Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους, ελπίζω να μην γίνομαι κακός αλλα κάτι που περίμενα απο banggood στα Χανία βλέπω στην εξέλιξη αυτό παρακάτω (βλέπε bold)

Παίρνω εδω τους βολεμένους χωριάτες που δουλεύουν στα Ελτα και τους λέω την εξέλιξη και μου λέει δεν σε βρήκε σπιτι και του λέω ε πως αφού σπίτι ημουν..

Ειδοποίηση τι σημαίνει?γιατι εγω ουτε ειδοποιητήριο έχω εξω απο την πόρτα μου ούτε καμία ενημέρωση

Κατάσταση Ημερομηνία Ώρα Περιοχή ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 08-09-2016 03:11 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 09-09-2016 05:26 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 09-09-2016 08:39 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 09-09-2016 09:25 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 09-09-2016 09:44 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 09-09-2016 13:11 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 09-09-2016 15:11 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 09-09-2016 17:06 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 09-09-2016 17:07 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ Κ Δ 12-09-2016 09:01 ΗΡΑΚΛΕΙΟ Κ Δ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ Κ Δ 12-09-2016 10:41 ΗΡΑΚΛΕΙΟ Κ Δ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ Κ Δ 12-09-2016 11:01 ΗΡΑΚΛΕΙΟ Κ Δ ΑΦΙΞΗ ΣΕ Μ.Δ.-Δ.Σ. ΧΑΝΙΩΝ 13-09-2016 06:59

Μ.Δ.-Δ.Σ. ΧΑΝΙΩΝ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 14-09-2016 07:32 Μ.Δ.-Δ.Σ.

ΧΑΝΙΩΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ 14-09-2016 10:17 Μ.Δ.-Δ.Σ.

ΧΑΝΙΩΝ ΚΛΕΙΣΙΜΟ  ΑΠΟ Μ.Δ.-Δ.Σ. ΧΑΝΙΩΝ 14-09-2016 10:25 Μ.Δ.-Δ.Σ. ΧΑΝΙΩΝ

Δημοσ.

Δηλαδη ηρθε το δεμα μεσα σε μια ημερα απο Ολλανδια Αθηνα..ενω στα Χανια βρίσκεται απο τις 13 του μηνα και θα το παραλαβω αυριο δυο ημερες μετα

Χασταγκ δεν υπαρχεθ σωτηρια

Χασταγκ μνημόνια ρεεεεεεε

Δημοσ.

Δηλαδη ηρθε το δεμα μεσα σε μια ημερα απο Ολλανδια Αθηνα..ενω στα Χανια βρίσκεται απο τις 13 του μηνα και θα το παραλαβω αυριο δυο ημερες μετα

Χασταγκ δεν υπαρχεθ σωτηρια

Χασταγκ μνημόνια ρεεεεεεε

Χανια ζω και εγω. Τα λαμβαινουν και μοιραζουν τα ειδοποιητηρια ΤΗΝ επομενη μερα. Λογικα αρα ΣΗΜΕΡΑ θα επρεπε να λαβεις ειδοποιητηριο, ναι. Ωστοσο ομως θα μπορουσες να πας κατευθειαν στο ΕΛΤΑ με την ταυτοτητα να το παραλαβεις χωρις ειδοποιητηριο.

Δημοσ.

Και στα δικά μου ΕΛΤΑ όταν είναι να έρθει δέμα, έρχεται και την επόμενη κιόλας αφήνουν ειδοποιητήριο με την οριζόμενη προσθεσμία που πρέπει να περάσω από το υποκατάστημα να το παραλάβω.

Δημοσ.

Απλά πρέπει να αλλάξουν το σύστημα ειδοποίησης εκεί στα ΕΛΤΑ γιατί μπερδεύεται ένα σωρό κόσμος και με το δίκιο του.

Όταν παραλάβουν το δέμα και το έχει ο ταχυδρόμος βγαίνει ειδοποίηση στο tracking number αυτό ακριβώς που έγραψε ο OP,

σαν και καλά δηλαδή να έγινε προσπάθεια να στο δώσει, αλλά δεν ήσουν σπίτι και σου άφησε ειδοποίηση να πας να το πάρεις την επόμενη μέρα. Φυσικά ούτε πέρασε να στο αφήσει, ούτε χαρτάκι υπάρχει.

Αυτό γίνεται γιατί οι ταχυδρόμοι ΔΕΝ περνάνε κάθε μέρα από παντού, αν περνάει πες από σένα 2 φορές την εβδομάδα και παραλάβουν το δέμα την μέρα που δεν περνάνε, πάλι θα βγάλουν αυτό το μήνυμα. Αν εσύ το δεις στον υπολογιστή σου, πας κανονικά με ταυτότητα και το παίρνεις από το ταχυδρομείο την επόμενη. Αλλιώς περιμένεις να σου έρθει το χαρτί, όποτε είναι να ξαναπεράσει ο ταχυδρόμος.

Γράψτε κάτι άλλο όμως να μην μπερδεύεται ο κόσμος. Τι πάει να πει έγινε προσπάθεια παράδοσης αλλά ο παραλήπτης δεν ήταν εκεί και αφήθηκε ειδοποίηση, ενώ ο ταχυδρόμος ούτε από απέναντι δεν έχει περάσει;

Για να μην αναφερθούμε και στο ότι συστημένα γράμματα/δέματα πρέπει να πάμε οι ίδιοι στο ταχυδρομείο να τα πάρουμε, κάνοντας ουσιαστικά την δουλειά του ταχυδρόμου;

Απλά δεν έχουν άτομα και υπολειτουργούν, όπως γίνεται παντού και με όλους στην Ελλάδα.

Δημοσ.

Εμένα μια μικρή καθυστέρηση δεν με ενοχλεί, αυτό που με ενοχλεί ειναι οτι τις περισσότερες φορές δεν μου αφήνουν χαρτάκι αλλα το δέμα πεταμένο στην εισοδο της πολυκατοικίας. Σήμερα βρήκα κάτω δεμα με φακό led που είχα παραγγείλει απο banggood, και ήταν και σχετικά ακριβός...

Δημοσ.

Παιδιά έπαθα και γω ακριβώς το ίδιο ήρθε το δέμα απο προχτές έχω πληρώσει αντικαταβολή , και στο σάιτ λέει

ειδοποίηση

Παραλήπτης εκτός , κλείσιμο καταστήματος

Και απο τότε τίποτα πραγματικά ομως ο ταχυδρόμος ούτε που πέρασε ούτε τίποτα , εγω πλήρωσα για αντικαταβολή κούριερ τι πα να πει το χαρτάκι τώρα δεν κατάλαβα και γιατί να πούνε ψέματα ότι προσπάθησαν να με βρουν έλεος , 12·18 λέει ότι προσπάθησα. Και 12:18 την ίδια ακριβώς ώρα λέει ότι ο παραλήπτης ειναι εκτός , και μένω κέντρο Αθήνα

Δημοσ.

Παιδια καλησπέρα!  Θα ηθελα να ρωτησω κάτι ακόμα σχετικά με τα ελτα

Θελω να στειλω μια αδεια βαλιτσα (σχετιά μεγάλη) στη γερμανία. Ξερετε αν γίνεται και αν το κόστος είναι το ίδιο με αυτό στα δέματα;

Δημοσ.

Πάντως, κάτι παρόμοιο με σένα μου έχει τύχει παλαιότερα και μάλιστα σε ΕΛΤΑ courier.

Οκ, σε σένα μπορεί όντως να είναι λάθος όπως λένε και τα παιδιά παραπάνω που ψιλοείδα, αλλά..

Εγω ποτέ δεν έχω παραλάβει στο σπίτι από ΕΛΤΑ κούριερ και πάντα βρίσκω ειδοποίηση πως πέρασαν και δεν με βρήκαν ενώ αυτό δεν ισχύει γιατι πάντα είναι καποιος στο σπίτι να περιμένει. Φαίνεται τα ποσοστα τους δεν έιναι μεγάλα και κόβουν τα πολλά δρομολόγια για να γλυτώσουν χρήματα.

Δημοσ.

Εγώ Δευτέρα έκανα κατάθεση γιατί είχε 3€ αντικαταβολή και δεν το σκέφτηκα καν, Αμέσως μου έστειλαν αριθμό αποστολής ΕΛΤΑ κι ακόμα δεν έφτασε καν Αλεξανδρούπολη, όχι Σαμοθράκη που το περιμένω. Ουστ ρε δημόσιοι υπαλληλίσκοι...

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Συγνωμη που ανοιγω ξανα το θεμα αλλα δεν μπορω να καταλαβω

Ημερομηνία & Ώρα Περιοχή Κατάσταση
27/3/2018, 10:09:04 Κ.Δ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΦΙΞΗ ΣΕ
26/3/2018, 22:12:34 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ
26/3/2018, 18:35:07 Κ.Δ. ΠΑΤΡΑΣ ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ (--> Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ)
26/3/2018, 18:18:16 Κ.Δ. ΠΑΤΡΑΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Δ ΧΑΝΙΩΝ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ))

πως γινεται να εφτασε Αττικη στις 10 το βραδυ και σημερα το πρωι να ειναι Ηρακλειο αφου το τελευταιο καραβι φευγει στις 9 το βραδυ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...