Kolofotias Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Αρχικά ήμουν κάτοχος μίας HD 7870 (Asus Direct CU II) η οποία αντικαταστάθηκε στα 2 χρόνια λόγω βλάβης με μία replacement ASUS r9 270x Direct CU II (refurbished προφανώς) από την Asus μέσω visionstudio. Ενάμιση χρόνο μετά τα έφτυσε και αυτή. Πλέον black screen μετά το login των win10 ή οποιασδήποτε διανομής Linux και να δοκίμασα. Δουλεύει μόνο passthrough με windows basic driver. Έχετε καμία ιδέα για πειραματισμό μήπως αναστηθεί αν και πιστεύω ότι είναι νεκρη;;; Υπάρχει δυνατότητα για RMA στο RMA;;; Κατά τα άλλα μάλλον θα σοβρευτώ λόγω και πολλών υποχρεώσεων και θα πάρω μια φτηνή nvidia να κάνω τη δουλειά μου και να έχει συμβατότητα και με Linux OS. Το σύστημά μου είναι το εξής και θα ήθελα να μου προτείνετε εμπεριστατωμένα καρτούλα nviia ικανή για hd playback/transcoding και χωρις θέμα με τα γραφικά των OSes. Case: Corsair 300R Windowed Mobo: Giga ga-970a-ud3 Cpu: Amd FX-8320 @ 4,3 Ghz (1.36v) Ram: 2 x Kingston Predator 4GB 2400 Mhz CL11 Gpu: Asus R9 270X - 2 Gb GDDR5 Direct-CU II TOP Ssd: OCZ Vertex IV Hdd: Samsung F3 1 TB Psu: Lepa 650W MAS WaterCooling: Corsair H80i 1
panos0100 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 τι γινεται πολλες amd απο σειρα 2χχ παραδιδουν πνευμα αυτο τον καιρο μηπως να ανησηχω και για την δικια μου; παντως μια φτηνη καρτουλα και για την δουλεια σου πιστευω οτι ειναι η 750ΤΙ θα σε κανει δουλεια 2
kokkinidisk Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δοκίμασε να κάνεις απεγκατάσταση των drivers και δοκίμασε τους beta Κατα προτίμηση αν βρεις και περσινούς Εγώ έτσι έλυσα το πρόβλημα μου με r9 290.Κατι παρόμοιο με το δικό σου πρόβλημα είχα
Sheogorath Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Στην αντικατασταση αρχιζει η εγγυηση απο την αρχη απο οσο ξερω, οποτε δικαιουσαι αντικατασταση ξανα. 1
razorbladeromance Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 τι γινεται πολλες amd απο σειρα 2χχ παραδιδουν πνευμα αυτο τον καιρο μηπως να ανησηχω και για την δικια μου; παντως μια φτηνη καρτουλα και για την δουλεια σου πιστευω οτι ειναι η 750ΤΙ θα σε κανει δουλεια και με τις r7 370 που ειναι revision το ιδιο γινεται
Kolofotias Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν γίνεται τίποτα με drivers... Θα προσπαθησω να μιλήσω με ASUS. Αν βρω ελληνική αντιπροσωπέια service. Προσ το παρόν είμαι με μία 9600GT σκυλί.... Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα