GetJinxed Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Λοιπόν, αποφάσισα να πάρω το Iphone 6 και το βρήκα στο Kaizershop φθηνά μπορώ να πω. Έχω δει καλές κριτικές για το μαγαζί αλλά έχω αμφιβολίες και φοβάμαι μήπως είναι κλειδωμένο ή κάτι τέτοιο. Έχει αγοράσει κάποιος άλλος από εκεί;
kraken92 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Έχω πάρει το S7 της κοπέλας μου απο κεί. Είχε θεματάκι με τη μητρική και το επέστρεψα, σε δύο μέρες μου είχαν φέρει καινούριο. Απο εξυπηρέτηση είναι μια χαρά, τουλάχιστον όσον αφορά το προσωπικό γιατί το αφεντικό είχε περίοδο εκείνες τις μέρες. Επίσης παλαιότερα είχα πάρει ένα lg G2 πάλι για την κοπέλα μου, όλα μια χαρά. Να ξέρεις οτι μόλις το πληρώσεις σου λένε να το ανοίξεις για να δεις αν έχει κάποιο θέμα όσο είσαι στο κατάστημα κάτι που θεωρώ είναι πολύ σωστό. Επίσης τελευταία φορά που κοίταξα στο site έχουν DOA, τσέκαρε το να είσαι σίγουρος.
technology_guy Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 To kaizer shop είναι από τα πιο αξιόπιστα μαγαζιά του skroutz, αν όχι το πιο αξιόπιστο. Δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις θέμα με κλειδωμένα icloud ή οτιδήποτε άλλο. Σε περίπτωση που θέλεις να είσαι 1000% σίγουρος για την φυσική μόνο κατάσταση της συσκευής μπορείς να του ζητήσεις να σου ανοίξει το κουτί να το δεις ότι είναι σε καλή κατάσταση.
ziaba Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Λοιπόν, αποφάσισα να πάρω το Iphone 6 και το βρήκα στο Kaizershop φθηνά μπορώ να πω. Έχω δει καλές κριτικές για το μαγαζί αλλά έχω αμφιβολίες και φοβάμαι μήπως είναι κλειδωμένο ή κάτι τέτοιο. Έχει αγοράσει κάποιος άλλος από εκεί; Πράτο άφοβα από κει
Fulgore Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Προσωπικα παντως δεν θα την εκανα αυτη την αγορα,και προφανως εννοω του iphone 6. Αν θελεις iphone σε αυτα τα χρηματα παρε μια και καλη το Iphone 6s.Τα 50παραπανω ευρω που ζηταει(απο το ιδιο καταστημα)ειναι ενα 10% της τιμης πανω κατω αλλα τα κερδιζεις με το παραπανω οσον αφορα στις επιδοσεις του κινητου και φυσικα στα 2gb ram που μεταφραζονται σε παραπανω αναβαθμισεις(αρα και αντοχη στον χρονο). Το Iphone 6 αξιζει(μετα απο ψαξιμο βεβαια)μονο σε μτχ πλεον. Έχω πάρει το S7 της κοπέλας μου απο κεί. Είχε θεματάκι με τη μητρική και το επέστρεψα, σε δύο μέρες μου είχαν φέρει καινούριο. Ειχα παει ενα Moto G με κολλημενο Pixel και μου πηρε κοντα στις 2-3εβδομαδες,αρα μαλλον εχει να κανει με το service περισσοτερο παρα με το καταστημα αυτο καθαυτο στο παραδειγμα σου. Να ξέρεις οτι μόλις το πληρώσεις σου λένε να το ανοίξεις για να δεις αν έχει κάποιο θέμα όσο είσαι στο κατάστημα κάτι που θεωρώ είναι πολύ σωστό. Οχι δεν ειναι πολυ σωστο για διαφορους λογους(και ειναι κατι που το εφαρμοζουν και τα αλλα σκρουτζομαγαζα αυτο) 1)Οσες φορες εχω παει εγω ή εχω περασει απεξω πραγματικα ειχε παρα πολυ κοσμο μεσα το καταστημα(που ο χωρος του ειναι μικρος ουτως ή αλλως).Αρα μεσα στην βαβουρα πως να κανω σχολαστικο ελεγχο οχι μονο εξωτερικα της συσκευης αλλα ακομα και να την ανοιξω να δω μηπως εχει τιποτα θεματα με την οθονη. 2)Ακριβως οταν εχει παρα πολυ κοσμο και σου λεει να κοιταξεις την συσκευη,δεν ειναι διολου απιθανο να εχουν συμβει τιποτα περιεργα σκηνικα με κλοπες κινητων ετσι ακριβως.Δεν θελει και πολυ πολυ γιαυτο. 3)Και ισως σημαντικοτερο για πολλους γιατι το ειχα διαβασει και πιο παλια. Αν το κινητο ειναι για δωρο ή για ψυχολογικο λογο δεν θες να το ανοιξεις δεν φερουν λενε καμια ευθυνη για το αν το κινητο αν το ανοιξεις εχει πχ χτυπηματα/ραγισμενη οθονη και γενικα ζημια. Ρε μαστορες ολες οι μεγαλες αλυσιδες και γενικα ολα τα μεγαλα καταστηματα παγκοσμιων(και το amazon βεβαια)πως τα πουλανε τα κινητα τους κανονικα σφραγισμενα στον πελατη? Με λιγα λογια στην θεωρια καλο ειναι αλλα η καλυτερη λυση θα ηταν να υπηρχε επιλογη για το αν το κινητο θα το ανοιξεις ή οχι μπροστα στο καταστημα.Γιαυτο ειναι υποτιθεται η εγγυηση DOA.
GetJinxed Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες, ίσως το ξανασκεφτώ γιατί θα το παραγγείλω με αντικαταβολή και το κούριερ δεν νομίζω να περιμένει μέχρι να το ανοίξω για να τσεκάρω.
Fulgore Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες, ίσως το ξανασκεφτώ γιατί θα το παραγγείλω με αντικαταβολή και το κούριερ δεν νομίζω να περιμένει μέχρι να το ανοίξω για να τσεκάρω. Απο οσο ξερω ειναι πολιτικη των περισσοτερων σκρουτζομαγαζων(ισως το κανουν επειδη δεν εχουν δικο τους service λογω του Doa που δινουν)το παραπανω παντως.
GetJinxed Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Υπάρχει κάποιο αξιόπιστο μαγαζί κατά την γνώμη σας που θα μπορούσα με σιγουριά και άφοβα να το πάρω; Θα το έπαιρνα από Γερμανό ή Cosmote για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο αλλά δυστυχώς δεν διαθέτω 300 ευρώ παραπάνω.
eidikos33 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 το kaizershop ειναι το ιδιο με το kaizerstore και ενα αλλο παλι στην τριτης σεπτεμβριου?
Pseudonumo Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 το kaizershop ειναι το ιδιο με το kaizerstore και ενα αλλο παλι στην τριτης σεπτεμβριου? το kaizerstore με το kaizer είναι το ίδιο μάλλον, επειδή είχα παραγγείλει πριν κανα χρόνο μια συσκευή στο ένα και με πήραν τηλέφωνο ότι θα παραλάβω από το άλλο (παρέλαβα στην 3ης Σεπτεμβρίου). Τώρα για το kaizershop δεν ξέρω...
GianniSM Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Από κει πήρα το Nexus 6P μου χωρίς κανένα θέμα με αποστολή στην Κύπρο μάλιστα, χωρίς να θέλουν προκαταβολές για τα μεταφορικά κλπ. So far so good
GetJinxed Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Τελικά βρήκα ένα μαγαζί στην περιοχή που που τα έχει αρκετά φθηνά και ίσως το πάρω από εκεί. Still δεν εμπιστεύομαι να πάρω Iphone από το Internet.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα