TsironakosMix Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπερα μολις αγορασα εναν i7 4790 μαζι με μια deepcool gamma archer.. μπορει να εχω low temps σε idle (30c) και gaming (70c) αλλα μου ειναι πολυ θωρυβοδες ανεξαρτητως την θερμοκρασια του cpu... Τρεχει συνεχεια στα 1600ρπμ και δεν γινετε τιποτα ουτε απο τ bios... Μπορειτε να μου πρωτεινετε καμια φθηνη ψυκτρα η οποια να ειναι αθορυβη και να μην θερμενει το cpu?
rantaplan_1 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 φιλε γνωμη μου μν πας σε φτηνει λυση γιατι την εκατσες.Εχω 4 χρονων λαπτοπ η μπαταρια μ δεν ειχε ποτε προβλημα φαντασου μεχρι πριν 3 μηνες κρατουσε αυτονομια 2 ωρες χωρις φορτιση.Αγορασα ενα φτηνο cooler και μεσα σε 3 μηνες αν βγαλω το λαπτοπ απο μπριζα σβηνει.
Fulgore Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 φιλε γνωμη μου μν πας σε φτηνει λυση γιατι την εκατσες.Εχω 4 χρονων λαπτοπ η μπαταρια μ δεν ειχε ποτε προβλημα φαντασου μεχρι πριν 3 μηνες κρατουσε αυτονομια 2 ωρες χωρις φορτιση.Αγορασα ενα φτηνο cooler και μεσα σε 3 μηνες αν βγαλω το λαπτοπ απο μπριζα σβηνει. Που κολλαει ρε συ το desktop enthousiast pc με τα laptops? Λοιπον ο i7 4790 δεν ειναι κλειδωμενος αρα δεν υπαρχει λογος να χρυσο πληρωσεις λυσεις οπως η Noctua. Μια 212evo νομιζω ειναι αρκετη. 4
benign Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Που κολλαει ρε συ το desktop enthousiast pc με τα laptops? Λοιπον ο i7 4790 δεν ειναι κλειδωμενος αρα δεν υπαρχει λογος να χρυσο πληρωσεις λυσεις οπως η Noctua. Μια 212evo νομιζω ειναι αρκετη. Αυτο που ειπε ο Fulgore και μαλιστα καλυτερα να πετυχεις καποια περιπτωση σε καλη τιμη στα μεταχερισμενα.Τα cooler δεν χαλανε και οι τιμες στα καταστηματα ειναι γελοια υψηλες επομενως δεν αξιζει να αγορασεις καινουργια. Εναλλακτικα μπορεις να αγορασεις ενα μικρο καλωδιο ανταπτορα και να ριξεις τις στροφες του ανεμιστηρα του cooler που εχεις,που κανει το πολυ 3 ευρω.
TsironakosMix Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 φιλε γνωμη μου μν πας σε φτηνει λυση γιατι την εκατσες.Εχω 4 χρονων λαπτοπ η μπαταρια μ δεν ειχε ποτε προβλημα φαντασου μεχρι πριν 3 μηνες κρατουσε αυτονομια 2 ωρες χωρις φορτιση.Αγορασα ενα φτηνο cooler και μεσα σε 3 μηνες αν βγαλω το λαπτοπ απο μπριζα σβηνει. Αλλα λεει η θιαμ αλλα ακουν ταυτια μ.. Που κολαει το desktop με το laptop και που κολαει η ψυκτρα του λαπτοπ με την ψυκτρα του επεξεργαστη Αυτο που ειπε ο Fulgore και μαλιστα καλυτερα να πετυχεις καποια περιπτωση σε καλη τιμη στα μεταχερισμενα.Τα cooler δεν χαλανε και οι τιμες στα καταστηματα ειναι γελοια υψηλες επομενως δεν αξιζει να αγορασεις καινουργια. Εναλλακτικα μπορεις να αγορασεις ενα μικρο καλωδιο ανταπτορα και να ριξεις τις στροφες του ανεμιστηρα του cooler που εχεις,που κανει το πολυ 3 ευρω. Μαλιστα ναι εξαλου δεν ειναι ο Κ οποτε στην 212 μαλλον θα καταληξω
Fulgore Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Μπορεις να κοιταξεις και αλλες ψυκτες πχ απο Arctic ή Scythe αλλα σε γενικες γραμμες δεν αξιζει να δωσεις πολλα χρηματα για τον πολυ απλο λογο οτι ο επεξεργαστης ειναι κλειδωμενος οπως ανεφερες. Την evo(το νεοτερο μοντελο νομιζω ειναι η 212x)την αναφερω και εγω και πολλοι αλλοι επειδη εχει καλη τιμη και την εχουν προτιμησει οι περισσοτεροι σε τετοιες περιπτωσεις(κοινως εχουν μεινει ικανοποιημενοι). 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα