jeandoumpier Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα.Θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος να μου γράψει τι μπορώ να συνδέσω στις υποδοχές της μητρικής μου με τις παρακάτω ενδείξεις, ή γενικότερα που χρησιμεύουν αυτές: hood_sense mini_led rom_recovery cmos_pw E1_FDO F_USB1 LPC_REBUG BBR SATA3 SATA1 ---------- FSSUSB1 SUNON
Thanos1972 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 γραφει ακριβως αυτα που θελεις στο manual της μητρικης και εαν δεν το εχεις μπορεις να το βρεις ευκολα απο την σελιδα του κατασκευαστη απλα γραφοντας το μοντελο της μητρικης σου. και εαν δεν ξερεις ακριβως το μοντελο,καπου το γραφει επανω στην μητρικη με γραμματα και αριθμους και καπου γραφει το revision της οπου πρεπει να προσεξεις και αυτο.(με την προυποθεση οτι η μητρικη δεν ειναι σε κουτι) αλλιως βλεπεις την μητρικη σου με το cpuz. 1
KNSM Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Κοιταξε το manual της μητρικης, ειναι λιγο δυσκολο να θυμαται καποιος τι μπαινει σε καθε υποδοχη εκτος κι αν στηνει συστηματα καθε μερα.
jeandoumpier Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Παίδες ευχαριστώ, απλά η μητρική μου ήταν σε έτοιμο σύστημα, είναι μητρική HP,την έχω βρει στο site της HP,αλλά δεν γράφει κάτι για αυτές τις υποδοχές, παρά μόνο για τα chipset, τις ram κτλ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα