Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εμενα η ολη διαδικασια εγινε σε μια ωρα μαζι με την καρτα. την καρτα την εφεραν μπροστα μου την συνδεσαν με τον λογαριασμο και μετα πηγε σε ενα μηχανημα λιγο πιο διπλα και τυπωσε το ονομα μου. δεν ξερω τι σου ειπαν παντως ετσι εγινε. μαλιστα απο οσο ξερω μετα τα καπιταλ κοντρολ οι καρτες βγαινουν αμεσως.η αναμονη οντως υπηρχε παλιοτερα.

Για ποια τραπεζα μιλας???

Δημοσ.

Σορρυ για το ψιλο-άσχετο, αλλά ξέρει κανένας εάν θα αλλάξει αυτή η τραγική κατάσταση για κλείσιμο λογαριασμού στην Πειραιώς;

Πήγα εφέτο το καλοκαίρι να κλείσω άδειο λογαριασμό pre-paid κάρτας,που δεν έχει χρησιμοποιηθεί από το 2012, και με ζήτησαν ένα κάρο πράγματα.

Τι εφορίες,τι Δημαρχίες και τι προξενεία(ως κάτοικος εξωτερικού) απαιτούσαν να πάρω σβάρνα για δικαιολογητικά...

Φυσικά έφαγαν άκυρο.

Είναι βάση τα CC ή απλά είναι θέμα άλλων νόμων;

Διότι είναι γελοίο να ζητάνε τόσα για ένα κωλολογαριασμό, εφόσον δεν μένω καν Ελλάδα.

Δημοσ.

Σορρυ για το ψιλο-άσχετο, αλλά ξέρει κανένας εάν θα αλλάξει αυτή η τραγική κατάσταση για κλείσιμο λογαριασμού στην Πειραιώς;

Πήγα εφέτο το καλοκαίρι να κλείσω άδειο λογαριασμό pre-paid κάρτας,που δεν έχει χρησιμοποιηθεί από το 2012, και με ζήτησαν ένα κάρο πράγματα.

Τι εφορίες,τι Δημαρχίες και τι προξενεία(ως κάτοικος εξωτερικού) απαιτούσαν να πάρω σβάρνα για δικαιολογητικά...

Φυσικά έφαγαν άκυρο.

Είναι βάση τα CC ή απλά είναι θέμα άλλων νόμων;

Διότι είναι γελοίο να ζητάνε τόσα για ένα κωλολογαριασμό, εφόσον δεν μένω καν Ελλάδα.

Άστον ανοιχτό...μετά από κάποια χρόνια γίνεται ανενεργός και μετά από κι άλλα χρόνια νομίζω κλείνει μόνος του...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...