Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά ας βάλει και σε μένα κάποιος παραγγελία γιατί εδώ δεν έχω σωστη διεύθυνση και όλο χανονται και θα του δώσω και τοκο

• Like 1
Δημοσ.

χαχαχαχ είναι τέλεια! Παράγγειλα και τα δυο όπως και όλοι. Να 'σαι καλά Billator, χάρηκα πολύ για αυτή την παραγγελία! Το είδα αργά και πρόλαβα. Ευτυχώς όμως έχει ακόμα διαθέσιμα κομμάτια και για τους υπόλοιπους. :-D

• Like 1
Δημοσ.

Παρέλαβα σήμερα. Είχα κάνει την παραγγελία πριν δύο εβδομάδες χωρίς την έκπτωση. Μικρά ελαφριά και είναι λαστιχένια. Μια χαρά για τα κλειδιά του αυτοκινήτου.

Δημοσ.

Μπορεί να περάσουν τελωνείο;; :D

Μακάρι να περάσουν αυτά και να μην περάσει το drone που παρήγγειλα :devil:

• Like 1
Δημοσ.

Πηρα και εγω και ενα μονο και μονο για να μην ερθουν και να τους στελνω emails πως δεν εχουν ερθει να ανοιγω cases στο paypal κτλ!thanx TS!

• Like 2
Δημοσ.

Πηρα και εγω και ενα μονο και μονο για να μην ερθουν και να τους στελνω emails πως δεν εχουν ερθει να ανοιγω cases στο paypal κτλ!thanx TS!

Η να μην είναι όπως περιγράφει και να ζητήσεις partial refund ????
  • Like 4
Δημοσ.

Άντε πήρα και εγώ ένα σε μαύρο

Έτσι για το καλό :P

Τους βάλατε στα έξοδα. Πιο πολύ θα τους κοστίσει να σας τα στείλουν.... :lol:

Δημοσ.

Μπήκα κ γω στο πειρασμό. Αλλά τον μαύρο με 0.09 κ τον λευκό κανονικά. Μάλλον τελείωσε η προσφορά, δεν έπαιρνε το κουπόνι. Τα ήθελα ζευγάρι όμως

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...