DJJordan Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Επειδή έχω ξανανοίξει ανάλογο θέμα και όλοι μου έλεγαν ότι αναφέρομαι στη μνήμη RAM, αυτή η συσκευή έχει μία ιδιεταιρότητα: εκτός από τη RAM (2GB), έχει μία εσωτερική μνήμη αποθήκευσης 2,5GB, μία εσωτερική κάρτα SD 10GB, και μια εξωτερική κάρτα SD 16GB που έχω προσθέσει, όπου και βρίσκονται οι περισσότερς εφαρμογές στο θέμα τώρα: η μνήμη αποθήκευσης που χρησιμοποιήται αποκλειστικά από το σύστημα android, παρατηρώ ότι εκεί που έχει χώρο ξαφνικά γεμίζει εντελώς με αποτέλεσμα να παγώνει η συσκευή, και όταν ξεκολλάει μετά από ώρα, ο κενός χώρος επανέρχεται, αυτό συμβαίνει όταν οι 2 κάρτες sd, καθώς και η μνήμη ram έχουν τον μισό χώρο κενό Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2016 από DJJordan
DJJordan Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) κάπου διάβασα πως η συγκεκριμμένη έκδοση android που έχω σπάει την εσωτερική μνήμη σε 2 κομμάτια Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2016 από DJJordan
Grim Ripper Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Καλό θα ήταν να γράψεις για ποια συσκευή μιλάς μήπως και καταλάβουμε καλύτερα τι εννοείς.
DJJordan Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Καλό θα ήταν να γράψεις για ποια συσκευή μιλάς μήπως και καταλάβουμε καλύτερα τι εννοείς. είχα κάνει κάποιες διορθώσεις και το έσβησα καταλάθος! αναφέρομαι στο zte nubia z7 mini και είμαι ακόμα στο ψαξιμο, πρέπει να επεκτείνω τη μνήμη συστήματος επειδή κρατάνε παρα πολλα δεδομένα οι υπηρεσίες google play (δεσμεύουν τη μισή μνημη αποθήκευσης) και το τηλέφωνο δεν λειτουργεί, έχω kitkat και πρεπει να πάω σε lolipop για να ενοποιηθει η εσωτερική μνήμη αλλά δε γνωρίζω τη διαδικασία, μόνο σε lenovo έχω εμπειρία αλλαγής rom μέσω υπολογιστή
Grim Ripper Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Έχεις κάπου στα 12gb σαν χώρο αποθήκευσης. Δεν υπάρχει εσωτερική sd card απλά έτσι αναφέρει το Android τον χώρο αποθήκευσης, την εξωτερική μνήμη την αναφέρει σαν ext sd card νομίζω.
vste Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Για ριξε μια ματια εδω. Οντως το 5.0 κανει Repartition και σου δινει την πληρη μνημη.. http://www.needrom.com/download/official-2-03-beta-all-filesrepartition/
DJJordan Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Για ριξε μια ματια εδω. Οντως το 5.0 κανει Repartition και σου δινει την πληρη μνημη.. http://www.needrom.com/download/official-2-03-beta-all-filesrepartition/ υπάρχει το ενδεχόμενο, να βρω καποιον parttion manager που να ενοποιει τη μνημη χωρις να αλλαξω ρομ;
vste Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 υπάρχει το ενδεχόμενο, να βρω καποιον parttion manager που να ενοποιει τη μνημη χωρις να αλλαξω ρομ; Οχι πρεπει να βρεις ROM (εστω και custom 4.4) που να εχει διαφορετικο file system και partitioning. Επισης να ξερεις οτι για τετοια αλλαγη το ολοκληρωτικο format δεν το γλυτωνεις. Παρε Backup. Απο την αλλη ειναι μονοδρομος γιατι αυτη η βλακεια με τον λιγο system χωρο που ειχαν παλαιοτερα εχει αχρηστευσει πολλα αξιολογα κινητα.
DJJordan Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Οχι πρεπει να βρεις ROM (εστω και custom 4.4) που να εχει διαφορετικο file system και partitioning. Επισης να ξερεις οτι για τετοια αλλαγη το ολοκληρωτικο format δεν το γλυτωνεις. Παρε Backup. Απο την αλλη ειναι μονοδρομος γιατι αυτη η βλακεια με τον λιγο system χωρο που ειχαν παλαιοτερα εχει αχρηστευσει πολλα αξιολογα κινητα. έχω αντιγράψει τα αρχεια μου και εχω αποθηκεύσει όλλα τα app σε apk στον υπολογιστή, χρειάζεται να κάνω και backup με nubia emergency tool; το flash είναι καλύτερα να το κάνω μέσω sd ή μέσω υπολογιστη, και με ποια εφαρμογη;
vste Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν εχω το κινητο σου φιλε μου, αλλα σε οσα εχω περασει rom το 1ο περασμα το κανεις μεσω Η/Υ και usb. Οταν κανεις repartitioning και κυριως αλλαγη file system, το κινητο δεν πρεπει να χρησιμοποιειται γιατι διαγραφεται και το boot partition. Οποτε σε ολα γινεται με flash tool. ΠΡΟΣΟΧΗ!! Σε καθε τετοια εργασια, υπαρχει και ο κινδυνος να γινει brick το κινητο σου. Πραγματικα δεν γνωριζω ποσο πιθανο ειναι με το δικο σου. Αν δεν εισαι σιγουρος για τις γνωσεις σου καλυτερα πηγαινε το να το κανει καποιος που γνωριζει.
DJJordan Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Bρηκα τις εντολες του fastboot και τις εκτέλεσα αλλά δεν λειτουργησαν, επειδή δεν εβγαινε απο fastboot και δεν έμπαινε recovery, έβγαλα τη μπαταρία, με το που έβγαλα τη μπαταρία άρχισε τα bootloop απο μόνο του χωρίς να πατήσω τίποτα, μονο με το usb μένει στο λογότυπο σε fastboot mode το κινητό πλέον δεν δουλεύει !!
DJJordan Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Τελικά κατάφερα να κάνω unbrick αλλαξα και rom, οχι ακομα lollipop, αλλά είναι το επόμενο βήμα αφού έχω όλα τα απαραίτητα αρχεία διαθέσιμα αντιγραφα IMEI κλπ με δυνατοτητα επαναφορας πως πέρνω; εχω δοκιμάσει όλους τους τρόπους που βρήκα και δεν λειτουργει τίποτα, ολη μέρα πεδεύομαι Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2016 από DJJordan
DJJordan Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Τελικά imei κραταει το nubia tool, εγώ προχώρησα και έβαλα την τελευταια ρομ που έχει βγει σε custom: 5.1.1 v3.90
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα