rantaplan_1 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Λοιπον μαγκες εκανα την χαζομαρα να αφησω ολο το βραδυ το κινητο να παιζει βιντεο στο youtube με αποτελεσμα να μεινω απο μπαταρια.Το πρωι που σηκωθηκα ειδα το κινητο κλειστο και το λαμπακι της μπατιαριας κοκκινο και να αναβοσβηνει.Το εβαλα στην φορτιση εδω και μια ωρα και η κατασταση παραμενει ιδια,το κοκκινο λαμπακι αναβοσβηνει και το κινητο δεν ανοιγει.Ξερεις κανεις τι μπορει να επαθε και τι μπορω να κανω?REDMI NOTE 3 το κινητο.
newsformobiles Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Άστο κανά δύωρο να φορτίζει από πρίζα τοίχου, όχι υπολογιστή.
rantaplan_1 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 σε μπριζα τοιχου το εχω,αλαλ μου φαινεται υπερβολικο μια ωρα και να μν εχει παρει φορτισει.Λετε να κατεστρεψα την μπαταρια?
newsformobiles Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 σε μπριζα τοιχου το εχω,αλαλ μου φαινεται υπερβολικο μια ωρα και να μν εχει παρει φορτισει.Λετε να κατεστρεψα την μπαταρια? Υπομονή.....
soteras Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Γενικά υπομονή.Ίσως αμα βγάλεις το φορτιστή και τον βάλεις ξανα και παλέψεις να το ανοίξεις
rantaplan_1 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 τα εχω δοκιμασει ολα,τωρα το μονο που κανω ειναι να περιμενω,παντως η κατασταση παραμενει ιδια!οτι και αν εχ κανει το κιν δεν ανοιγει και τ λαμπακι δν αλλαζει χρωμα,ουτε καν μενει παρατεταμενα αναμμενο ωστε να δειχνει οτι φορτιζει.
newsformobiles Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 τα εχω δοκιμασει ολα,τωρα το μονο που κανω ειναι να περιμενω,παντως η κατασταση παραμενει ιδια!οτι και αν εχ κανει το κιν δεν ανοιγει και τ λαμπακι δν αλλαζει χρωμα,ουτε καν μενει παρατεταμενα αναμμενο ωστε να δειχνει οτι φορτιζει. Κάνε υπομονή, γενικώς τα Xiaomi είναι σκυλιά! Αλλιώς τι να σου πω...διάβαζα σ' ένα ξένο site ότι ένα μαγαζί θα κάνει προσφορές λόγω γενεθλίων. Ελπίζω να μην το χρειαστείς!
rantaplan_1 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 ακομα τπτ η μαλακια ρε πουστη μου!λες να καηκε η μπαταρια του?αλλα τοσο κακο με τοση απλη χρηση?δλδ ελεος!
Dantε Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Ασε το ολο το βραδυ. Αν δε νιωσει πηγαινε σε καταστημα με μπαταριες. Εχουν κατι μηχανηματα που μπορει να τη κανουν να νιωσει. Εναλλακτικα αν δε γινει τιποτα,τσιμπα απλα μια καινουργια μπαταρια. Ειναι πολυ απλο να το ανοιξεις και να την αλλαξεις. Αλλα μου φαινεται περιεργο να πεθανε η μπαταρια,μπας και ειναι κατι αλλο? Δοκιμασε να το συνδεσεις σε υπολογιστη να δεις αν το αναγνωριζει.
dancer_69 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Εδώ υπάρχει συζήτηση για ίδιο πρόβλημα με το δικό σου, ρίξε μια ματιά: http://en.miui.com/thread-17542-1-1.html
41ex Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 τι είχε τελικά; μήπως τα έφτυσε το καλώδιο ή ο φορτιστής; δοκίμασες με άλλον;
ChimairaX Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Κανονικά σε αυτές τις περιπτώσεις η μπαταρία χρειάζεται εξωτερική φόρτιση. Καμιά φορά και ένας φορτιστής 2Α κάνει δουλειά. Συνεπώς δοκίμασε έναν φορτιστή 2Α και άστο για λίγη ώρα. Εμένα μου κάνουν δουλειά οι Samsung 2A (από κάποιο tablet ή note για παράδειγμα) Μην ανησυχείς φίλε μου, δεν σου χάλασε η μπαταρία. Απλά οι λιθίου έχουν αυτό το ελάττωμα, καμιά φορά δεν αυτοπροστατεύονται, ως αποτέλεσμα όταν εξαντλούνται να "ξεχνάνε" να κρατήσουν ένα ποσοστό ενέργειας ώστε να μπουν σε λειτουργία φόρτισης. Το έχω πάθει με πολλά Sony, Motorola και LG. Βέβαια στα LG είναι η αποσπώμενη μπαταρία που βοηθάει την κατάσταση, 1 λεπτό εξωτερική φόρτιση και δουλεύει κανονικά.
Dantε Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 2A ειναι ο μαμα φορτιστης. Αλλα ναι και εγω πιστευω οτι θελει φορτιστη πιο δυνατο για να ξεκινησει.
rantaplan_1 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 η λυση βρεθηκε μαγκες,κρατησα πατημενο το power button me to volume down για ενα λεπτο,εσβησε το κοκκινο φωτακι και μετα πατησα ξανα power button και ανοιξε με φουλ μπαταρια αφου το ειχα 3 ωρες!!!το ειχαν παθει και αλλα πολλα ατομα με το συγκεκριμενο κινητο!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα