Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αγορασα απο το ebay το hp elitebook 2570p το οποιο δυστυχως ηρθε με θεμα στην οθονη, δειτε τις φωτος

και το ερωτημα μου πριν το παρω στον τεχνικο και ανοιξω το paypal dispute θελει αλλη οθονη ή καλωδιοταινεια οθονης

post-77342-0-05579900-1473858798_thumb.jpg

Δημοσ.

Για οθόνη μου κάνει...είσαι άτυχος όμως ρε συ, θυμάμαι είχες και παλιότερα θέμα με κάποιες αγορές από ebay!

εμ αμα ο αλλος του λεω package it well και το στελνει σε ενα κουτι οπως να ναι τι περιμενεις ,θα παρω τα λεφτα απο το paypal να το φτιαξω και θα τα πληρωσει αυτος

• Like 1
Δημοσ.

εμ αμα ο αλλος του λεω package it well και το στελνει σε ενα κουτι οπως να ναι τι περιμενεις ,θα παρω τα λεφτα απο το paypal να το φτιαξω και θα τα πληρωσει αυτος

Περίμενε και κάποια άλλη γνώμη, αλλά από τη φωτογραφία φαίνεται για ζημιά στην οθόνη. Ελπίζω να βγάλεις άκρη εύκολα!

Δημοσ.

Η οθονη ειναι μαλλον τη πιεσανε γι αυτο εχει και "νερα" περα απο τη γραμμη..

Δημοσ.

Η οθονη ειναι μαλλον τη πιεσανε γι αυτο εχει και "νερα" περα απο τη γραμμη..

μια στιγμη μπουταρε κανονικα σε κανονικο μενου αλλα τρεμοπαιζε πολυ για αυτο σκεφτηκα μηπως ειναι η καλωδιοταινια

Περίμενε και κάποια άλλη γνώμη, αλλά από τη φωτογραφία φαίνεται για ζημιά στην οθόνη. Ελπίζω να βγάλεις άκρη εύκολα!

Μολις με αποζημιωσε 60 ευρω νομιζω οτι θα μπορεσω να το διορθωσω με τοσα μια και βρηκα οθονη απο κινα στα 30ευρω και καλωδιοταινια αλλα 8

Δημοσ.

Σύνδεσε ένα εξωτερικό monitor επάνω , δες εαν κάνει τα ίδια , ψάξε και το ακριβές μοντέλο του να δούμε τι φοράει :unsure:

http://support.hp.com/us-en/document/c00033108

εχω συνδεσει μονιτορ και δεν ειχε κανενα θεμα φοραει ενσωματωμενη καρτα στον επεξεργαστη ο οποιος ειναι removable 3260m ι5

hp elitebook 2570p με 3g module

Δημοσ.

ε τοτε λυσε το και δες αν παταει καλα..

δεν μπορω να ασχοληθω με λαπτοπ ,δεν εχω την απαραιτητη τεχνογνωσια ,ασχολουμε με desktop περισοτερο ,προτιμω να το δει κανας τεχνικος που το κατεχει γιατι ειναι και μικρο πολυ για να κανω κανα λαθος ,12,5 οθονη εχει

Δημοσ.

παραγγειλα τα ανταλλακτικα ενα 50αρι πηρα και οθονη και καλωδιοταινια και με 20ευρω θα μου τα αλλαξουν ,τωρα να δουμε

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...