GT-MAN Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 δηλαδή εγώ που πριν στην cyta(voip) έπαιξα δύο διαφορετικά modem σε Bridge και τώρα στον ote με το τζάμπα vdsl modem που είναι πάλι voip είμαι σε Bridge τι κάνω καλύτερα;; δεν αντιλεγω σε αυτο που λες....ομως εγω δοκιμασα σε 2 ρουτερ και κανενα δεν κανει bridge? Αρα τι συμπερασμα θα εβγαζες στη θεση μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karaLRS Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 δεν αντιλεγω σε αυτο που λες....ομως εγω δοκιμασα σε 2 ρουτερ και κανενα δεν κανει bridge? Αρα τι συμπερασμα θα εβγαζες στη θεση μου? ότι έχεις μπλέξει με hol....ο κανόνας είναι ότι τα modem γίνονται Bridge. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GT-MAN Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 εγω πιστευω και σε wind και σε forthnet να ημουν αφου τα ιδια ρουτερ δινουν το ιδιο προβλημα θα ειχα....ειδα αρκετα κοινα μοντελα στις εταιριες αυτες....το θεμα ειναι τι κανουμε τωρα....και κυριως τι κανουμε σε 3 μηνες που θα μπει vdsl? και τι σχέση έχει αυτό με το Pc server που λες;;; το router τα κάνει ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΑΝΕΙ το pc server και κάνει και ΑΚΟΜΑ παραπάνω αν μπει σε bridge mode! πρέπει να ξεκαθαρίσεις λίγο τις έννοιες που σου λέμε. το wrt1200 μπορεί να κάνει όλα τα πράγματα που κάνει ένα pc server...το pc server ΔΕΝ μπορεί να κάνει πράγματα που θα κάνει το wrt1200 όταν στο τέλος συνδέσεις ένα modem σε bridge Mode. ακόμη και μετά από τόσα που σου γράφω δεν έχεις καταλάβει τι θες να κάνεις μου φαίνεται. ΜΕΧΡΙ να δεις τι θα κάνεις με το modem σύνδεσε πάνω το wrt σε Lan port και ενεργοποιήσε το Wifi του. έτσι θα έχεις αρχικά καλύτερο σήμα wifi αφού θα το διαχειρίζειται το wrt. στην συνέχεια σύνδεσε ένα σκληρό πάνω στο wrt και μοίρασε το στον δίκτυο. έτσι θα έχεις και file server... ΟΤΑΝ φλασάρεις και το openwrt θα μιλήσουμε πως να βάλεις torrent client που θα κατεβάζει απευθείας στο file server με το pc κλειστό. ΟΤΑΝ βρεις τι θα κάνεις με το modem τότε συζήταμε για τις έξτρα λειτουργίες που θα είναι καλύτερο firewall, πιο γρήγορο εσωτερικό δίκτυο , quality of service και μερικά άλλα.. αρχικά σπάσε τα νευρα στην hol μην σου δώσουν modem που γίνεται bridge αλλιώς πάρε ένα από τις αγγελίες με 10 ευρώ και ρώτα αυτόν που το πουλάει αν είναι ξεκλείδωτο...του ΟΤΕ είναι σίγουρα. αν θυμασε στο αρχικο θεμα εψαχνα κατι για file server, τορρεντ client κλπ οσα λεμε στις πρωτες σελιδες μην ξαναγραφω...και ειχε υποθει οτι με το wrt τα κανω ολα με 130. και με 350-400 ειχε βγει μια συνθεση για σερβερ απο τον καιφα. ομως βλεπω οτι τελικα με 130 ευρω δεν κανω οσα θελω γιατι δεν μου αρκει αυτο που λες μιας και στο 95% της χρησης μου ειμαι στο pc με ethernet. δεν μου αρκει λοιπων να εχω καλυτερο σημα wifi σε πρωτη φαση μαλιστα δεν με ενδιαφερει κιολας...θα εβαζα extender αν ηθελα καλυτερο σημα. και βλεπω οτι αν εχει τα ιδια το vdsl ρουτερ του παροχου σε 3 μηνες θα πρεπει να παρω ενα μοντεμ ρουτερ που το φθηνοτερο που βλεπω ειναι στα 55 ευρω και για να κανει εστω backup τα αρχεια μου θελει αλλο ενα 100 αρι περιπου ο εξωτερικος σκληρος. συνεπως 280 - 300 ευρω ετσι οπως παμε.... δηλαδη με 300 ευρω πηρα κατι πολυ υποδιεστερο απο εναν pc server που σιγουρα κανει 100 φορες περισσοτερα.... καταρχην μεχρι να βρω λυση δεν ειναι καν ρουτερ (στο κουτι του καθετε)...αλλα τεσπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karaLRS Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 εγω πιστευω και σε wind και σε forthnet να ημουν αφου τα ιδια ρουτερ δινουν το ιδιο προβλημα θα ειχα....ειδα αρκετα κοινα μοντελα στις εταιριες αυτες....το θεμα ειναι τι κανουμε τωρα....και κυριως τι κανουμε σε 3 μηνες που θα μπει vdsl? αν θυμασε στο αρχικο θεμα εψαχνα κατι για file server, τορρεντ client κλπ οσα λεμε στις πρωτες σελιδες μην ξαναγραφω...και ειχε υποθει οτι με το wrt τα κανω ολα με 130. και με 350-400 ειχε βγει μια συνθεση για σερβερ απο τον καιφα. ομως βλεπω οτι τελικα με 130 ευρω δεν κανω οσα θελω γιατι δεν μου αρκει αυτο που λες μιας και στο 95% της χρησης μου ειμαι στο pc με ethernet. δεν μου αρκει λοιπων να εχω καλυτερο σημα wifi σε πρωτη φαση μαλιστα δεν με ενδιαφερει κιολας...θα εβαζα extender αν ηθελα καλυτερο σημα. και βλεπω οτι αν εχει τα ιδια το vdsl ρουτερ του παροχου σε 3 μηνες θα πρεπει να παρω ενα μοντεμ ρουτερ που το φθηνοτερο που βλεπω ειναι στα 55 ευρω και για να κανει εστω backup τα αρχεια μου θελει αλλο ενα 100 αρι περιπου ο εξωτερικος σκληρος. συνεπως 280 - 300 ευρω ετσι οπως παμε.... δηλαδη με 300 ευρω πηρα κατι πολυ υποδιεστερο απο εναν pc server που σιγουρα κανει 100 φορες περισσοτερα.... καταρχην μεχρι να βρω λυση δεν ειναι καν ρουτερ (στο κουτι του καθετε)...αλλα τεσπα πραγματικά μου φαίνεται ότι ΔΕΝ διαβάζεις αυτά που σου γράφω... 1)ΚΑΙ τον pc server να είχες φτιάξει πάλι προβλήματα θα είχες ΑΦΟΥ θα συνδεόταν στο αργό router που έχεις. πόσο πιο απλά να στο πώ;;; 2)δηλαδή με 120€ που είχε το Wrt ήθελες και σκληρό 1gb δώρο;; 3) αφού το 95% της χρήσης σου είσαι σε ethernet πάρε καλώδιο από το Wrt1200 και βάλτο στον υπολογιστή σου. έτσι θα έχεις γρήγορη ταχύτητα αναμεσα στον fileserver και το pc. το λύσαμε και αυτό. 4)γιατί πρέπει να πάρεις vdsl router?? ο οτε τζαμπα το δίνει. 5)εγώ με 120€ σπίτι μου έχω φτιάξει το υπερδίκτυο. τώρα αν εσύ θες να δώσεις 400-500 ευρώ για pc server , που πιάνει χώρο και καίει ρεύμα...be my guest https://www.skroutz.gr/s/396886/NZXT-Source-210-Elite.html?keyphrase=nzxt+elite+210 https://www.skroutz.gr/s/4054452/Seasonic-G-Series-360W.html https://www.skroutz.gr/s/8534379/Intel-Celeron-Dual-Core-G3900-Box.html https://www.skroutz.gr/s/7397792/Asrock-H170M-Pro4S.html https://www.skroutz.gr/s/5437960/Crucial-4GB-DDR4-2133Mhz-CT4G4DFS8213.html https://www.skroutz.gr/s/8418950/OCZ-Trion-150-240GB.html Σύνολο 339 ευρώ, ένας πανίσχυρος file/backup/p2p/media pc home server με ποιοτικό hardware και Intel κάρτα δικτύου. Το γεμιζεις δισκους και αναβαθμιζεις οποτε εχεις αναγκη σε ταχυτερο επεξεργαστη εαν στριμαρεις μεσω Plex, μεγαλυτερη μνημη για να τρεχεις περισσοτερα virtual machines και περισσοτερους δισκους. Σηκωνει τα παντα και δεν συγκρινεται με κανενα Synology, εχεις πληρες υπολογιστη που μπορεις και να τον χρησιμοποιησεις και για κανονικο μηχανημα σε περιπτωση αναγκης. 339€ χωρίς σκληρούς και λογισμικό ,wifi , 4x gigabit ports σε κουτί 45χ45χ20 εκατοστά με 350 watt τροφοδοτικό και εγώ σου λέω να κάνεις τα ίδια σε ένα μπλέ κουτάκι 10x5x2 και ακόμα λες τα δικά σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GT-MAN Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 πραγματικά μου φαίνεται ότι ΔΕΝ διαβάζεις αυτά που σου γράφω... 1)ΚΑΙ τον pc server να είχες φτιάξει πάλι προβλήματα θα είχες ΑΦΟΥ θα συνδεόταν στο αργό router που έχεις. πόσο πιο απλά να στο πώ;;; 2)δηλαδή με 120€ που είχε το Wrt ήθελες και σκληρό 1gb δώρο;; 3) αφού το 95% της χρήσης σου είσαι σε ethernet πάρε καλώδιο από το Wrt1200 και βάλτο στον υπολογιστή σου. έτσι θα έχεις γρήγορη ταχύτητα αναμεσα στον fileserver και το pc. το λύσαμε και αυτό. 4)γιατί πρέπει να πάρεις vdsl router?? ο οτε τζαμπα το δίνει. 5)εγώ με 120€ σπίτι μου έχω φτιάξει το υπερδίκτυο. τώρα αν εσύ θες να δώσεις 400-500 ευρώ για pc server , που πιάνει χώρο και καίει ρεύμα...be my guest οκ ας συμφωνησουμε στο 1) και στο 2). 3) δηλαδη να συνδεσω το καλωδιο του μοντεμ-ρουτερ του παροχου στο wrt1200ac και μετα απο μια lan του wrt να βαλω το καλωδιο μεχρι το pc? και θα χει ετσι την ταχυτητα του wrt? 1000mb? 4) δεν ειμαι ομως στον οτε ουτε προκειτε να παω.... τωρα οι αλλες εταιριες αλλες λενε οτι δινουν αλλες οχι. αλλα αν δινουν οπως αυτα που εχω δεν θελω καλυτερα.οποτε αν δεν δινει πρεπει να παρω ουτως η αλλιως μοντεμ vdsl....και αν δινει θα πρεπει να γινεται bridge...ομως αφου δεν επιτρεπει η hol ας πουμε το bridge στα adsl μοντεμ-ρουτερ της, γιατι να το επιτρεπει στα vdsl? ετσι απλα και λογικα το σκεφτομαι.... 5)στην τιμη οκ ο σκληρος ειναι δικο μου θεμα σιγουρα συμφωνω σε αυτο....αλλα σε μενα που δεν κανει bridge το ρουτερ του παροχου δεν ανεβαινει η τιμη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karaLRS Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 οκ ας συμφωνησουμε στο 1) και στο 2). 3) δηλαδη να συνδεσω το καλωδιο του μοντεμ-ρουτερ του παροχου στο wrt1200ac και μετα απο μια lan του wrt να βαλω το καλωδιο μεχρι το pc? και θα χει ετσι την ταχυτητα του wrt? 1000mb? 4) δεν ειμαι ομως στον οτε ουτε προκειτε να παω.... τωρα οι αλλες εταιριες αλλες λενε οτι δινουν αλλες οχι. αλλα αν δινουν οπως αυτα που εχω δεν θελω καλυτερα.οποτε αν δεν δινει πρεπει να παρω ουτως η αλλιως μοντεμ vdsl....και αν δινει θα πρεπει να γινεται bridge...ομως αφου δεν επιτρεπει η hol ας πουμε το bridge στα adsl μοντεμ-ρουτερ της, γιατι να το επιτρεπει στα vdsl? ετσι απλα και λογικα το σκεφτομαι.... 5)στην τιμη οκ ο σκληρος ειναι δικο μου θεμα σιγουρα συμφωνω σε αυτο....αλλα σε μενα που δεν κανει bridge το ρουτερ του παροχου δεν ανεβαινει η τιμη? 3)εκτιμώ ναι. ξεκίνα να κάνεις συνδέσεις και βλέπουμε. 4)σου ξαναλέω το Bridge είναι ο κανόνας και μένω έκπληκτος που η Hol δεν το επιτρέπει. για μένα και μόνο αυτό θα ήταν λόγος να μην ξαναδώσω ευρώ στην Hol. 5)ναι ανεβαίνει 10€ για ένα μεταχειρισμένο modem στο Insomnia αγγελίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GT-MAN Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 3)εκτιμώ ναι. ξεκίνα να κάνεις συνδέσεις και βλέπουμε. 4)σου ξαναλέω το Bridge είναι ο κανόνας και μένω έκπληκτος που η Hol δεν το επιτρέπει. για μένα και μόνο αυτό θα ήταν λόγος να μην ξαναδώσω ευρώ στην Hol. 5)ναι ανεβαίνει 10€ για ένα μεταχειρισμένο modem στο Insomnia αγγελίες τελος παντων αυριο θα κανω αυτο για αρχη τουλαχιστον να το χρησιμοποιω μεχρι να δω τι θα κανω....το θεμα με το μεταχειρισμενο ειναι να ειμαι σιγουρος οτι δουλευει (αυτο που θελω να κανω με το bridge εννοω) αν δεν ξερω σιγουρα δεν θελω να μαζευω ''σαβουρες'' σαν τα αλλα των παροχων που εχω....γιαυτο ειμαι επιφυλακτικος με αυτο.... στο μεταξυ ξεθαψα ενα μοντεμ οτε connx sagem fast 2404 που ειχα το 2009. ας δοκιμασω και με αυτο αυριο και ξαναενημερωνω....αυτο ειναι και του οτε....για να δουμε... 339€ χωρίς σκληρούς και λογισμικό ,wifi , 4x gigabit ports σε κουτί 45χ45χ20 εκατοστά με 350 watt τροφοδοτικό και εγώ σου λέω να κάνεις τα ίδια σε ένα μπλέ κουτάκι 10x5x2 και ακόμα λες τα δικά σου δεν αντιλεγω γιαυτο και διαλεξα αυτη την περιπτωση τελικα...μεχρι ομως να εφαρμοστουν ολες αυτες οι λειτουργιες και να δουλεψουν νομιζω ειναι λογικο να εχω νευριασει με την ταλαιπωρια και το ψαξιμο που κανω εδω και 2 μερες....οταν δουλεψουν ολα αυτα στην πραξη τοτε πιστευω θα ειμαι ευχαριστημενος και με το παραπανω γιαυτο το διαλεξα κιολας...τελος παντων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GT-MAN Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Βρεθηκε λυση στο zte με τη βοηθεια ενος φιλου σε αλλο θεμα που ανοιξα στα ρουτερς...και μπορω να τα επεξεργαστω τωρα...λοιπον επελεξα bridge connection. Εβγαλα wifi, firewall και dchp...συνεσα το καλωδιο του wrt στη wan θυρα του απο μια lan θυρα του μοντεμ...ομως αναβοσβηνει γιατι δεν εχω ιβτερνετ τωρα...πρέπει να κανω κατι...τι λαθος κανω?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karaLRS Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Βρεθηκε λυση στο zte με τη βοηθεια ενος φιλου σε αλλο θεμα που ανοιξα στα ρουτερς...και μπορω να τα επεξεργαστω τωρα...λοιπον επελεξα bridge connection. Εβγαλα wifi, firewall και dchp...συνεσα το καλωδιο του wrt στη wan θυρα του απο μια lan θυρα του μοντεμ...ομως αναβοσβηνει γιατι δεν εχω ιβτερνετ τωρα...πρέπει να κανω κατι...τι λαθος κανω?? πρέπει να κάνεις εσύ την σύνδεση pppoe με τον παροχό..δηλαδή κάνε αυτό που λέει εδώ http://www.linksys.com/us/support-article?articleNum=135000 φαντάζομαι ξέρεις τους κωδικούς σου από την HOL. εγώ που έχω Openwrt περασμένο το κάνω στο menu εδώ. Πάντως να ξέρεις ότι το stock firmware δεν έχει torrent και κάποια άλλα καλούδια οπότε καλύτερα να ξεκινήσεις από το flashρισμα του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GT-MAN Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 πρέπει να κάνεις εσύ την σύνδεση pppoe με τον παροχό..δηλαδή κάνε αυτό που λέει εδώ http://www.linksys.com/us/support-article?articleNum=135000 φαντάζομαι ξέρεις τους κωδικούς σου από την HOL. εγώ που έχω Openwrt περασμένο το κάνω στο menu εδώ. Πάντως να ξέρεις ότι το stock firmware δεν έχει torrent και κάποια άλλα καλούδια οπότε καλύτερα να ξεκινήσεις από το flashρισμα του. Screenshot_3.png ας τα δουλεψω κανα δυο μερες με το δικο του προγραμμα και το κανουμε και κεινο μετα... εγω τωρα γυρισα το zte σε default settings γιατι δεν εμπαινε ιντερνετ....η σωστη διαδικασια ποια ειναι? παω τι λειτουργια bridge connectio στο zte πρωτα. μετα απενεργοποιω wifi,firewall και dchp? και ποτε κανω αυτο που λεει το λινκ? πριν απο αυτα? γιατι μετα απο το dchp δεν εχω ιντερνετ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karaLRS Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 πρώτα γύρνα το wrt σε 192.168.2.1 και ετοίμασε και το Pppoee connection. όταν τελειώσεις το σετάρισμα του Wrt κάνε το Zte bridge mode και εκτιμώ με μια επανεκίννηση στο wrt Θα συνδεθεί το Internet. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
realizer Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Καταρχην, δωσε σταθερη IP στην καρτα δικτυου σου για να μην εξαρτασαι απο το DHCP του ZTE και σε πεταει εξω μετα την απενεργοποιηση του DHCP Server. - Μπες στο ZTE, αλλαξε του την IP και δω'στου την 192.168.1.254 - Φτιαξε το απαραιτητο bridge, δινοντας VPI/VCI 8/35. - Απενεργοποιησε DHCP-Firewall-Wifi. - Ετοιμο. - Ξανα-γυρνα την IP της καρτας δικτυου στο αυτοματο. Μετα πας στο Linksys και φτιαχνεις μια PPPoE συνδεση με τα στοιχεια της HOL. Βαζεις καλωδιο απο μια LAN του ZTE στη WAN του Linksys. ADDED: Συνδεεις με αλλο ενα καλωδιο μια LAN θυρα του wrt, στο PC σου. Κανεις κληση-connect και κανονικα πρεπει να εχεις Internet. EDITED: Δεν καταλαβαινω γιατι προτεινει ο KaraLRS να αλλαξεις την IP του wrt. Κανονικα πρεπει να παιζει το Internet εχοντας και τις δυο συκευες στο ιδιο υποδικτυο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karaLRS Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 EDITED: Δεν καταλαβαινω γιατι προτεινει ο KaraLRS να αλλαξεις την IP του wrt http://www.linksys.com/us/support-article?articleNum=135000 βασικά το γράφει στο βήμα 1. αντί να αλλάζει το Modem/router η Linksys σου λέει άλλαξε το Wrt σε άλλο υποδίκτυο εκτιμώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GT-MAN Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Λοιπον τα αποσυνδεσα ολα και τα ρκανα απο την αρχη...γραφω απο κινητο γιατι δεν εχω ιντερνετ τωρα...συνδεσα το καλωδιο ethernet που ειναι πανω στο pc με την ιντερνετ θυρα του wrt. Και το καλωδιο που δινει στη συσκευασια το wrt το εβαλα σε μια θυρα lan του και την αλλη ακρη στη θυρα lan του zte modem-router. Η ενδειξη ιντερνετ στο wrt αναβοσβηνει εδω και 5 λεπτα και δεν εχω ιντερνετ...τι λαθος κανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
realizer Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 @ KaraLRS Ναι αλλα αν σε λιγες μερες περασει openwrt ή αν κανει restore factory defaults, θα ξαναγυρισει σε 192.168.1.1 το wrt και θα πρεπει να την ξανα-αλλαζει, οποτε ποιος ο λογος? Ενω με το modem, αν γινουν ολα σωστα, ισως να μην χρειαστει να ξανα ασχοληθει. @ GT-MAN Λαθος. Το PC θα συνδεθει με μια LAN θυρα του wrt, οχι στη WAN. Στην wan θυρα του wrt θα βαλεις ενα καλωδιο που θα πηγαινει σε μια LAN του ΖΤΕ. Κανε αυτα που εγραψα στο post μου πιο πριν. Πιο αναλυτικα δεν γινεται να τα γραψω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα