ntelis1 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα ψάχνω ταμπλετ 10 ίντσες με λογισμικό windows το θέλω για την δουλειά λίγο σερφάρισμα καμια ταινία που και που έχει κάποιος να με προτείνει καποιο; Δεν με απασχολεί η μάρκα αρκεί να είναι καλό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 http://www.skroutz.gr/s/7900234/Lenovo-Miix-300-10-10-1-WiFi-32GB.html δέν έχεις και πολλές επιλόγες σε επώνυμο 10ίντζες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kargo130 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Me 20€ παραπανω, νομιζω ειναι καλυτερο αυτο http://www.e-lenovo.gr/p.LENOVO-MiiX-300-10-64GB-Pro-KeyboardDock-QuadCore-W8-1-Convertible.1257809.html με 64gb για μεγαλυτερη ανεση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Συμφωνα με μαρτυριες χρηστων Miix, για Win θελεις 4GB μνημη αλλιως με τα 2GB σερνονται. Το εψαχνα κι εγω για win tab αλλα τωρα εχω δισταγμους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kargo130 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι σιγουρα αλλα αυτους που αγορασαν τα asus tranformer me 2 RAM/32GB δεν τους λες και δυσαρεστημενους, τουλαχιστον αυτους που ηξεραν τι αγοραζαν και δεν περιμεναν επιδοσεις surface με 300€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Συμφωνα με μαρτυριες χρηστων Miix, για Win θελεις 4GB μνημη αλλιως με τα 2GB σερνονται. Το εψαχνα κι εγω για win tab αλλα τωρα εχω δισταγμους. Εξαρτάται τί (νομίζεις ότι) θέλεις να κάνεις με ένα τέτοιο μηχάνημα. Προφανώς κάποιοι νομίζουν ότι με 2γ θα τρέχουν ταυτόχρονα φότοσοπ, ντιάμπλο και chrome με 67 καρτέλες φλας ταυτόχρονα, πράγμα που απλά δεν γίνεται με τέτοια μηχανήματα. Δεν φτιαχτηκαν για τέτοια πράγματα. Για office, καμιά ταινία και χαλαρό σρφάρισμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν θα σου φτάσει. Για τα 32γ ναι συμφωνώ, είναι πάρα πολύ λίγα. Τώρα, περί ορέξεως και αναγκών, δυστυχώς μόνο στην πράξη θα το δεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Εξαρτάται τί (νομίζεις ότι) θέλεις να κάνεις με ένα τέτοιο μηχάνημα. Προφανώς κάποιοι νομίζουν ότι με 2γ θα τρέχουν ταυτόχρονα φότοσοπ, ντιάμπλο και chrome με 67 καρτέλες φλας ταυτόχρονα, πράγμα που απλά δεν γίνεται με τέτοια μηχανήματα. Δεν φτιαχτηκαν για τέτοια πράγματα. Για office, καμιά ταινία και χαλαρό σρφάρισμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν θα σου φτάσει. Για τα 32γ ναι συμφωνώ, είναι πάρα πολύ λίγα. Τώρα, περί ορέξεως και αναγκών, δυστυχώς μόνο στην πράξη θα το δεις. ΠΑραθετω τι ειπωθηκε σχετικα με το Miix: "Το έχω και δεν αξίζει πλεον ... παρα πολύ αδύναμος επεξεργαστής σε σχέση με τους Ζ8ΧΧΧ ... Τα 2GB ram δεν φτάνουν..." "Στις αρχές καλό ήταν τώρα πλέον δεν αντέχει και πολλά... Καλύτερα τα πήγαινε με win8.1. Εγώ πλέον λόγο σπασμένες οθονης το έχω σαν mediabox μόνιμα συνδεδεμένο σε μια TV και δεν την πολύ παλεύει ακόμη και για τόσο απλή χρήση! Έχει και απαράδεκτο WiFi." "Μία και δύο? Δεν αλλάζει κάτι, απλά το hardware είναι αδύναμο και τα 2GB κάνουν την κατάσταση ακόμη χειρότερη. Τα μόνα που είναι εγκατεστημενα στο μηχανάκι αυτή την στιγμή είναι kodi, Chrome και klite codec pack. Στην αναπαραγωγή όμως high bitrate 1080 video έχει θέματακια όπως και αν ανοίξεις κάνα δυο ταμπ με βαριές σελίδες ξεμενει από μνήμη και σέρνεται" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntelis1 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ παίδες σκέφτομαι για το samsung tab 10 γύρω στα στα 220 κάνει νομίζω. Έχει καποις να πει κατι; Και επίσης βρήκα το Chuwi 10 (κάπως έτσι ) στα κινεζομαγαζα gearbest αξίζει και αν θεωρείται αξιόπιστο μαγαζί γιατί δεν έχω αγοράσει ποτέ κάτι από Κίνα Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2016 από ntelis1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill_viper Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Στα ~200€ το Tab A 10.1 2016 είναι μονόδρομος. Chuwi, Onda, Cube, Teclast, με όλα θα έχεις σίγουρα και από κάποιο πρόβλημα. Δες τις αξιολογήσεις στα Gearbest, Banggood και τα reviews από το techtablets.com και θα καταλάβεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα