nik0s000 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Εχω ενα lenovo και το εκανα φορματ μετα το φορματ συνδεω το ποντικι και δεν δουλευει ενω το κοκκινο φως αναβει απο κατω ο σκληρος η το κινητο μου οταν τα συνδεω δουλευουν κανονικα.Μπορει κανεις να μου πει τι να κανω ?
solution1 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δες στη διαχείριση συσκευών αν εμφανίζεται το ποντίκι. Δοκίμασε ν'αλλάξεις θύρα usb. Αν είναι δυνατόν, δοκίμασε το ποντίκι σε άλλο υπολογιστή.
nik0s000 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 το ποντικι δεν εμφανιζεται στην διαχειριση το εχω δοκιμασει σε ολες τις θυρες σε αλλους υπολογιστες δουλευει κανονικα
solution1 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Οι θύρες του lenovo λειτουργούν κανονικά; Έχεις άλλο ποντίκι να δοκιμάσεις; Εναλλακτικά ένα φλασάκι;
nik0s000 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 οι θυρες λειτουργουν κανονικα οτι ποντικι βαζω δεν λειτουργει οτιδηποτε αλλο βαλω σκληρο δισκο φλασακι λειτουργει
solution1 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Μήπως απλώς είναι απενεργοποιημένο το USB Mouse Support στο bios;
thelos257 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Lenovo g530 είναι το μοντελοΚαλημερα ωραια εδωθα βρεις ολους τους οδηγους για το λαπτοπ σου κανε τους εγκατασταση και θα δουλευει και το touchpad το ποντικι σου και ολα κομπλε πιστευω. ΑΝ οχι τοτε πες μας το μοντελο του ποντικου σου του εξωτερικου με το USB που εχεις συνδεθει και τι windows εχεις βαλει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα