Hal9000 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Ένα από τα πιο δημοφιλή χαρακτηριστικά που έχουν ζητήσει οι χρήστες του Google Maps από τη Google, αναμένεται να γίνει σύντομα πραγματικότητα. Ο λόγος για την ένδειξη του ανώτατου ορίου ταχύτητας σε δρόμους κατά τη χρήση της λειτουργίας πλοήγησης που παρέχει η εφαρμογή της Google στο Android αλλά και το Android Auto. Χωρίς να υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση, το χαρακτηριστικό ήδη δοκιμάζεται από την εταιρεία και έχει ενεργοποιηθεί σε ελάχιστους χρήστες οι οποίοι με τη σειρά τους έχουν ανεβάσει σχετικά screenshots. Βέβαια παραμένει το ενδεχόμενο η Google να μην προχωρήσει τελικά στην ενσωμάτωση της δυνατότητας αυτής, όμως είναι γεγονός ότι οι καλύτερες εφαρμογές πλοήγησης που είναι διαθέσιμες για την πλατφόρμα του Android, παρέχουν εδώ και χρόνια τη συγκεκριμένη λειτουργία, ενημερώνοντας τους χρήστες όταν ξεπεράσουν το όριο ταχύτητας. Η εμφάνιση της ένδειξης γίνεται πάνω στο χάρτη και συγκεκριμένα στο κάτω αριστερό μέρος, ακριβώς πάνω από την ένδειξη για το χρόνο που θα χρειαστεί να μεταβείτε στην τοποθεσία για την οποία έχετε ορίσει την πλοήγηση. Site: reddit
j0hnn1e Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Επιτέλους. Ο μόνος λόγος που χρησιμοποιούσα navigon (στο οποίο πρεπει να πληρώσεις για το traffic update)..
I'm_busy Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Στο here maps υπάρχει εδω και τουλάχιστον δυο χρονια 11
basilis_k6 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 απο που τις παιρνει τις πληροφοριες???
logistoulis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Από τις ταμπέλες τις έχουν πάρει που μπορείς να διαβάσεις και μόνος σου Άχρηστο και ενοχλητικό χαρακτηριστικό, δε χρειάζεται να μου θυμίζει και το κινητό ότι ξεπερναω το όριο 1
DaemonLord92 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Από τις ταμπέλες τις έχουν πάρει που μπορείς να διαβάσεις και μόνος σου Άχρηστο και ενοχλητικό χαρακτηριστικό, δε χρειάζεται να μου θυμίζει και το κινητό ότι ξεπερναω το όριο Για την Ελλαδα που το οριο ταχυτητας ειναι διακοσμητικο. Στη Σουηδια που ειχα παει αμα ξεπερασεις το οριο σου ερχεται το προστιμο πριν προλαβεις να πεις κυμινο 7
logistoulis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Για αυτό δε θα πάω ποτέ στη σουηδια Και στην ελλαδα πάντως πού και πού σου παίρνουν το δίπλωμα 1
logo15 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Και Windows Phones έχουν αυτό το χαρακτηριστικό
keysmith Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Στην Ελλάδα θα πετύχει μόνο αν αυτή η δυνατότητα συνδυάζεται με παρουσία "κάμερας" ή γνωστό σημείο με "στρουμφάκια" (δλδ να ενεργοποιείται μόνο τότε ) Υ.Γ. Πέρα από την πλάκα και εννοείται δεν είμαι υπέρ να παρανομείς αλλά σε κάποια σημεία τα όρια είναι αστεία χωρίς λόγο και ούτε τα περιπολικά τα τηρούν ούτε κανένας. 4
flogerakos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Στο here maps υπάρχει εδω και τουλάχιστον δυο χρονια Τι δύο χρόνια,,,, Απο το Lumia 800 το είχα!!! 1
georgepppo Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Από τις ταμπέλες τις έχουν πάρει που μπορείς να διαβάσεις και μόνος σου Άχρηστο και ενοχλητικό χαρακτηριστικό, δε χρειάζεται να μου θυμίζει και το κινητό ότι ξεπερναω το όριο στην ελλάδα έχουμε παράλογα όρια ταχυτήτων για μένα,πχ σε κεντρικό δρόμο ευβοίας μου έχει 50 όριο για ευθεία 1.5 χιλιόμετρο περίπου που δεν έχει σπιτια και τίποτα,και όλοι πάνε με 70-80 ακόμα και τα μηχανάκια. 1
georgepppo Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Για την Ελλαδα που το οριο ταχυτητας ειναι διακοσμητικο. Στη Σουηδια που ειχα παει αμα ξεπερασεις το οριο σου ερχεται το προστιμο πριν προλαβεις να πεις κυμινο στη Σουηδία κύριε έχουνε και αντικειμενικά κριτήρια για τα όρια ταχύτητας,δεν μπορεί να μου έχεις 50 όριο σε κεντρική αρτηρία που περνάει κάθε μέρα ο ντουνιάς,και εκεί όπως και σε άλλες χώρες δεν έχει τις ταρζανιές των ελλήνων 2
ChimairaX Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 στη Σουηδία κύριε έχουνε και αντικειμενικά κριτήρια για τα όρια ταχύτητας,δεν μπορεί να μου έχεις 50 όριο σε κεντρική αρτηρία που περνάει κάθε μέρα ο ντουνιάς,και εκεί όπως και σε άλλες χώρες δεν έχει τις ταρζανιές των ελλήνων Εγώ πάλι δε μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο στην Αττική οδό από την Εθνική Αθηνών - Λαμίας και μετά στο ρεύμα προς Ελευσίνα εξακολουθεί το όριο να είναι 100. Μετά την Εθνική πραγματικά η κυκλοφορία μειώνεται πάρα πολύ. Το 120 θα ήταν πιο λογικό, γιατί αν πηγαίνεις με 100 καταλαβαίνεις σε αυτόν τον δρόμο ότι πας πολύ αργά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα