Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα σε ολους.εχω το εξης θεμα...εχω έναν σκληρο δισκο εξωτερικο και δεν εχω προσβαση καθολου γτ για καποιο τροπο δεν ξερω μετα από μια διακοπη ρεύματος μαλλον ετσι όπως εκλεισε δεν με αφηνει τωρα..η μονη λυση είναι το φορμαρισμα του δισκου.υπαρχει καποιο πρόγραμμα που να επαναφερει τα αρχεια μ σε περιπτωση που τον φορμαρω?το recuva ας πουμε μπορει να τα βρει? θελω οπωσδήποτε φωτογραφιες γαμου βαπτισης και διαφορα αλλα από μεσα.

Δημοσ.

Καλημέρα μη κανεις φορματ και αν καταληξεις να κανεις μη γραψεις τιποτα απο πανω μεχρι να εξαντλησεις τα περιθωρια οτι δεν μπορεις να φερες καποια ή ολα τα αρχεια "πισω"{ανάκτηση}

ξεκινα εφοσον το αναγνωριζει σαν δισκο με αυτα για φωτογραφιες το πρωτο εχει επιτυχια..

Active file recovery

EaseUS data recovery

Recuva που εγραψες και υπαρχου αρκετα θεματα στο φορουμ που προτεινουν και αλλα..

αλλιως τσεκαρε μηπως μπορεις χωρις να παραβιασεις τη θηκη του να το κανεις εσωτερικο και εισαι σιγουρος οτι το δισκακι παιρνει σωστα ρευματα και μεταφερει δεδομενα... και κανεις ανακτηση..

τωρα που το συνδεεις διευκρινησε αν θες ακριβως αν σου βγαζει καποιο μυνημα αν το βλεπει στη διαχειρηση κ.τ.λ

τρεχει και αυτη η περιπτωση http://www.insomnia.gr/topic/621212-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B4%CE%B5%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%B9%CE%B3%CE%B5%CE%B9/

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...