PavlaraS18 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Μόλις αγόρασα καινούριο υπολογιστή , όλο χαρά τον συνδέω τον ανοίγω , μου ζητάει να βάλω γλώσσα και τοποθεσία πατάω επόμενο και λεει πως κανει καποιες ενημερώσεις , κανει ρεσταρτ και μου ανοιγει black screen . Αφού εψαξα εψαξα εψαξα , κατάφερα το έλυσα αυτό και με βάζει στο log in menu... Πατάω εγώ να συνδεθώ όλο χαρά , λέω εντάξει δεν θα ζητησει password αφου δεν εχω βαλει τιποτα ... ΤΣΟΥΠ , ζηταει λογαριασμο χρηστη και κωδικο ! Που το μονο πραγμα που έκανα εγώ ήταν να βάλω ότι ειμαι απο Ελλάδα! Κάνω ρεσταρτ και με ξαναπάει στην αρχή αρχή εκει ακριβώς που είχα βάλει τοποθεσία! Το ξαναβάζω , μου στακαρει στο "Just a moment" , ρεσταρτ ρεσταρτ , ξανα και ξανα να μου ζηταει τοποθεσια. Την βαζω παλι black screen , κάνω ρεσταρτ , ξαναζηταει τοποθεσία , την βάζω και με πετάει στο log in και μου εμφανιζει ενα μηνυμα "Your account has been disabled . Contact your administation support" . Μην τα πολυλογο σε καθε ρεσταρτ με παει στο να βαλω τοποθεσία , μετα μου βγάζει επιλογή να βάλω express settings ή χειροκινητες (Οι οποίες είναι πολύ λίγες και καμία σχεση με το να φτιαξεις κωδικο κι τα λοιπα) , κανει μονος του ρεσταρτ και απο εκει και περα ή με πεταει black screen ή μου ζηταει κωδικο .... Πήρα τηλ απο εκει που το αγορασα και μ δωσαν αλλα τηλεφωνα , επαιρνα δεν απαντουσαν κτλπ... Έχω φρικαρει ... Έχουμε καμια ιδεα η θα τρεχω αυριο απο το πρωι...
pita_kontosouvli Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Αν δεν πεις ποιο λαπτοπ είναι, δεν πρόκειται να πάρει το ίδιο την πρωτοβουλία να μας πει το ονοματάκι του.
PavlaraS18 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Αν δεν πεις ποιο λαπτοπ είναι, δεν πρόκειται να πάρει το ίδιο την πρωτοβουλία να μας πει το ονοματάκι του. Desktop pc ειναι της asus . Για την ακριβεια αυτο http://www.mediamarkt.gr/el/product/_asus-k31cd-it014t-i3-6100-4-1tb-gt730-90pd01r1-m02540-1179282.html
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι για να βοηθειθεις γραψε μαρκα μοντελο και τι δειχνει η οθονη πλεον οταν το ανοιγεις, εφοσον δεν εχεις προλαβει να περασεις αρχεια θα σε καθοδηγησουν να κανεις reset και να γλιτωσεις το πηγαινε ελα αναμονη..
PavlaraS18 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Λοιπόν αρχικά έχουμε το καλοσόρισμα που μου ζητάει να βάλω γλώσσα τοποθεσία και ώρα . Απο εκεί και πέρα πατάω 'επόμενο' και με βγάζει σε μία καρτέλα "Γρηγορα αποτελέσματα" οπου μου λεει οτι αυτες οι ρυθμίσεις μπορουν να αλλάξουν οποτεδήποτε (έχει γι φωνητικά , δικτυα και διαφορα τετοια) κα ιέχει επιλογή "Χρήση Γρήγορων Ρυθμίσεων" . Αφου το πατήσω βγαινει ο κύκλος που γυρνάει , εμφανίζει "Περιμενετε..." "Μια στιγμή" και μου πετάει black screen με κέρσορα . Αν πατήσω το σήμα το windows + P , στην άκρη μου εμφανίζει την μπαρα με την αλλαγή οθόνης , αλλα όποια και να βάλω παραμένει black screen! Αν κάνω ρεσταρτ πάμε πάλι απο την αρχή . Μερικές φορές αντι γι black screen ανοίγει κανονικα γι να βάλω κωδικό αλλα χωρίς να έχω φτιάξει κωδικό! Το cd των windows δεν υπήρχε μές το κουτί . Πως μπορεί να γίνει επαναφορά αλλιώς?
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 κανονικα μετα απο τη "μαυρη οθονη" θα επρεπε να σου βγαλει οθονη για να προσθεσεις ονομα χρηστ mail δηλαδη ή παραβλεψη και να βαλεις τοπικο.. χωρις να χρειαζεσαι συντομευσεις.. οθονη και κερσορα μονο προβλημα αν μπορεις να μπεις σε αφαλη λειτουργια ή troubleshooting --μεθοδο 2 αν μπειςμπορει να κανεις επαναφορα αλλιως αν δεν.. τοτε το παιρνεις και το πας πισω στο ετοιμαζουν τους λες τι εχει συμβει και δεν χανεις εγγυηση κατσε να σου γραψει και ο pita_kontosouvli που σου ζητησε τα στοιχεια.
PavlaraS18 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 κανονικα μετα απο τη "μαυρη οθονη" θα επρεπε να σου βγαλει οθονη για να προσθεσεις ονομα χρηστ mail δηλαδη ή παραβλεψη και να βαλεις τοπικο.. χωρις να χρειαζεσαι συντομευσεις.. οθονη και κερσορα μονο προβλημα αν μπορεις να μπεις σε αφαλη λειτουργια ή troubleshooting μπορει να κανεις επαναφορα αλλιως αν δεν.. τοτε το παιρνεις και το πας πισω στο ετοιμαζουν τους λες τι εχει συμβει και δεν χανεις εγγυηση κατσε να σου γραψει και ο pita_kontosouvli που σου ζητησε τα στοιχεια. Reset εχω ξεκινησει ήδη εδώ και κανα 15λεπτο.. μηπως να περασω τα σπασμενα 7αρια που εχω να μεινω ησυχος?
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Κανε οτι νομιζεις απλα κρατα το κλειδακι μη σου χρειαστει δεν μπορω να βοηθησω σε αυτο...
PavlaraS18 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Γι καποιο λογο το CD των windows 7 δεν μου το βρισκει στα bios ωστε να το βαλω πρωτο γι boot . Μπορει καποιος να μου συνοπτικα την διαδικασια γι να τα περασω? EDIT : Το βρηκα
vste Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Dont do it Φαιδων!! Για τα 7 μιλαω.. Απο την στιγμη που σου δειχνει μαυρη οθονη εκει που σου ζηταει να βαλεις χρηστη, στο επομενο restart βαλε απλα username administrator χωρις password. Λογικα θα σε βαλει. Αστο να κατεβασει updates και μαλλον θα στρωσει..
micos000 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Μήπως έχει κανένα φυλλάδιο με οδηγίες πως να εγκαταστήσεις τα 10άρια και αναφέρει τίποτα για κωδικούς; Τα 10άρια δε ζητάνε κωδικό κατά το setup, μήπως σου ζητάει να δημιουργήσεις λογαριασμό microsoft και έχει με μικρά γράμματα κάπου για παράλειψη και δημιουργία τοπικού λογαριασμού; Αν θέλεις μπορείς να κατεβάσεις το iso των 10 από την ms και να κάνεις την εγκατάσταση από αυτό. Δοκίμασε εκεί που σου λέει για γρήγορες ρυθμίσεις να το πας σε χειροκίνητες μήπως και βρεις άκρη. Όσο για τα 7, άστα καλύτερα. Αν δεν βρει άκρη πήγαινε το πίσω να στο φτιάξουν όπως σου είπε ο elfineon. Πάντως πολλά λεφτά για τα χαρακτηριστικά του. Με τα ίδια λεφτά έπαιρνες σε προσφορά αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα