steliosbmw Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Πηρα ενα Selfoκονταρο και δεν τραβαει φωτο και video με το πατημα του κουμπιου μου δειχνει την ενταση. Αυτα γινονται σε android & windoows συσκευη. Ενω σε iPhone δουλευει κανονικα. Ξερει κανεις γιατι γινεται αυτο?
stevengreeceGR Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Νομίζω φταίει το software της κάμερας ή το σελφοκονταρο. Μία μέρα ετυχε ένα σελφοκονταρο φίλου μου στο Galaxy s4 να λειτουργεί ενώ στο Moto g3 οχι. Με ένα άλλο μπόρεσα να τραβήξω φωτογραφίες με το πάτημα του κουμπιού.
steliosbmw Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Γιατι να φταιει το σελφοκονταρο αφου τραβαει σε iPhone Διοτι εαν φταιει να το παω πισω.
κουξκουκ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Νομίζω φιλε μου υπσρχουν προγράμματα που κατεβάσεις από το store και σου το κάνουν να δουλεύει τσεκαρετο αυτό δεν είμαι σίγουρος
steliosbmw Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Σε android να ψαξω... μπορει και να κανει καποιο. Σε windoows συσκευη δεν νομιζω πως θα βρω.
panos- Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Συνήθως σε Android έπρεπε να λειτουργεί out of the box. Σε Windows μην χρησιμοποιείς Selfie Stick!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα