Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ακούσει κάποιους να λένε πως οι εταιρείες πληρωνουν την Antutu για να ανεβάζει τα σκορ. Είναι αλήθεια? Λειτουργεί όντως και δείχνει πόσο δυνατό είναι το smartphone? Ας πούμε βλέπω το Iphone 7 ως το καλύτερο smartphone.

Δημοσ.

Το antutu ειναι το πιο διαδεδομένο benchmark δεν ειναι παντα και το πιο αξιοπιστο βεβαια εχω πεσει σε θεμα φορουμ οπου devs εχουν καταφερει να <<ξεγελασουν>> το antutu παρόλα αυτα ειναι ενας τροπος να κρινεις το smartphone σου...

Οσο για το iphone 7 ναι ειναι το καλύτερο smartphone αυτη την στιγμη πραγμα που ομως ειναι σχετικο καθως το λογισμικό ios προσφερει την τελεια διαχείριση ram,cpu, αποθηκευτικου χωρου κλπ για αυτο και βλεπεις μια συσκευη με λιγοτερη ram κλπ να εκτοξευεται με λιγα λογια το antutu ειναι μια <<σχετικα>> αξιοπιστη πηγη αποτελεσματων...

Δημοσ.

προτιμω το PCmark suite... το θεωρω πιο αντιπροσωπευτικο της καθημερινοτητας ενος smartphone...!

το ANTUTU ειναι..... καπως σαν το SuperPi στα PC...!  μετραει κατι συγκεκριμενο...! αλλα αυτο δεν λεει τιποτα.

Δημοσ.

Το antutu ειναι το πιο διαδεδομένο benchmark δεν ειναι παντα και το πιο αξιοπιστο βεβαια εχω πεσει σε θεμα φορουμ οπου devs εχουν καταφερει να το antutu παρόλα αυτα ειναι ενας τροπος να κρινεις το smartphone σου...

Οσο για το iphone 7 ναι ειναι το καλύτερο smartphone αυτη την στιγμη πραγμα που ομως ειναι σχετικο καθως το λογισμικό ios προσφερει την τελεια διαχείριση ram,cpu, αποθηκευτικου χωρου κλπ για αυτο και βλεπεις μια συσκευη με λιγοτερη ram κλπ να εκτοξευεται με λιγα λογια το antutu ειναι μια αξιοπιστη πηγη αποτελεσματων...

"Σχετικα" αξιοπιστη πηγη;;;;. Γελαω... Σου παραθετω αποτελεσμα απο το g5 μου

post-328006-0-57697800-1474111807_thumb.png

• Like 1
Δημοσ.

Τι σχέση έχει το glitch που σου παρουσίασε με την αξιοπιστία των αποτελεσμάτων???!!!Άκυρος...εντελώς όμως...
Δημοσ.

γενικά δεν είναι να τα εμπιστεύεσαι αυτά από την στιγμή που δεν δείχνουν συνέχεια στο ίδιο κινητό τα ίδια αποτελέσματα..

Δημοσ.

Τι σχέση έχει το glitch που σου παρουσίασε με την αξιοπιστία των αποτελεσμάτων???!!!Άκυρος...εντελώς όμως...

Φιλε μου δεν με γνωριζεις,γι'αυτο σου απαγορευω το "ακυρος". Τωρα πας στο ποστ σου και το σβηνεις. Αλλιως σβηνει ολο το ποστ. Οσο για το glitch... Θα ειναι και αυτο μερος της αξιοπιστιας του. Διαβασε εδω http://www.androidauthority.com/beware-of-the-benchmarks-604989/

Δημοσ.

Δεν την κατάλαβα την απειλή ακριβώς αν θες να συνεχίσουμε την κουβέντα ας το κάνουμε σε πμ και άσε το ποστ του παιδιού εκεί που είναι το ειρωνικό γέλιο σου εναντίον μου εξ αρχής είναι στο απυροβλητο λόγω του είσαι διαχειριστής η κάτι τέτοιο,σε παρακαλώ πολύ για να σοβαρευτουμε λίγο...ούτε ποιος είμαι ούτε τι κάνω ξέρεις για να μου λες με ύφος σβήσε το ποστ τώρα...έλα πμ και ειδικά αν είσαι διαχειριστής πρώτα από όλα η ΔΙΚΉ σου συμπεριφορά και απειλή είναι επιεικώς ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΗ!!!

Δημοσ.

Αν δεις καλα κατω απο το αβαταρ μου γραφει σενιορ μεμπερ. Τωρα τα περι διαχειριστων και αλλες φαντασιωσεις ,δεν ξερω που τα βρηκες εσυ. Συμφωνα με τους ορους χρησης απαγορευεται τα μελη να αναφερονται προσβλητικα σε αλλα μελη. Το ποστ το δικο μου δεν ειχε ιχνος ειρωνειας ή ο.τι αλλο φανταζεσαι. Τουλαχιστον προς εσενα. Προς το αντουτου σιγουρα.... Θα σου επαναλαβω ακομα μια φορα να το διορθωσεις

Δημοσ.

Υπό το ύφος που το απαιτείς δεν διορθώνω τίποτα ο σεβασμός κερδίζεται δεν απαιτείται από εκεί και πέρα μην χαλάς το ποστ του παιδιού άλλο στείλε μου πμ αν θες να το συνεχίσουμε...

Υ.Γ. Τώρα το κατά πόσο το <<ακυρος>> που αναφέρεται φυσικά επί του θέματος θεωρείται προσβλητικό αυτό είναι κάτι που στηρίζεται στην ευρεία λογική του καθενός...τέλος πάντων ότι άλλο θες πμ

Δημοσ.

για lg και πολυ ειναι :-D

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...