jmirko15 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα, Θα ήθελα να ρωτήσω ποίος είναι ο καλύτερος τρόπος να downgrade από προεγκατεστημένα Win10 σε Lenovo Ideapad 700 στα Win7. Clean Install; Ευχαριστώ.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι το καλυτερο και αν δεν εχεις τα windows τα κατεβαζεις αφου εχεις κλειδακι..
WalkerSW Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Το κλειδί απο τα 10αρια ΔΕΝ μπορεις να το χρησιμοποιήσεις για τα 7.... Θα μπορούσες μονο αν είχες upgrade απο τα 7 σε 10.... Οπότε μείνε ως έχεις γτ είναι κ΄ριμα να τα βαλεις πειρατικά ενώ έχεις γνήσια 10αρια!
jmirko15 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Ευχαριστώ. Θα κάνω clean install. Κρίμα θα είναι να κάτσω με τα 10άρια και να πετάξω το laptop από το παράθυρο.
WalkerSW Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Ευχαριστώ. Θα κάνω clean install. Κρίμα θα είναι να κάτσω με τα 10άρια και να πετάξω το laptop από το παράθυρο. Υπερβολές ώς εκει που δεν παει!! Οπως καθε καινουργια εκδοση των παραθύρων αν της συμπεριφερθεις όμορφα δεν θα σου κανει ναζια!
jmirko15 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Υπερβολές ώς εκει που δεν παει!! Οπως καθε καινουργια εκδοση των παραθύρων αν της συμπεριφερθεις όμορφα δεν θα σου κανει ναζια! Δεν θέλω να κάτσω να ασχοληθώ με κάτι το οποίο θεωρώ χάσιμο χρόνου. Τη δουλειά μου θέλω να κάνω απλώς σε ένα νέο μηχάνημα. Ξεκίνησα το Installation οπότε thanks. 1
WalkerSW Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Τεπσα όπως νομιζεις ... αργα η γρήγορα ομως θα αναγκαστείς να γυρίσεις σε 10αρια!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα