realizer Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δοκιμασα τελικα πριν λιγο αυτο που λεγαμε με τον φιλο karaLRS allaπαλι τα ιδια δεν εβγαλα ακρη. Και ειπα να κανω το reset στο ρουτερ...ομως 2 φορες το εκανα και τις 2 με εβγαλε στην αρχη του luci web menu που ζηταει να κανω κωδικο....οχι στο εργοστασιακο...τι παιζει? Πρεπει να κανω κατι αλλο μήπως? Κανε το εξης: Ανοιξε το, ασ'το δυο-τρια λεπτα να κανει boot. Πατα το reset για 15 δευτερολεπτα, αφησε το reset και κλειστο. Αμεσως ανοιξε το και μολις δεις το λαμπακι του power να αναβει (θα το δεις γρηγορα), κλειστο παλι. Κανε το ιδιο για δευτερη φορα. Κανε το ιδιο για τριτη φορα. Κανε το ιδιο για τεταρτη φορα. Την πεμπτη φορα που θα το ανοιξεις, φυσιολογικα θα μπει στο εργοστασιακο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GT-MAN Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 να το ανοιγοκλεισω τοσες φορες απανωτα?? σιγουρα ?διαβαζα κατι με #firstboot #mtd -r erase rootfs_dataαλλα μου ελεγε οτι δεν μπορει να κανει τη διαδικασια...οταν λες να κανω το ιδιο πεντε φορες εννοεις να πατησω και τις πεντε φορες το reset 15 δευτερολεπτα και να το κλεισω. ή μονο την πρωτη φορα παταω ρεσετ και μετα απλα το ανοιγοκλεινω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
realizer Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 να το ανοιγοκλεισω τοσες φορες απανωτα?? σιγουρα ? Γιατι, ανησυχεις μην παθει τιποτα? Πριν απο λιγο το εκανα, το reset του dd-wrt σε γυρναει παλι σε dd-wrt. Και το εχω κανει αρκετες φορες. Μη φοβασαι, ειναι πιο ασφαλης αυτη η διαδικασια απο το να φλαρασεις firmware απο το web interface. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GT-MAN Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 ok to reset το παταω μονο την πρωτη φορα ή καθε φορα που θα το ανοιξω ....δηλαδη το παταω και τις πεντε φορες το ρεσετ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
realizer Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Μια φορα το reset. Πατα το, μετρα μεχρι το 15 και μετα κλεισ'το router. Μετα το ανοιγεις και το κλεινεις 4 φορες, καθε φορα που θα βλεπεις το power να αναβει. Την πεμπτη φορα, το ανοιγεις και το αφηνεις να κανει boot. Καθαριζεις την cache του browser και πας στο http://192.168.1.1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GT-MAN Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 παλι στο luci web γυριζει....και την επιχειρησα και 2 φορες αυτη τη μεθοδο....και τις δυο μολις εγραψα 192.168.1.1 με πηγε στο luci.και το δοκιμασα και σε explorer που δεν μπαινω ποτε και δεν εχει αποθηκευμενη cache κλπδεν μπορω να καταλαβω τι γινεται...... εδιτ: οπα.... στο browser που μπαινω συνεχεια....αν γραψω 192.168.1.1 οπως και στον explorer μπαινει στο luci αλλα ειχε κρατημενο το ονομα smartlinksys (το ονομα του web interface της linksys) kai to πατησα και μπηκεδηλαδη εχω προσβαση με το 192.168.1.1 στο luci και λογο οτι η μνημη κρατησε το ονομα του linksys web interface μπηκε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
realizer Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δοκιμασε αλλη μια φορα, αυτη τη φορα ασ'το λιγο ακομα μετα το αναμα του power και ανοιγο-κλεισε το τις 4 φορες που ειπαμε. Δεν γινεται να μην σου δουλευει αυτη η μεθοδος. Δεν φανταζομαι να περασες openwrt, μεσα απο το openwrt, ετσι? Δεν εχω δοκιμασει να περασω το stock firmware μεσα απο το luci, αλλα συμφωνα με το site, ειναι ασφαλες. Εχει και μια προυποθεση, αν εχεις πειραξει το VLAN (που μαλλον δεν θα το εχεις πειραξει), να το επαναφερεις στα defaults... SOS: Τελικα ποια εκδοση εχεις, την V1 ή την V2? Γιατι για να φλασαρεις το εργοστασιακο, πρεπει να ξερεις τι να κατεβασεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GT-MAN Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 λοιπον το ξαναεκανα το αφησα λιγο παραπανω στο power γιατι πριν το εκλεινα με τη μια και μολις εγραψα 192.168.1.1 τωρα μου ειπε να συνδεθω με Linksys....και μπηκα οπως παλια ! ωραια εγινε! ευχαριστω.την εκδοση που τη βλεπω? μηπως ειναι αυτο?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
realizer Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Cool! Το V1 εχεις. Πας στο site της Linksys, κατεβαζεις το firmware του 1200 για το V1, κανεις φλασαρισμα για να "κατσει" στο δευτερο partition οπως ειπαμε, και μετα φλασαρεις το dd-wrt συμφωνα με τις οδηγιες που σου εχω αφησει (γυρνα λιγα post πισω). Μηπως να κανεις απλα το φλασαρισμα σε Linksys, και να το συνεχισουμε αυριο? Η.. γενικως να το συνεχισουμε αυριο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GT-MAN Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 http://www.linksys.com/us/support-article?articleNum=156197αυτο εδω....σωστα? to hardware version 1 που λεει... ετσι και αλλιως για το v2 λεει us onlyναι μονο το φλασαρισμα θα κανω για να μαι σιγουρος και αυριο το βραδυ τα υπολοιπα γιατι εχω να ξυπνησω νωρις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
realizer Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Σωστο εναι το αρχειο, ειναι και η ιδια ακριβως εκδοση με αυτην που εχεις τωρα. Οποτε το συνεχιζουμε αυριο... [off mode] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GT-MAN Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 οκ θα το φλασαρω στο manual update και το κλεινω και συνεχιζω αυριο...ευχαριστω πολυ καληνυχτα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
realizer Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Που εισαι ρε GT-MAN, θα την κανουμε τη δουλεια σημερα να τελειωνουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GTI890 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 αυτο το ρουτερ κανει και σαν μοντεμ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GT-MAN Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Που εισαι ρε GT-MAN, θα την κανουμε τη δουλεια σημερα να τελειωνουμε? φιλε μου σορρυ αν περιμενες αλλα ειμαι ολη μερα στο τρεξιμο σημερα....πριν λιγο γυρισα. θα το κανω μεσα στο σαββατοκυριακο αν ειναι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα