nikifot Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Οι πιο πλήρεις αλλα και οι χειροτεροι χάρτες για οδήγηση ταυτόχρονα! Ειδικα στις κλειστές στροφές που δεν ζουμάρει καν απο μονο του και δειχνει μια μπλε μουντζούρα πανω στο δρομο..αντε να καταλαβεις που θα στρίψεις..μεχρι και apple maps εχω αναγκαστεί να χρησιμοποιήσω. Here οι καλύτεροι με διαφορα (+offline). 1
geo2069 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Τις πληροφορίες τις παίρνει από το Waze το οποίο και έχει αγοράσει η Google πριν 2 χρόνια. Επίσης έχει και τις κάμερες ταχύτητας.
logistoulis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ πάλι δε μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο στην Αττική οδό από την Εθνική Αθηνών - Λαμίας και μετά στο ρεύμα προς Ελευσίνα εξακολουθεί το όριο να είναι 100. Μετά την Εθνική πραγματικά η κυκλοφορία μειώνεται πάρα πολύ. Το 120 θα ήταν πιο λογικό, γιατί αν πηγαίνεις με 100 καταλαβαίνεις σε αυτόν τον δρόμο ότι πας πολύ αργά. εγώ δε μπορώ να καταλάβω γιατί στη κατηφόρα πριν τη κατεχάκη (έξω από το 401 κινούμενος προς αθήνα) το όριο είναι μόλις 70, αλλά κατάλαβα που μου πήραν το δίπλωμα 2 μήνες επειδή πήγαινα με 170 άκου εκεί..
georgepppo Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 @chimairax Με 100 καλα εισαι,φαντασου ο δρομος απο χαλκιδα που περνας για ολη την β. Ευβοια και ειναι 50 και δεν μιλαω μεσα στα χωρια πχ ψαχνα ,αρτακη αλλα σε μια ευθεια που αμα την δεις λες ανετα 80-90,στην βουλιαγμενη δε προς τα κατω ειναι 80 σε στροφη και σε καποια σημεια σε ευθεια 50 1
paparoach Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Για αυτό δε θα πάω ποτέ στη σουηδια Και στην ελλαδα πάντως πού και πού σου παίρνουν το δίπλωμα Γενικά μη βεις από τα σύνορα γιατί θα έχεις θέμα εσύ. είχε καλύτερους χάρτες
gogopoweranger Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 εγώ δε μπορώ να καταλάβω γιατί στη κατηφόρα πριν τη κατεχάκη (έξω από το 401 κινούμενος προς αθήνα) το όριο είναι μόλις 70, αλλά κατάλαβα που μου πήραν το δίπλωμα 2 μήνες επειδή πήγαινα με 170 άκου εκεί.. Φιλε, η ταχυτητα που αναφερεις ειναι εγκληματικη και η ποινη των 2 μηνων ειναι δυσαναλογη με το κακο που μπορει να προκληθει. Ενδεικτικα να σου πω οτι σ αυτη την ταχυτητα αν συμβει κατι, απ τη στιγμη που θα το δεις μεχρι να πατησεις το φρενο, το οχημα θα διανυσει 33 μετρα. Δηλαδη για 33 ολοκληρα μετρα εσυ δε θα εχεις ακουμπησει το πενταλ του φρενου. Κ φυσικα μετα θα χρειαστει κ μια παρα πολυ μεγαλυτερη αποσταση για να σταματησει. Συνολικα θα χρειαστουν πανω απο 200 μετρα. Σκεψου τι μπορει να συμβει μεσα σ αυτα τα 200 μετρα. Εκτος αυτοκινητοδρομου, αυτη η ταχυτητα ειναι απολυτως εγκληματικη. 4
logistoulis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Μα για αυτό παλιά σε έστελναν και πλημμελειοδικειο, τώρα με 350€ σε 10 μέρες καθαρισες, οι δυο μήνες είναι που πονανε Γενικά μη βεις από τα σύνορα γιατί θα έχεις θέμα εσύ. είχε καλύτερους χάρτες Μην ανησυχεις δε θα βγω
tsakvas Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Φιλε, η ταχυτητα που αναφερεις ειναι εγκληματικη και η ποινη των 2 μηνων ειναι δυσαναλογη με το κακο που μπορει να προκληθει. Ενδεικτικα να σου πω οτι σ αυτη την ταχυτητα αν συμβει κατι, απ τη στιγμη που θα το δεις μεχρι να πατησεις το φρενο, το οχημα θα διανυσει 33 μετρα. Δηλαδη για 33 ολοκληρα μετρα εσυ δε θα εχεις ακουμπησει το πενταλ του φρενου. Κ φυσικα μετα θα χρειαστει κ μια παρα πολυ μεγαλυτερη αποσταση για να σταματησει. Συνολικα θα χρειαστουν πανω απο 200 μετρα. Σκεψου τι μπορει να συμβει μεσα σ αυτα τα 200 μετρα. Εκτος αυτοκινητοδρομου, αυτη η ταχυτητα ειναι απολυτως εγκληματικη. πληροφοριακα θα σου πω πως αν φρεναρεις με το αριστερο η αποσταση μιωνεται στα 50 μετρα . συμφωνω ομως οτι η ταχυτητα ειναι εγκληματικη , ιδιαιτερα εαν ειναι ωρες εχμεις τοτε δολοφονικη
c_access Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Οτι ναναι σχολια εδω μεσα. Λες και αν σε ενα δρομο το οριο αλλαξει απο 100 και γινει 120 θα αλλαξει κατι στον χρονο που κανεις για να φτασεις στο προορισμο σου. 1-2 λεπτα λιγοτερο. So what? Και σε επαρχιακους δρομους που αναφέρουν φιλοι πιο πανω οτι σε ευθειες εχει χαμηλο οριο, σιγουρα υπαρχει σκεπτικο πισω απο την επιλογη της ταμπελας (Αγροτες που θα σου πεταχτουν ξαφνηκα απο χωματοδρομο πανω στον επαρχιακό δρομο; ζωα που μπορεις να περασουν το δρομο; και παει λεγοντας). Κατα τα αλλα ολοι θελουμε να τρεχουμε με 140 και 160 λες και ειμαστε στην autobahn. Το οτι το οδικο μας δικτυο ειναι GTP γεματο κακοτεχνιες, αναποδες κλισεις σε στροφες, λακουβες κλπ, δεν μας απασχολει. Οχι, ο Ελληναρας πρεπει να παει γαμιωντας, να παραβιασει και καμια 30αρια αρθρα του ΚΟΚ για να εχει να λεει μετα στην παρεα του οτι "ξερεις ποσο εκανα Αθηνα - Πατρα; 1,5 ωρα!" Να μην μιλησω για τους τρελους που τρεχουν μεσα σε πολεις και δεν υπολογιζουν τιποτα και κανεναν (Αυτοκινητα, λωριδες, μηχανακια, ποδηλατα, πεζους). Κατα τα αλλα τα ορια μας φταινε και οι μπατσοι. Οτι καποια στιγμη θα καταληξεις στο χωμα ουτε καν περναει απο το μυαλο, ή να στειλεις κανεναν αλλο στο χωμα. Στα του αρθρου, καλως να ερθει το feature και αν σε καποιον δεν αρεσει και ειναι ενοχλητικο σιγουρα θα υπαρχει επιλογη απενεργοποιησης (οπως εχεις και στο here maps) 5
logistoulis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Θα ακούσουμε πολλές φορές για τους ελληναρες; Καταντάει γραφικό..
c_access Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Γραφικο κατανταει σε ενα τεχνολογικο φορουμ να γινεται συζητηση επιπεδου καγκουρα στα λιμανακια. 1
gogopoweranger Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 πληροφοριακα θα σου πω πως αν φρεναρεις με το αριστερο η αποσταση μιωνεται στα 50 μετρα . συμφωνω ομως οτι η ταχυτητα ειναι εγκληματικη , ιδιαιτερα εαν ειναι ωρες εχμεις τοτε δολοφονικη Δεν ισχυει αυτο που λες. Οχι γιατι το λεω εγω αλλα γιατι το λενε οι νομοι της φυσικης. Ενα συγχρονο αυτοκινητο με abs, απ τη στιγμη που ο οδηγος πατησει το πενταλ θελει 40 μετρα απο τα 100χμ/ωρα. Στα 170 ειναι κατα πολυ μεγαλυτερη η αποσταση. Αν μαλιστα παρουμε υποψιν οτι η αναφορα εγινε για δρομο με κατηφορα η αποσταση μεγαλωνει ακομα περισσοτερο και παλι συμφωνα με τους νομους της φυσικης. Και ξαναλεω μην ξεχναμε το χρονο αντιδρασης.
logistoulis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Γραφικο κατανταει σε ενα τεχνολογικο φορουμ να γινεται συζητηση επιπεδου καγκουρα στα λιμανακια.Γιατί στα λιμανάκια δε μπορεί να πάει κάποιος που έχει ενδιαφέρον για τη τεχνολογία; Όποιος έχει τεχνολογικό ενδιαφέρον τηρεί όλα τα όρια και τους νόμους; 2
c_access Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Γιατί στα λιμανάκια δε μπορεί να πάει κάποιος που έχει ενδιαφέρον για τη τεχνολογία; Όποιος έχει τεχνολογικό ενδιαφέρον τηρεί όλα τα όρια και τους νόμους; Σοβαρα τωρα, θελεις να κατσουμε να το συζητησουμε; Για τα ορια, τους νομους, τα λιμανακια, τους καγκουρες, και το υφος των συζητησεων εδω και τις απαντησεις απο μερικους; Εσυ γιατι χαλαστηκες απο αυτο που εγραψα νωριτερα και τσιμπησες και απαντησες κιολας; Αναφερθηκα προσωπικα σε σενα; Αλλα μιας και εσυ αναφερεσαι προσωπικα σε μενα και στο σχολιο μου, να σου αναφερω οτι αν θελεις να τρεχεις και να παραβαινεις ΚΟΚ και ορια υπαρχει και η πιστα στα Μεγαρα για να πας να το κανεις και να ξεκαυλωσεις και οχι η Κατεχακη και τα λιμανακια και οποιοσδηποτε δημοσιας χρησης δρομος. Διοτι ξερεις ποιο ειναι το προβλημα; Πες οτι γινεται μαλακια και τρακαρεις, και πες οτι δεν με νοιαζει αν σκοτωθεις (που δεν ειναι αληθεια αυτο), σιγουρα με νοιαζει για το ποσους θα παρεις μαζι σου.(Το εχω δει να γινεται μπροστα στα ματια μου, διασταυρωση Κηφισιας με Πανορμου) Χωρις να θελω να κανω προσωπικη επιθεση, αποψη μου ειναι οτι ατομα τα οποια δεν εχουν καμια οδηγικη συνειδηση, και κινουνται σε δημοσιους δρομους χωρις να υπολογιζουν τιποτα θα πρεπει να τους αφαιρειται η αδεια επιτοπου για παντα. Οσο επικυνδινος ειναι ενας ο οποιος περπαταει με ενα οπλο και πυροβολει αδιακριτως αλλο τοσο ειναι και ενας απερισκεπτος οδηγος. Ολα τα παραπανω μπορεις να τα αγνοησεις αν το αρχικο σου σχολιο για 170χμλ στην κατεχακη ηταν τρολια. Φιλικα, Χρηστος
tsakvas Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν ισχυει αυτο που λες. Οχι γιατι το λεω εγω αλλα γιατι το λενε οι νομοι της φυσικης. Ενα συγχρονο αυτοκινητο με abs, απ τη στιγμη που ο οδηγος πατησει το πενταλ θελει 40 μετρα απο τα 100χμ/ωρα. Στα 170 ειναι κατα πολυ μεγαλυτερη η αποσταση. Αν μαλιστα παρουμε υποψιν οτι η αναφορα εγινε για δρομο με κατηφορα η αποσταση μεγαλωνει ακομα περισσοτερο και παλι συμφωνα με τους νομους της φυσικης. Και ξαναλεω μην ξεχναμε το χρονο αντιδρασης. ωραια λοιπον συμφωνα με το νομο της φυσικης που επικαλεισε θα ηξερες οτι το ανθρωπινο σωμα εχει διαφορετικη αντιδραση οταν χρησημοποιεις το δεξι σου ποδι και διαφορετικη με το αριστερο . οποτε οταν φρεναρεις με το αριστερο πατας διαφορετικα το πεταλι απο οτι το δεξι. η αποσταση μειωνεται κατα πολυ 3/4 . αποδηξη δες πως φρεναρουν οι οδηγοι αγωνων σε νορμαλ αυτοκινητα σε εκτακτη αναγκη .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα