kirileman Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ πάντως με τα προηγούμενα Note έμεινα ευχαριστημένος, καθαρά εργαλεία δουλειάς σε προσιτές τιμές. Τώρα με το ατυχές περιστατικό με το "μπαμ" όπως λες, δεν κατάφερα να το πιάσω στα χέρια μου αλλά δεν θα απογοητεύσουν οι καινούργιες εκδόσεις σίγουρα. Τουλάχιστον θα πέσουν οι τιμές λίγο πιο κάτω και θα το πάρουμε σε προσιτό κόστος, τέτοιο που αρμόζει σε ένα εργαλείο όπως το Note. Δεν υπάρχει καινούρια έκδοση. Για ποιό λόγο να βγάλουν καινούρια έκδοση για 2-3 μεμονωμένα περιστατικά; Μην έχετε πάλι τα ίδια όπως την έπαθε και ο ποδηλάτης http://metro.co.uk/2016/08/02/cyclist-suffers-third-degree-burns-after-iphone-explodes-in-his-pocket-6042774/ αλλά εκεί δεν είπε κανείς τίποτα. Άργησε σήμερα ο ποδηλάτης. Κοντεύει να πέσει ο ήλιος. 2
MichaelJackson Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν υπάρχει καινούρια έκδοση. Για ποιό λόγο να βγάλουν καινούρια έκδοση για 2-3 μεμονωμένα περιστατικά; 35 ήταν τα περιστατικά στις 2.500.000 συσκευές που πούλησε. Οπότε όπως είπε η εταιρία θα αντικατασταθούν με τις εκδόσεις S(afe)
kirileman Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 35 ήταν τα περιστατικά στις 2.500.000 συσκευές που πούλησε. Οπότε όπως είπε η εταιρία θα αντικατασταθούν με τις εκδόσεις S(afe) Καλά, μόνο USA είχαμε άνω των 70 μπιγκ μπάντα μπουμ με νεώτερη ενημέρωση, αλλό νο μπιγκ ντιλ. Προσωπικά, δε βρίσκω το λόγο της αντικατάστασης.
Radiatedsoul Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Κοίτα μην έχουμε και κάνα ευτράπελο και από κει! Ας βγει πρώτα και μετά βλέπουμε.Σιγουρα θα αρχισουν οι ανατιναξεις οταν κυκλοφορησει το iphone 7. Μονο και μονο για την δημοσιοτητα και ας ειναι fake
chrispi775 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Υπήρχαν επαναλαμβανόμενα περιστατικά εκρήξεων των iPhone αλλά ποτέ δεν το αναγνώρισε η εταιρία, πάντα φταίνε οι πελάτες. Όταν πανε και δίνουν 900€ για να το ακουμπάνε στο τραπεζάκι της καφετέριας αυτά παθαίνουν. Ενώ εσείς της Sammy τώρα με τις καινούργιες κινητήρες δεν θα μπορείτε να τις ακουμπήσετε πουθενά κρίμα είναι να πάρετε αθώο κοσμάκη στον λαιμό σας. Άσε που σε αεροπλάνα, τρένα, λεωφορεία, αεροδρόμια, σταθμούς μέτρο, ΚΤΕΛ θα σας απαγορεύσουν την είσοδο για λόγους ασφαλείας. Τουλάχιστον τα δικά μας κινητά στα τραπεζάκια της καφετέριας δεν είναι δημόσιος κίνδυνος. 1
MichaelJackson Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Ενώ εσείς της Sammy τώρα με τις καινούργιες κινητήρες δεν θα μπορείτε να τις ακουμπήσετε πουθενά κρίμα είναι να πάρετε αθώο κοσμάκη στον λαιμό σας. Άσε που σε αεροπλάνα, τρένα, λεωφορεία, αεροδρόμια, σταθμούς μέτρο, ΚΤΕΛ θα σας απαγορεύσουν την είσοδο για λόγους ασφαλείας. Τουλάχιστον τα δικά μας κινητά στα τραπεζάκια της καφετέριας δεν είναι δημόσιος κίνδυνος. Ε ναι γιατί το να κάνεις μόστρα μήπως και ρίξεις καμία έχει άλλη χάρη και ας μην έχετε να βάλετε κάρτα στο κινητό. Οι αναπάντητες θα δίνουν και θα παίρνουν.
delpiero7 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 ειναι το κινητο που σε πηγαινει στα αστερια 1
vortex365 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Εντάξει μην το ξεφτιλίζετε με τα σχόλια, αναφέρεται στο άρθρο ξεκάθαρα ο λόγος αυτού του update... Υ.Γ: Είμαι ακόμα σε δίλημμα μεταξύ αγοράς s7 edge και iphone 7 plus... Κυρίως λόγω της τρομακτικής διαφοράς στην τιμή Είμαι τόσο επηρεασμένος από το note 7 που το "τρομακτικής" το διάβασα "τρομοκρατικής" αρε Samsung. 1
chrispi775 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Ε ναι γιατί το να κάνεις μόστρα μήπως και ρίξεις καμία έχει άλλη χάρη και ας μην έχετε να βάλετε κάρτα στο κινητό. Οι αναπάντητες θα δίνουν και θα παίρνουν. Ρε φιλαράκι με κινητό περιμένεις να ρίξεις γκομενα ; Δεν φταίει το κινητό η φάτσα φταίει......ψάξτε το λίγο. Τώρα για τις αναπάντητες δεν ξέρω να σου πω......ψάξε λίγο τους μπατιριδες που έχεις γνωστούς και σε έχουν τρελάνει στις αναπάντητες. 1
rolexakias2 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Προτιμώ να έχω το note 7 και να φοράω στολή πυροτεχνουργου πάρα να πάρω το iphone7...
chrispi775 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Προτιμώ να έχω το note 7 και να φοράω στολή πυροτεχνουργου πάρα να πάρω το iphone7... Ο καθένας με τα βίτσια του........ 9
stathan Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτα βλεπει ο Κιμ και τον τρωει να πατησει το κουμπι 3
chrispi775 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτα βλεπει ο Κιμ και τον τρωει να πατησει το κουμπι Φήμες ότι ο πυροκροτητής της πύρινικης βόμβας που έκανε δοκιμή η Β Κορέα ήταν βασισμένος σε μητρική πλακέτα του Note 7 σε συνδυασμό με μπαταρία κρίνονται μάλλον αναληθείς...... 3
just for today Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Ειναι να μη σου τυχει.Καθε φορα που βγαινει μια συσκευη οποιαδηποτε εταιριας παντα θα συμβαινει κατι για να τι διασηρουνε απο λαθοι πραγματικα η απο εσκεμενα .Αυτο δε προκειται να αλαξει πουτε.π.χ iphone bend test sony που παιρνει νερα παρα τη πιστοποιησει η συσκευες που αναβουνε απο λεθος επεξεργαστη κτλπ κτλπ κτλπ!@Εγω παντος λεω ειναι να μη σου τυχει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα