βγουν χρήματα με κάποιον τρόπο αλλά έχω ήδη κόψει σελίδες που διάβαζα καθημερινά μόνο και μόνο από τις διαφημίσεις. πλέον εάν προσέξεις στις σελίδες με μεγάλη επισκεψιμότητα, σχεδόν το 50% πιάνει ο χώρος των διαφημίσεων συν τις διαφημίσεις που σου πέφτουν όταν ανοίγεις κάποια σελίδα. Άσε τη νέα μόδα με τα "slideshows"... Εκατό σελίδες για τρεις προτάσεις άρθρο. Ε τι, να μην φορτώνουν εκατό διαφημίσεις ανά slide; Κουτοπόνηροι... 3
Lied Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Ρε παιδες, δεν υπαρχει κανα addon για να κανεις τα δικα σου black lists? Δλδ clickbait sites κτλ να μη σου εμφανιζονται πουθενα αφου τα κανεις adds. Τοσο απο add, οσο και απο links αλλα και σε περιπτωση που εν τελη πατησεις πανω τους να σε κανει block.Δεν τα γουσταρω με την καμια και δε θελω να τους δινω ουτε το +1 στην επισκεψιμοτητα για τα 2 δευτερα που ειμαι εκει κατα λαθος.
kthess94 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 > 2016 > ο κοσμος ασχολειται με το adblock plus
De@th L0rd Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 δεν έχω βάλει ποτέ adblock κτλ δεν μπορώ να καταλάβω την ψύχωση του να μην δείς διαφημίσεις σε μια σελίδα . Σε περιπτωση που κρίνω οτι οι διαφημίσεις είναι "ενοχλητικές" πολύ απλά δεν επισκέπτομαι το σαιτ ,μέχρι να αλλάξει πολιτική (βλέπε κατι εξυπνάδες των κάποιων αθλητικών που σου πέταγαν ντε και καλα ολοσέλιδη που έπρεπε να κλείσεις μόνος σου) Μάλιστα, έγινε και κ ψύχωση να μη βλέπουμε τη κάθε σαβούρα και pop-up του κάθε site. Εγώ συγκεκριμένα έχω συνηθίσει το αποστειρωμένο περιεχόμενο. Η αιτία είναι site όπως λες με τις εξυπνάδες αυτές (όχι αθλητικά, κυρίως εξωτερικού γενικού ενδιαφέροντος).Δεν αφήνω ούτε banner add ούτε τίποτα. Παλιά τα άφηνα άλλα όταν είδα ότι άρχισαν να προσπερνούν το adblock κάποια και ειδικά όταν έβγαινε εκείνος γαμ#$$νος καρκίνος που σε ακολουθεί ενώ scrollαρεις κι έχει ένα μικροσκοπικό x για κλείσιμο, τα πήρα στο κρανίο και δε θέλω να βλέπω ΤΙΠΟΤΑ πλέον. 2
De@th L0rd Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 > 2016 > ο κοσμος ασχολειται με το adblock plus Δε σε βλέπω να προτείνεις κάτι, πέρα από το να μας τονίζεις πόσο έξυπνος και προχωρημένος είσαι. Οι υπόλοιποι πρότειναν τουλάχιστον 4-5 λύσεις. 2
Στεφανος123 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Το adblock το εχω αλλαξει με το ublock απο τοτε που το ινσομνια ειχε βαλει αρθρο οτι αγοραστηκε απο καποια ανωνυμη εταιρια.
AlexKane Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 το hosts ομως απλα μπλοκαρει τις σελιδες,δλδ αμα εχεις ενα pop-up παραθυρο θα πεταχτει και παλι απλα δεν θα φορτωσει.. το ιδιο μου συμβενει με το hosts app στο android. Έτσι είναι. Απλά για να μην έχεις popups θα πρέπει να απενεργοποιήσεις τη javascript για τις ιστοσελίδες που υιοθετούν αυτή την άθλια και ανέντιμη συμπεριφορά.
dimi5 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Όπως όλοι... Βλέπε YouTube μάζεψε κόσμο και μετά πάρε διαφημίσεις... Αλλά το συγκεκριμένο έχει φτιαχτεί για να μην σου βγάζει διαφημίσεις-pop up!!! Έλεος!!! ναι αλλα και αυτοι θελουν να φανε απο την τουρτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα