GT-MAN Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 λοιπόν να τα πάρουμε ένα ένα 1) τώρα σπίτι τι σύνδεση έχεις; 2) ο πάροχος σου , σου έχει δώσει κάποιο εξοπλισμό; 3) το modem/router που έχεις γιατί το πήρες; είχες κάποιο πρόβλημα με τον εξοπλισμό που σου έδωσαν; πάμε τώρα στο υπόλοιπα. όπως σου είπα ο πάροχος του ιντερνετ συνήθως μας δίνει ένα modem/router που γενικά δεν είναι τόσο καλό στο κομμάτι του routing. οπότε τι κάνουμε;; παίρνουμε ένα καλό router που το συνδέουμε πάνω στο modem/router που μας έχει δώσει ο πάροχος. στην συνέχεια απενεργοποιούμε το router κομμάτι από τον εξοπλισμό του πάροχου (wifi , lan θύρες , Κλπ) και αφήνουμε το καλό μας router να κάνει αυτό την δουλειά του να διανέμει Internet μέσω wifi και θυρών Lan. άρα έχεις μονο ΕΝΑ wifi του καλού router (που μπορεί να είναι 2.4/5ghz ) και ότι συσκευή θες για ενσύρματα την συνδέεις πάνω στο Καλό router... τι κερδίζουμε έτσι;; έχουμε ένα καλό router , ασφαλές , με καλύτερα χαρακτηριστικά wifi , ταχύτητας usb Κλπ που το κρατάμε για πάντα. αν πας σε άλλη εταιρία Internet δεν χρειάζεται να ξαναστήσεις το δίκτυο σου και απλά κοτσάρεις το μοντεμ της κάθε εταιρίας. όλα οκ μέχρι εδώ; και ξανα πάμε στην ερώτηση 3. γιατί πήρες αυτό το modem/router; 1) τωρα εχω adsl και απο τον φλεβαρη μαρτη που θα ληξει το συμβολαιο με την hol θα παω σε vdsl πιθανοτατα αλλα μαλλον θα παω στη wind. 2) ο παροχος μου ειχε δωσει ενα technicolor το οποιο το εχω στο pc με ethernet που μεταφερει μονο 100mbps και οχι 1000 οπως αλλα ρουτερ. 3)αυτο τωρα ειναι ολοκληρο θεμα, αλλά εν συντομια εχω βαλει κατι ip καμερες και ειχα θεμα με το technicolor με dyndns κτλπ ο τεχνικος που τα εβαλε μου ειπε οτι δεν συγχρονιζε την ip με την dyndns. είχα και ενα παλιο zte απο παλιοτερη συνδεση (1 χρονο πριν οχι πολυ παλιοτερα) και σε αυτο οποτε γινοταν διακοπη ρευματος ας πουμε αποσυγχρονιζοταν η ip με την dyndns. και μετα απο κανα δυο φορες που ετυχε τωρα το καλοκαιρι διακοπη μου ειπε ο τεχνικος που μου εβαλες τις καμερες να παρω ενα καλο ρουτερ γιατι αυτα δεν ειναι καλα. και γιαυτο πηρα το 8990 tplinκ. στο οποιο ολα μπηκαν κομπλε και κρατιουνται οι ρυθμισεις οπως πρεπει απο οσο δοκιμασαμε οταν ξαναηρθε. γιαυτο πηρα αλλο. Όμως τωρα θα δωσω τελικα αυτο το ρουτερ στον αδερφομου διπλα και θα συνδεθει σε αυτο το ρουτερ παλι το καταγραφικο αλλα οχι στο δικο μου δικτυο....οποτε αυτο το ρουτερ το ξεχαμε. αρα μου μενει το τεχνικολορ της hol που ειναι απαισιο για εκτος του δωματιου το wifi δεν πιανει καθολου καλα και το ethernet to dinei πολυ χαμηλα 100mbps μονο. άρα εφοσον θα παω που θα παω σε αλλο ρουτερ οταν μπει η vdsl θα παρω κατι αλλο. αρα καταλαβα οτι θα παρω ενα ρουτερ οπως αυτα που λες και πανω του θα μπει το μοντεμ/ρουτερ ας πουμε του παροχου που εχω για να δινει το ιντερνετ ας πουμε. και ουσιαστικα θα δουλευει καλυτερα λογο του καλυτερου ρουτερ. Ομως αφου το τεχνικολορ ρουτερ του παροχου δεν εχει πολυ καλες ταχυτητες οπως ειπα δεν παιζει ρολο ? δηλαδη δεν θα ηταν καλυτερα να ειχα και ενα καλυτερο μοντεμ? αφου ας πουμε το τεχνικολορ ή οταν θα μου δωσουν για vdsl, αν μου δωσουν γιατι πλεον δεν δινουν νομιζω, αν εχει παλι χαμηλη ταχυτητα ethernet δεν θα επηρρεαζει το ethernet Mου παλι ? ή δεν παιζει ρολο αφου θα χω καλο ρουτερ? τελος, αφου ειμαι σε φαση να παρω μηπως θα ηταν καλυτερα να παρω κατι που να ειναι και μοντεμ και ρουτερ αλλα με τοσο καλα specs οσο αυτο το ρουτερ που λες το linksys.??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karaLRS Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 άρα εφοσον θα παω που θα παω σε αλλο ρουτερ οταν μπει η vdsl θα παρω κατι αλλο. αρα καταλαβα οτι θα παρω ενα ρουτερ οπως αυτα που λες και πανω του θα μπει το μοντεμ/ρουτερ ας πουμε του παροχου που εχω για να δινει το ιντερνετ ας πουμε. και ουσιαστικα θα δουλευει καλυτερα λογο του καλυτερου ρουτερ. Ομως αφου το τεχνικολορ ρουτερ του παροχου δεν εχει πολυ καλες ταχυτητες οπως ειπα δεν παιζει ρολο ? δηλαδη δεν θα ηταν καλυτερα να ειχα και ενα καλυτερο μοντεμ? αφου ας πουμε το τεχνικολορ ή οταν θα μου δωσουν για vdsl, αν μου δωσουν γιατι πλεον δεν δινουν νομιζω, αν εχει παλι χαμηλη ταχυτητα ethernet δεν θα επηρρεαζει το ethernet Mου παλι ? ή δεν παιζει ρολο αφου θα χω καλο ρουτερ? τελος, αφου ειμαι σε φαση να παρω μηπως θα ηταν καλυτερα να παρω κατι που να ειναι και μοντεμ και ρουτερ αλλα με τοσο καλα specs οσο αυτο το ρουτερ που λες το linksys.??? Γενικά τα modem/router που δίνουν οι παροχοι είναι καλά σαν modem , δηλαδή πάνω κάτω το ίδιο θα πιάνεις. Να βάλεις διαφορετικό καλύτερο Modem χρειάζεται σπάνια σε προβληματικές γραμμές που θες την μέγιστη ευαισθησία για να πιάσεις μεγάλη ταχύτητα. Κατά κύριο λόγο δεν χρειάζεται να παίρνεις ξεχωριστό modem. τώρα στην περίπτωση σου θα βάλεις το technicolor πίσω και θα ενεργοποιήσεις το bridge mode( δηλαδή κάνεις disable το router κομμάτι του Πχ firewall , nat , dhcp server ,wifi, Κλπ) και στέλνεις μόνο internet μέσω του Modem στο καλό σου router. έτσι όταν πας σε vdsl θα αλλάξει μόνο το technicolor και δεν θα κάτσεις από την αρχή να σετάρεις το δίκτυο σου. θα σου πρότεινα ή το wrt1200ac στα 130+ ( είχε παίξει και 99€ στο eshop crazy sunday) ή να πας στο εντελώς απλό αλλά σιγουράκι tp link 1043nd v2. http://www.smallnetbuilder.com/wireless/wireless-reviews/32695-linksys-wrt1200ac-dual-band-gigabit-wi-fi-router-reviewed?showall=&start=1 οι ταχύτητες που πιάνει σε usb storage δεν υπάρχουν και ξεπερνάνε και κατά πολύ πολλά dedicated nas.... https://wiki.openwrt.org/toh/linksys/wrt1x00ac_series Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καϊάφας Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Γενικά τα modem/router που δίνουν οι παροχοι είναι καλά σαν modem , δηλαδή πάνω κάτω το ίδιο θα πιάνεις. Να βάλεις διαφορετικό καλύτερο Modem χρειάζεται σπάνια σε προβληματικές γραμμές που θες την μέγιστη ευαισθησία για να πιάσεις μεγάλη ταχύτητα. Κατά κύριο λόγο δεν χρειάζεται να παίρνεις ξεχωριστό modem. τώρα στην περίπτωση σου θα βάλεις το technicolor πίσω και θα ενεργοποιήσεις το bridge mode( δηλαδή κάνεις disable το router κομμάτι του Πχ firewall , nat , dhcp server ,wifi, Κλπ) και στέλνεις μόνο internet μέσω του Modem στο καλό σου router. έτσι όταν πας σε vdsl θα αλλάξει μόνο το technicolor και δεν θα κάτσεις από την αρχή να σετάρεις το δίκτυο σου. θα σου πρότεινα ή το wrt1200ac στα 130+ ( είχε παίξει και 99€ στο eshop crazy sunday) ή να πας στο εντελώς απλό αλλά σιγουράκι tp link 1043nd v2. http://www.smallnetbuilder.com/wireless/wireless-reviews/32695-linksys-wrt1200ac-dual-band-gigabit-wi-fi-router-reviewed?showall=&start=1 οι ταχύτητες που πιάνει σε usb storage δεν υπάρχουν και ξεπερνάνε και κατά πολύ πολλά dedicated nas.... https://wiki.openwrt.org/toh/linksys/wrt1x00ac_series Ωραιες οι προτασεις σου αλλα δεν κατεχει τις τεχνικες γνωσεις για να τα στησει, fyi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karaLRS Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Εδώ είμαστε να τον βοηθήσουμε αν και δεν είναι τόσο δύσκολο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GT-MAN Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Γενικά τα modem/router που δίνουν οι παροχοι είναι καλά σαν modem , δηλαδή πάνω κάτω το ίδιο θα πιάνεις. Να βάλεις διαφορετικό καλύτερο Modem χρειάζεται σπάνια σε προβληματικές γραμμές που θες την μέγιστη ευαισθησία για να πιάσεις μεγάλη ταχύτητα. Κατά κύριο λόγο δεν χρειάζεται να παίρνεις ξεχωριστό modem. τώρα στην περίπτωση σου θα βάλεις το technicolor πίσω και θα ενεργοποιήσεις το bridge mode( δηλαδή κάνεις disable το router κομμάτι του Πχ firewall , nat , dhcp server ,wifi, Κλπ) και στέλνεις μόνο internet μέσω του Modem στο καλό σου router. έτσι όταν πας σε vdsl θα αλλάξει μόνο το technicolor και δεν θα κάτσεις από την αρχή να σετάρεις το δίκτυο σου. θα σου πρότεινα ή το wrt1200ac στα 130+ ( είχε παίξει και 99€ στο eshop crazy sunday) ή να πας στο εντελώς απλό αλλά σιγουράκι tp link 1043nd v2. http://www.smallnetbuilder.com/wireless/wireless-reviews/32695-linksys-wrt1200ac-dual-band-gigabit-wi-fi-router-reviewed?showall=&start=1 οι ταχύτητες που πιάνει σε usb storage δεν υπάρχουν και ξεπερνάνε και κατά πολύ πολλά dedicated nas.... https://wiki.openwrt.org/toh/linksys/wrt1x00ac_series καλησπερα, τωρα το ειδα γιατι δεν ειχα μπει 1-2 μερες καθολου. για αρχη ας καταληξω σε πιο ρουτερ θα παω και μετα για τις ρυθμισεις μιλαμε μιας και οντως δεν ξερω πως τα κανω ολα αυτα που ειπες με dhcp server κλπ. αυτο το wrt1200ac που λες μου φενεται πολυ καλο και διαβασα και καλα reviews μονο που δεν το βλεπω στα 130 αλλα στα 180 στο eshop. αν αυτο ειναι το καλυτερο σε αυτον τον τομεα ειμαι διατεθειμενος να περιμενω να πεσει η τιμη του σε κανενα crazy sundays ή καμια προσφορα γενικως....δεν το βιαζομαι αμεσα. (μιας και 180 ειναι πολλα αυτη τη στιγμη) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tyf Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 k 1043nd v2. http://www.smallnetbuilder.com/wireless/wireless-reviews/32695-linksys-wrt1200ac-dual-band-gigabit-wi-fi-router-reviewed?showall=&start=1 οι ταχύτητες που πιάνει σε usb storage δεν υπάρχουν και ξεπερνάνε και κατά πολύ πολλά dedicated nas.... https://wiki.openwrt.org/toh/linksys/wrt1x00ac_series δηλαδη ποσο μπορει να πιασει σε trasnfer? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karaLRS Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Λέει στο link, 100mb/sec... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik5163 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Προσωπικά προχώρησα σε λύση 2-bay synology με 1 HDD και jbod -δεν μου αρέσει η έννοια του raid. Έτσι κι αλλιώς έχω τα πρωτότυπα αρχεία + 2 backup (εκτός audio/video που είναι 1 backup λόγω όγκου). Το NAS το θέλω για streaming και 24/7 λειτουργία μόνο. Τελικά το installation αποδείχτηκε πανεύκολο, οι άνθρωποι της synology είναι απίστευτοι (σε υποστήριξη, user base, documentation), αρκεί να έχει κάποιος όρεξη να ψάχνει (όπως λέει και ο φίλος Καϊάφας ). Από εκεί και πέρα με ενδιαφέρει η λύση ενός htpc σαν server αλλά αυτό είναι ένα project που θα προχωρήσω στο μέλλον που θα έχω αποκτήσει περισσότερη εμπειρία σε δίκτυα, είτε είναι windows είτε unix. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καϊάφας Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Προσωπικά προχώρησα σε λύση 2-bay synology με 1 HDD και jbod -δεν μου αρέσει η έννοια του raid. Έτσι κι αλλιώς έχω τα πρωτότυπα αρχεία + 2 backup (εκτός audio/video που είναι 1 backup λόγω όγκου). Το NAS το θέλω για streaming και 24/7 λειτουργία μόνο. Τελικά το installation αποδείχτηκε πανεύκολο, οι άνθρωποι της synology είναι απίστευτοι (σε υποστήριξη, user base, documentation), αρκεί να έχει κάποιος όρεξη να ψάχνει (όπως λέει και ο φίλος Καϊάφας ). Από εκεί και πέρα με ενδιαφέρει η λύση ενός htpc σαν server αλλά αυτό είναι ένα project που θα προχωρήσω στο μέλλον που θα έχω αποκτήσει περισσότερη εμπειρία σε δίκτυα, είτε είναι windows είτε unix. Ομολογουμένως είναι πολύ καλά προιόντα και είναι η προτίμηση και πρόταση μου σε NAS του ραφιού για απλή αλλά και business χρήση, έχουν αρχίσει και εισχωρούν σαν servers σε small to medium εταιρίες κιόλας στην Αμερική, μέχρι και Active Directory Server ρόλο υποστηρίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karaLRS Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 καλησπερα, τωρα το ειδα γιατι δεν ειχα μπει 1-2 μερες καθολου. για αρχη ας καταληξω σε πιο ρουτερ θα παω και μετα για τις ρυθμισεις μιλαμε μιας και οντως δεν ξερω πως τα κανω ολα αυτα που ειπες με dhcp server κλπ. αυτο το wrt1200ac που λες μου φενεται πολυ καλο και διαβασα και καλα reviews μονο που δεν το βλεπω στα 130 αλλα στα 180 στο eshop. αν αυτο ειναι το καλυτερο σε αυτον τον τομεα ειμαι διατεθειμενος να περιμενω να πεσει η τιμη του σε κανενα crazy sundays ή καμια προσφορα γενικως....δεν το βιαζομαι αμεσα. (μιας και 180 ειναι πολλα αυτη τη στιγμη) Μπορείς να το Πάρεις από το amazon.co.uk μαζί με τα μεταφορικά στα 124€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gfdimopo Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Αν θές να ψακτείς πολύ δες και τα Mikrotik routers ! Θα σε ζορίσουν να τα στήσεις αλλα κάνουν τα πάντα και συναγωνίζονται σε λειτουργίες πολύ βαρβάτα modem/router κορυφαίων εταιρειών Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karaLRS Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Αν θές να ψακτείς πολύ δες και τα Mikrotik routers ! Θα σε ζορίσουν να τα στήσεις αλλα κάνουν τα πάντα και συναγωνίζονται σε λειτουργίες πολύ βαρβάτα modem/router κορυφαίων εταιρειών έχεις να προτείνεις κάποιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gfdimopo Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Είναι μόνο ρούτερ! Οπότε χρησιμοποιείς το Modem του router που σου δίνει ο πάροχος δωρεάν και αφήνεις το routing σε αυτά. Κοντά στα χρήματα που κοιτάς είναι τα παρακάτω. 5 x GLAN + wifi MikroTik RB951G-2HnD Routerboard Αν θές ακόμα κάτι πιο δυνατό 8xGLAN και με καλύτερο wifi. Επίσης έχει και lcd οθόνη πάνω για να βλέπεις στοιχεία των συνδέσεων. MIKROTIK CRS109-8G-1S-2HnD-IN Cloud Router Υπάρχουν και πιο φτηνά μοντέλα. Δεν είναι απλό το σετάρισμαστο ξαναλέω! Προγραμματιζεις κάθε έξοδο. (Δηλαδή μπορείς αντι για switch να το κάνεις την ίδια συσκευή να ενώνει δύο ADSL γραμμές, ή να παίζουν σε διαφορετικά υποδίκτυα κάθε έξοδο. Γενικά ότι θές.) Υπάρχει wiki και οδηγοί πολλοί βέβαια στο διαδίκτυο. Αλλά θέλει χρόνο και ψάξιμο! Παίζουν με κονσόλα και αλλά και με interface. Ωστόσο μόλις τα σετάρεις τα ξεχνάς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GT-MAN Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 απο ολα αυτα πιο ειναι το καλυτερο??? καποιο απο αυτα τα mikrotik?, το linksys wrt1200ac ??πιο απο ολα οσα προταθηκαν ειναι το καλυτερο όλων αυτων ? επισης το tp link 1043nd v2 τι ακριβως διαφορες εχει σε σχεση με τα παραπανω?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
realizer Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Επειδη ψαχνομουν και εγω πριν καιρο (και με τα mikrotik και με τα wrt + με αλλα ακριβα μοντελα αλλων εταιριων), θα σου πω να πας σε wrt. Τα mikrotik εχουν γαματο software που κανει παπαδες, οπως το να στηθει ενα wifi hotspot π.χ σε ελαχιστο χρονο. Το hardware τους ομως, ειναι πολυ αδυναμο σε σχεση με τo wrt1200ac. Εκτος αυτου και εφοσον σε ενδιαφερει η λειτουργια NAS, το wrt εχει θυρα μια θυρα USB 3.0 (και μια USB 2.0), οποτε θα πηγαινει σφαιρα ο δισκος που θα μοιραζει τα αρχεια. Επισης δεν χρειαζεται να το φλασαρεις σε openwrt, κανει και το μαμισιο firmware μια χαρα την δουλεια του NAS που θελεις. Για πιο "advanced" καταστασεις, ok υπαρχει και το openwrt. Απλα θελει να αφιερωσεις χρονο για να μαθεις να το χειριζεσαι. Τελειωνοντας, να σου πω οτι το wrt1200ac ειναι το "μικρο αδερφακι" του wrt1900ac (v.2) και του wrt1900acs (v.1 - v.2). Τα 1900κοσαρια που σου εγραψα, εχουν ταχυτερη CPU και γρηγοροτερο wifi, αλλα ειναι και πιο ακριβα. Αμα τυχει να βρεις καποιο 1900αρι (εκτος απο το 1900ac v.1) σε τιμη που να σου φανει ΟΚ, παρ'το... χθες! LINKS:wrt1200acwrt1900acwrt1900acs Υ.Γ 1: Μην πουλησεις/διωξεις το TP-LINK 9980 που εχεις τωρα, ειδικα και εφοσον θα πας σε VDSL σε λιγο. Ειναι κριμα γιατι ειναι καλο μοντεμακι/ρουτερακι και δεν θα υποχρεωθεις να βαλεις την αηδια (probably) που θα σου δωσει ο ISP. Κρατα το να παιζει τον ρολο του μοντεμ μονο. (Ελπιζω να μην εισαι στον OTE και σε βαλουν αυτοματα σε VoBB οταν αλλαξεις σε VDSL). Υ.Γ 2: Ολα οσα σου εγραψα ισχυουν αν τελικα αποφασισεις να πας σε router και οχι σε παραδοσιακο NAS ή αν φτιαξεις ενα PC που θα παιζει τον ρολο του server. Μεταξυ των δυο υλοποιησεων, εγω θα εφτιαχνα ενα PC, τα πιο φθηνα hardware parts να παρεις, θα ειναι ανωτερα απο οποιοδηποτε Router/NAS. Οποτε ζυγισε τα ολα και αποφασισε. Ελπιζω να σου φανηκα χρησιμος, καλη συνεχεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα