livefreeordie Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Ρε παιδια,help! Εδω και μηνες ειχα απενεργοποιησει την αυτοματη περιστροφη οθονης. Σημερα εχει ενεργοποιηθει μονη της. Εψαξα ολες τις ρυθμισεις και δε τη βρισκω πουθενα τωρα αυτην τη ρυθμιση. Νομιζω ηταν στην προσβασιμοτητα κιολας αλλα δεν υπαρχει! Το εψαξα και στη βοηθεια και παλι τιποτα δε βρισκω. Ξερει κανεις που ακριβως ειναι; Μου εχει σπασει τα νευρα! Υπαρχει περιπτωση να εξαφανιστηκε; Κι αν ναι ,μονο με εργοστασιακες ρυθμισεις μπορω να την επαναφερω;
jimzak Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Σύρε το δάχτυλο σου από την κορυφή της οθόνης προς τα κάτω να σου εμφανιστεί το μενού, Σύρε την μπάρα προς τα δεξιά κάπου εκεί θα βρεις το shorcut. 1
livefreeordie Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Σύρε το δάχτυλο σου από την κορυφή της οθόνης προς τα κάτω να σου εμφανιστεί το μενού, Σύρε την μπάρα προς τα δεξιά κάπου εκεί θα βρεις το shorcut. Πωπω χιλια ευχαριστω!! Ηταν τοσο απλο τελικα,ελεος!! Πανω στα νευρα μου δεν το σκεφτηκα καν! χαχα thank youuu. 2
jimzak Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Πωπω χιλια ευχαριστω!! Ηταν τοσο απλο τελικα,ελεος!! Πανω στα νευρα μου δεν το σκεφτηκα καν! χαχα thank youuu.Τίποτα να είσαι καλά ☺️.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα