Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα.

Χθές μου ήρθε ο λογαριασμός της cosmote σχεδόν 20 ευρώ παραπάνω λόγω αγοράς εφαρμογών απο τρίτους(έτσι το έγραφε στον λογαριασμό). Πήρα στην εξυπηρέτηση και μου είπαν ότι η χρέωση έγινε απο την BUONGIORNO HELLAS για την εγγραφή μου και τη χρήση του παιχνιδιού gamifive που εννοείται ποτέ δεν έχω παίξει. Τώρα τι απάτη είναι αυτή πάλι? Έχει τύχει σε κανέναν σας? Και ενώ πρίν 4 μήνες είχα κάνει φραγή για αποστολή και λήψη μηνυμάτων απο 5 ψήφια γιατί και τότε με είχαν χρεώσει γύρω στα 35 ευρώ για λήψη μηνυμάτων παλι απο την συγκεκριμένη εταιρία! Η cosmote μου πε να πάρω τη buongiorno και αφού πήρα μου είπαν να πάρω πάλι στη cosmote γιατί και καλά δεν έχουν πρόσβαση σε κανένα στοιχείο. Οι τύποι κάνουν ότι γουστάρουν και εμείς πληρώνουμε τσάμπα.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τελικά αυτή η cosmote δεν βάζει ποτέ μυαλό.

Εγώ είχα πάρει πριν κανα 3μηνο νέο νούμερο cosmote γιατί είχα θέμα με την ποιότητα δικτύου στη vodafone (δεν έποιανε σε συγκεκριμένα σημεία στο χώρο μου) , και σε άκυρη μέρα μου έρχεται μήνυμα οτι ενεργοποίησα την υπηρεσία για data και με χρεώσανε 1€ χωρίς καν να έχω ζητήσει κάτι τέτοιο.

Πέρναγα έξω από Goodys και μου έρχονταν διαφημιστικά μηνύματα από τα Goodys.Τους έπαιρνα τηλέφωνο να ζητήσω εξηγήσεις και με έβαζαν στην αναμονή με χρονοχρέωση παρακαλώ...

Τους ξέχεσα και ποτέ ξανά cosmote.Κατά τα άλλα σήμα καμπάνα και όταν σας έρθει ο λογαριασμός θα σας έρθει μεγάλη καμπάνα...

Δημοσ.

^^

To 1e χρεωση data ειναι για να σε προστατευσει απο το να χρεωθεις παραπανω χωρις να το καταλαβεις, απλα εσυ δεν το ηξερες. Μην κραζεις για ασχετα πραγματα χωρις να γνωριζεις..

Κατα τα αλλα απο οτι φαινεται ειναι καλη απατη η BUONGIORNO HELLAS

Δοκιμασε να μπεις στο μητρωο του αρθρου 11 μπας και σωθεις και μην δινεις τον αριθμο σου σε διαγωνισμους κτλ. Γενικα, οσο λιγοτερο το δινεις τοσο καλυτερα.

Δημοσ.

^^

To 1e χρεωση data ειναι για να σε προστατευσει απο το να χρεωθεις παραπανω χωρις να το καταλαβεις, απλα εσυ δεν το ηξερες. Μην κραζεις για ασχετα πραγματα χωρις να γνωριζεις..

Κατα τα αλλα απο οτι φαινεται ειναι καλη απατη η BUONGIORNO HELLAS

Δοκιμασε να μπεις στο μητρωο του αρθρου 11 μπας και σωθεις και μην δινεις τον αριθμο σου σε διαγωνισμους κτλ. Γενικα, οσο λιγοτερο το δινεις τοσο καλυτερα.

Ωραίος φίλε, θα το ψάξω για το μητρώο. Και εννοείται δεν έδωσα πουθενά το κιν μου,ουτε σε διαγωνισμούς ούτε παιχνίδια.Αν το είχα δώσει θα έλεγα οκ την έκανα την πατάτα και χρεώθηκα. Αλλά τώρα σε χρεώνουν έτσι απο μόνοι τους.

Δημοσ.

^^

Τη στιγμή που δεν έχω ενεργοποιήσει οποιοδήποτε πρόγραμμα data και μου τραβάει από την κάρτα μου χωρίς τη δική μου δικαιοδοσία χωρίς καν να με ρωτάει εαν θέλω να χρεωθώ ή όχι , αυτό λέγεται εξαπάτηση.Μάλον εσύ είσαι ο πανάσχετος και λες οτι σου κατέβει.

Επίσης, μιλάμε για το απεριόριστο internet με χρέωση 1€ το οποίο δεν είχα ζητήσει ποτέ.

Κανένα άλλο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας δεν σε χρεώνει έτσι φόρα παρτίδα χωρίς να σε ρωτήσει πρώτα.Μόνο τα λαμόγια της cosmote το κάνουν αυτό.

Δημοσ.

Τη στιγμή που δεν έχω ενεργοποιήσει οποιοδήποτε πρόγραμμα data και μου τραβάει από την κάρτα μου χωρίς τη δική μου δικαιοδοσία χωρίς καν να με ρωτάει εαν θέλω να χρεωθώ ή όχι , αυτό λέγεται εξαπάτηση.Μάλον εσύ είσαι ο πανάσχετος και λες οτι σου κατέβει.

Επίσης, μιλάμε για το απεριόριστο internet με χρέωση 1€ το οποίο δεν είχα ζητήσει ποτέ.

Κανένα άλλο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας δεν σε χρεώνει έτσι φόρα παρτίδα χωρίς να σε ρωτήσει πρώτα.Μόνο τα λαμόγια της cosmote το κάνουν αυτό.

Μονο οταν δεν εισαι σε προγραμμα data συμβαινει αυτο, για τον λογο που ανεφερα παραπανω..

Τωρα αν εσυ γουσταρεις να ανοιγεις τα data και να γραφει το κοντερ χυμα με την "¨προνομιακη" τιμη ανα MB, αρα να πληρωσεις κερατιατικα τοτε ναι, ντροπη της της κακιας cosmote.

Και μαλιστα δεν το εχει μονο η cosmote αλλα και η wind.

Φαινεται ποιος ξερει και ποιος δεν ξερει.....

Δημοσ.

Μονο οταν δεν εισαι σε προγραμμα data συμβαινει αυτο, για τον λογο που ανεφερα παραπανω..

Τωρα αν εσυ γουσταρεις να ανοιγεις τα data και να γραφει το κοντερ χυμα με την "¨προνομιακη" τιμη ανα MB, αρα να πληρωσεις κερατιατικα τοτε ναι, ντροπη της της κακιας cosmote.

Και μαλιστα δεν το εχει μονο η cosmote αλλα και η wind.

Φαινεται ποιος ξερει και ποιος δεν ξερει.....

Εξακολουθείς να επιμένεις και γίνεσαι εριστικός...

Ξαναλέω οτι με χρέωσε για υπηρεσία data χωρίς να έχω ανοίξει ποτέ το 3g.Καταλαβαίνεις Ελληνικά η όχι; Ξερόλα ε ξερόλα

Δημοσ.

Ελληνικα καταλαβαινω, απλα δεν τα εξηγεις και πολυ σωστα.

Τεσπα, την ατακα οτι κανεις δεν ανοιξε ποτε τo mobile data στο κινητο του την εχω ακουσει πολλακις και συνηθως λενε μπαρουφες γιατι δεν ξερουν που τους πανε τα 4.

Προσωπικα δεν την εχω πατησει ποτε με την cosmote 6-7 χρονια τωρα.

Τελος, μιλα πιο ομορφα και btw εχεις παει offtopic.

Δημοσ.

Φίλε μου δίκιο έχεις. Οι "καλές" εταιρείες(μιας και αυτό με το 1 ευρώ όλες το έχουν), αυτόματα δημιουργούν και ενεργοποιούν την υπηρεσία δεδομένων(άσχετα αν θέλει ή όχι ο χρήστης να χρησιμοποιεί δεδομένα) και μετά τον χρεώνουν 1€ ανά μέρα για να τον "προστατέψουν". Βεβαίως και δεν είναι λόγω καλοσύνης, αλλά για τραβάνε 1ευρα απ' όποιον δεν το γνωρίζει ή δε γνωρίζει πως πρέπει να απενεργοποιήσει από μόνος του τα δεδομένα. Η υπηρεσία "προστασίας" πάντως μπορεί ν' απενεργοποιηθεί με τηλέφωνο στην εταιρεία. 

Δημοσ.

Ελληνικα καταλαβαινω, απλα δεν τα εξηγεις και πολυ σωστα.

Τεσπα, την ατακα οτι κανεις δεν ανοιξε ποτε τo mobile data στο κινητο του την εχω ακουσει πολλακις και συνηθως λενε μπαρουφες γιατι δεν ξερουν που τους πανε τα 4.

Προσωπικα δεν την εχω πατησει ποτε με την cosmote 6-7 χρονια τωρα.

Τελος, μιλα πιο ομορφα και btw εχεις παει offtopic.

Καταρχήν μιλάω με το ανάλογο υφάκι με το οποίο μου απευθύνεσαι.Οπότε με φράσεις του τύπου "Μην κραζεις για ασχετα πραγματα χωρις να γνωριζεις.." μην περιμένεις να μην σου απαντήσω ανάλογα.

Κατά 2ον , αυτό περί ατάκας για το ανοιχτό mobile και τα σχετικά , μπορώ να σου πω οτι ξέρω πολύ καλά που πάνε τα 4 τα δικά μου.Δεν είμαι χθεσινός όσον αφορά τα smartphone και γενικότερα την τεχνολογία.

Δημοσ.

Mα καλε μου ανθρωπε, εκτος απο το post σου που ηταν ασχετο με το thread, εκανες και λαθος νομιζοντας οτι την χρεωση του daily data την κανει μονο η cosmote και οτι ειναι μονο εκεινη η μαλακισμενη.

To οτι δεν ειχες ανοιξει τα data δεν θα το μαθουμε ποτε με αποδειξεις οποτε τσαμπα χαλιομαστε.

Δημοσ.

Mα καλε μου ανθρωπε, εκτος απο το post σου που ηταν ασχετο με το thread, εκανες και λαθος νομιζοντας οτι την χρεωση του daily data την κανει μονο η cosmote και οτι ειναι μονο εκεινη η μαλακισμενη.

To οτι δεν ειχες ανοιξει τα data δεν θα το μαθουμε ποτε με αποδειξεις οποτε τσαμπα χαλιομαστε.

Το εαν είναι άσχετο το post μου ή όχι καταρχάς δεν σε ρωτήσαμε.Την άποψή μου παρέθεσα.Δεν σε έβαλα δικηγόρο μου να μου υποδείξεις το τι θα πω.

Όσον αφορά το εαν άλλη εταιρία σου ανοίγει τα data από μόνη της και σου στέλνει μήνυμα εκ των υστέρων οτι ήδη σε χρέωσε για υπηρεσία που δεν ζήτησες το οποίο είναι πέρα για πέρα παράνομο , δεν το γνώριζα οτι το κάνει η wind αν και εξακολουθώ να έχω τις αμφιβολίες μου περί αυτού.

Το αν είχα ανοιχτό το data ή όχι προφανώς και δεν θα το μάθεις ποτέ και δεν εχω και καμια σκορδοκαϊλα εδώ που τα λέμε να στο αποδείξω.Οπότε ναι , τζάπα χαλιέσαι.

Κάτι άλλο;

Δημοσ.

Αμα το link που σου εβαλα δεν σε πειθει αλλα και αν δεν κανεις κανα google search, δεν προκειται να σε πεισει κανεις.

Εκανες ignore καθε τι που ανεφερα και σκαλωσες στο προσωπικο. Σου δειχνω το φεγγαρι και κοιτας το δαχτυλο ενα πραμα.

Δεν πειραζει μωρε, neeext.

Δημοσ.

Αμα το link που σου εβαλα δεν σε πειθει αλλα και αν δεν κανεις κανα google search, δεν προκειται να σε πεισει κανεις.

Εκανες ignore καθε τι που ανεφερα και σκαλωσες στο προσωπικο. Σου δειχνω το φεγγαρι και κοιτας το δαχτυλο ενα πραμα.

Δεν πειραζει μωρε, neeext.

Εξακολουθείς να μου λες για τη wind τη στιγμή που μιλάω για cosmote , και όχι μόνο αυτό , εξακολουθείς να ισχυρίζεσαι οτι σε κινητό με κλειστό μόνιμα το data στο ανοίγει η εταιρία και σου στέλνει και στο καπάκι μήνυμα οτι χρεώθηκες για τη χρήση.

Για δείξε μου που ακριβώς το λέει αυτό στο site της wind γιατί προφανώς είμαι γκαβός και δεν βλέπω μπροστά μου...

Και δες και εσύ λίγο τα bold που έβαλα μπας και καταλάβεις τι έχει γίνει γιατί μάλον δεν....

Δημοσ.

Mε κλειστο μονιμα δεν σε χρεωνει κατι, το λυσαμε αυτο. Eγω τοσα χρονια δεν εχω χρεωθει αναιτια αυτο που ισχυριζεσαι.

Εσυ μπορει να λες οτι εισαι ο Michael Jackson αλλα δεν παει να πει οτι ισχυει, ετσι λοιπον και το οτι μπορει καταλαθος 1 φορα στις 100 να ανοιξες το mobile data ή να ειχες καποια αλλη ρυθμιση και να ενεργοποιηθηκε το data με αποτελεσμα να χρεωθεις αυτοματα αυτο το 1e ειναι πολυ πιο πιθανο ΟΣΟ και να επιμενεις για το οτι το ειχες κλειστο.

Ουτε καν στην cosmote δεν μπορεις να το αποδειξεις, χεσε με εμενα.

Εαν γινοταν σκοπιμα, ανα τακτα χρονικα διαστηματα και σε πολλους, θα ειχε γινει ντορος.

Για την wind μιλαω γιατι ισχυριζεσαι οτι το 1e το κανει μονο η cosmote, και αυτο το λυσαμε με το Link που παρεθεσα παραπανω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...