Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν είμαι φαν της Samsung.δεν είχα ποτέ Samsung.αλλά το s7 είναι φοβερή συσκευή.λάθη γίνονται...όλοι κάνουμε όσο και αν σας φαίνεται περίεργο μερικούς.εσείς που επί 15 χρόνια έχετε windows XP να σας θυμίσω ότι στην παρουσίαση έβγαλαν μπλε οθόνη.επισης όταν υπάρχουν ακόμα ηλίθιοι που δεν πάμε πίσω τις συσκευές και φτάνει η εταιρία να περιορίσει τη φόρτιση τότε σίγουρα δε μας αξίζει κάτι καλύτερο...

αλλο μπλε οθονη και αλλο να παιρνει φωτια ...

Δημοσ.

Samsung 2χ AC ,2 x TVs , 1 Monitor, 3 mobile phones , πλυντηριο ρουχων , Ψυγείο ,tablet .... Ειμαι απολυτα ευχαριστημένος αν εξαιρέσεις :

Την πολύ κακη Αντιπροσοπεια στην Ελλαδα που κανουν το παν για να σε βγαλουν από εγγυηση ΑΝ εχεις πρόβλημα .

Σοβαρα τωρα όταν παιρνω Samsung το κανω για πολους λογους ενας από αυτους είναι τα test Που πρεπει να γινουν πρην βγει ένα προιον στην αγορα , για αυτό και είμαι διατιθέμενος να δώσω τα περισσότερα λεφτα και να παω σε Samsung + Apple  από το να παω σε μια XIaomi,  Bitmore Κτλ ......

Οποτε όταν παιρνω το Note 7 Και σκαει , το λιγοτερο που εχω να πω είναι απαραδεκτο ,,,,και για μενα δεν θα πρεπε καν να γινει εφόσον εχουν γινει οι κατάλληλες δοκιμες ποσο μαλλον για κατι τοσο σοβαρο .

Κριμα πραγματικα εχει πεσει πολύ στα ματια μου....Ξερω ότι από εδώ και μπρος θα εινα πιο προσεκτικοί και ξερω ότι θα βγαζουν καλα προιοντα είμαι σιγουρος... Όμως συγνωμη προσωπικα πανω από όλα βαζω το quality control Και όταν αυτό είναι ανυπαρκτο .... ξενερώνω . 

Δημοσ.

Μόνο 25 περιστατικά εγκαυμάτων στις ΗΠΑ από το note 7 . Έχει να φάει δις ευρο αγωγές και αποζημιώσεις μόνο στις ΗΠΑ η Samsung , εκεί δεν αστειεύονται .

Δημοσ.

Screen_Shot_2016_09_16_at_13_43_48.png

92 αναφορές για υπερθέρμανση μπαταρίας στις ΗΠΑ, εκ των οποίων οι 26 αναφέρουν εγκαύματα και 55 καταστροφή περιουσίας, όπως φωτιά σε οχήματα και σε γκαράζ.

• Like 1
Δημοσ.

92 αναφορές για υπερθέρμανση μπαταρίας στις ΗΠΑ, εκ των οποίων οι 26 αναφέρουν εγκαύματα και 55 καταστροφή περιουσίας, όπως φωτιά σε οχήματα και σε γκαράζ.

Εχει ξεφυγει τελειως η κατασταση, απαραδεκτη η σταση της samsung αν το προβλημα ειναι τοσο γενικευμενο και θα της στοιχησει ακομα περισσοτερο αν δεν λαβει εξτρα μετρα συντομα.

Ελαχιστα note 7 εχουν επιστραφει, υπαρχουν αρκετοι χρηστες που ουτε που γνωριζουν οτι το note 7 εχει θεμα(μην ξεχναμε οτι υπαρχουν χρηστες που δεν ξερουν το μοντελο του κινητου τους).

Αν δεν θελει να πληρωνει σε αποζημιωσεις και να κανει ζημια κι αλλο στο brand της, πρεπει να απενεργοποιησει ολα τα note7 μεσω software update ωστε να αναγκαστουν οι κατοχοι να τα επιστρεψουν.

• Like 2
Δημοσ.

Και εδω ειναι που λες  οτι  η βλακεια  σπαει καρυδια ..Δινεις  εν α τετοιο ποσο  για  κινητο  η εταιρεια  σουδινει δυνατοτητα  αντικαταστασης  και  εσυ  δεν  το  επιστρεφεις  γιατι?Και  σου  κανει  και το  κολπακι με τον κοφτη   στη  φορτιση  μπα  και  παρεις  αποφαση να το επιστρεψεις..Το  επομενο  βημα ειναι να στειλει  κανενα  μπογια ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...