Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα κινητά λέει έχουν γίνει ανάρπαστα απο τζιχαντιστες τα βάζουν να φορτίζουν και μόλις πάει 61% ΜΠΟΥΜ.... Κρίμα για μια εταιρία με τέτοιο όνομα να κανει τέτοια λάθη που έχει απο πίσω κόσμο που την εμπιστεύεται η θα την εμπιστευτεί...

• Like 1
  • Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

την κράζουν τα apple fanboys συνεχως. Ορίστε τα καταφέρατε, τωρα έχει την ίδια αυτονομια με το iphone

Η αυτονομία του iPhone αυξήθηκε, η αυτονομία του Note 7 είναι ελαφρώς μικρότερη από την αυτονομία του S7 edge (μεγαλύτερη οθόνη, μικρότερη μπαταρία). Δε νομίζω.

Δημοσ.

Δεν είμαι φαν της Samsung.δεν είχα ποτέ Samsung.αλλά το s7 είναι φοβερή συσκευή.λάθη γίνονται...όλοι κάνουμε όσο και αν σας φαίνεται περίεργο μερικούς.εσείς που επί 15 χρόνια έχετε windows XP να σας θυμίσω ότι στην παρουσίαση έβγαλαν μπλε οθόνη.επισης όταν υπάρχουν ακόμα ηλίθιοι που δεν πάμε πίσω τις συσκευές και φτάνει η εταιρία να περιορίσει τη φόρτιση τότε σίγουρα δε μας αξίζει κάτι καλύτερο...

• Like 2
Δημοσ.

Δεν είμαι φαν της Samsung.δεν είχα ποτέ Samsung.αλλά το s7 είναι φοβερή συσκευή.λάθη γίνονται...όλοι κάνουμε όσο και αν σας φαίνεται περίεργο μερικούς.εσείς που επί 15 χρόνια έχετε windows XP να σας θυμίσω ότι στην παρουσίαση έβγαλαν μπλε οθόνη.επισης όταν υπάρχουν ακόμα ηλίθιοι που δεν πάμε πίσω τις συσκευές και φτάνει η εταιρία να περιορίσει τη φόρτιση τότε σίγουρα δε μας αξίζει κάτι καλύτερο...

Αυτά ήταν τα windows 98

• Like 1
Δημοσ.

Ολη αυτη η ιστορια με την μπαταρια του note 7 εχει καταντησει επεισοδιο απο τους mythbusters.Καθε επεισοδιο τελειωνει με μια εκρηξη....

• Like 1
Δημοσ.

Δεν πειράζει μπορεί να έβγαλε αυτό το μοντέλο πρόβλημα αλλά του χρόνου που θα βγουν τα επόμενα Galaxy θα αφήσουν πάλι πίσω τον ανταγωνισμό όπως πάντα να ακολουθεί. Πάντως είναι σοβαρή εταιρία και παραδέχεται το λάθος της. Τουλάχιστον δεν πουλούσε τόσα χρόνια φορτιστές με κίνδυνο ηλεκτροπληξίας.

• Like 1
Δημοσ.

χα χα χα η arvato θα τριβει τα χερια της .Οχι κυριε το προβλημα δεν ειναι στην μπαταρια το φορτισατε αρκετες φορες και χαλασε κοστοσ επισκευησ 450 ευρο χαχα //SAMMY ουτε τζαμπα ευχαριστω

• Like 2
Δημοσ.

"Λάθη γίνονται". Αυτό θα πείτε μερικοί αν το επόμενο Note σας σκάσει στα χέρια ή σας κάψει το σπίτι...

Υπερβολές όπως πάντα, σίγουρα ήταν στημένο για να πάρουν λεφτά από την ασφάλεια στην Αμερική. Η εταιρία το είπε καθαρά είναι μερικά δεκάδες κομμάτια.

Δημοσ.

Υπερβολές όπως πάντα, σίγουρα ήταν στημένο για να πάρουν λεφτά από την ασφάλεια στην Αμερική. Η εταιρία το είπε καθαρά είναι μερικά δεκάδες κομμάτια.

Ό,τι πεις. Σίγουρα λέμε.

• Like 2
Δημοσ.

Ό,τι πεις. Σίγουρα λέμε.

Η Samsung παραδέχτηκε το λάθος της και το διόρθωσε σε αντίθεση με κάτι άλλες που λύγιζαν τα κινητά και έφταιγε μετά ο πελάτης ή το κρατούσε λάθος και δεν είχε σήμα, πουλούσε εις γνώση φορτιστές με κίνδυνο ηλεκτροπληξίας, έβγαλε πρόσφατα προβλήματα στις οθόνες και πάλι έφταιγε ο πελάτης. Σε μία σοβαρή εταιρία έτυχε απλά ένα ατυχές περιστατικό με το νέο μοντέλο.

• Like 2
Δημοσ.

Η Samsung παραδέχτηκε το λάθος της και το διόρθωσε σε αντίθεση με κάτι άλλες που λύγιζαν τα κινητά και έφταιγε μετά ο πελάτης ή το κρατούσε λάθος και δεν είχε σήμα, πουλούσε εις γνώση φορτιστές με κίνδυνο ηλεκτροπληξίας, έβγαλε πρόσφατα προβλήματα στις οθόνες και πάλι έφταιγε ο πελάτης. Σε μία σοβαρή εταιρία έτυχε απλά ένα ατυχές περιστατικό με το νέο μοντέλο.

King εσύ?  :P

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστημένος κάτοχος note3........αλλά ρε παιδιά αίσχος καί έλεος με όλο αυτό τό πανηγύρι εκεί στήν samsung.Αυτοί έχουν αποσυντονιστεί εντελώς και βγαίνουν και τσαμπουνάνε ότι τούς έρθει.Αντί να "παρουν" τα κεφάλια τών υπευθύνων για όλο αυτό το φιασκο κάθονται καί κάνουν ανακοινώσεις.Η ζημιά εγινε ότι και να λεμε τώρα.

Προσωπικά σκεφτομουν να αλλάξω συσκευή αυτή την χρονια και να κάνω τήν μεταβαση στό 7.Μετά από αυτό εχασα τήν εμπιστοσυνη μου στήν εταιρία αυτή.

Είναι μεγάλη ξενέρα να περιμένεις να βγεί η συσκευή,νά αγοράζεις καί μετά από λίγο να συμβαίνει όλο αυτό.Ελάτε λίγο στήν θέση ολων αυτών.....Και μετά τί;Τό συγκεκριμένο μοντέλο κόλλησε τήν ρετσινιά πλέον.Τό 3άρι πού έχω τού έχω πεταξει τα ματια εξω και το λέει ακόμα η καρδούλα του, ποτέ δέν με πούλησε..Συνηθισμένος από το 3άρι άν πάς στό 7 μέ όλο αυτό το φιάσκο κάπως σού έρχεται.....

Κάτι τελευταίο,δέν υποστήριξα ποτέ μαρκες ούτε μπήκα σε διαδικασίες τέτοιου τυπου γενικά.Γούστα του καθενος είναι αυτα.

Απλά νομίζω πώς αυτή είναι η χρονιά του iphone πιό πολύ από κάθε άλλη φορά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...